Януарки 2011 Тема 20

• 26 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София, Лагера
Агенткееее, с супер форма си, как те не е срам да се оплакваш!  Laughing Hug
А за млякото... знаеш ли колко хора дават прясно и хич не му се притесняват. Само тук във форума яко се престараваме всички... ама доста яко така като се замисля...  Mr. Green
А, и още нещо - правиш божествени снимки!!! Моля те (ако някой мама няма против) да качиш всички снимки, които си правила на бебоци и мами на едно място, аз лично бих изтеглила всичките, невероятни са!!!!  Heart Eyes
За Китай завиждам, завиждам, завиждаааам... аз може би бих помъкнала и челядта, ако ще и през носа да ми излезе  Thinking

# 196
Момичета, да ви кажа, че съм отчаяна от българската администрация. Оказва се, че нищо не може да се направи по случая с пюрето, защото нямам касова бележка. Представяте ли си, здравето на децата ни зависи от касова бележка. Явно трябва да се заринем с такива, за да може ако евентуално нещо такова се случи да се защитим #2gunfire Аз даже не помня откъде точно съм го купувала, беше преди месец.

Но аз влязох да питам съвсем друго нещо- ако някой има откъде да купува домашно месо, може ли да ми продаде и на мен? Става въпрос за пилешко, пуешко и заешко месце, че телешко домашно ще си намеря, ма тези другите са малко кът

Редактирам се, с пиле и пуйка се уредих току що, ако някой предлага зайци- купувам веднагически

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 17:42 от look_at_me

# 197
Лук ет ми, ами щом администрацията не може, медийте могат Simple Smile

# 198
  • София, Лагера
Луук, аз зайци нямам, но имам хубави яйца...

# 199
  • София

Бимбим, като спрях да кърмя предния път бюста ми върна съвсем същия си вид като преди. Да не би като цяло да си понапълняла?  Rolling Eyes

Ноеми, не съм се изразила правилно - аз още кърмя, просто исках да знам дали ще си остана като дойна крава или ще се превърна в стройното теленце, което бях  Wink

# 200
  • в Надежда-та
bimbim ще стане както преди Tired (за жалост поне при мен)

ral_r благодаря добре са, според мен на баткото нищо му няма, а Мартин е с по-малко хрема и с леко червено гърло. Определено има светлина в тунела Laughing

krissia
По колко пъти спят малките ви бебоци? 3 пъти (в редки случай 4)
По колко пъти се хранят?нямам идея newsm78 имаме 2-3 пюрета/каша на ден (според-зависи, ако ходим някъде извън града е само на мляко)
По колко мляко пият? мммммммммммм Rolling Eyes около 8-10 Crazy

Agent не си човек, да беше свирнала щяхме да ги гледаме децата Mr. Green

Ноеми толкоз го хвали тия яйца( Hug), че ще взема да ти звънна и аз Mr. Green

# 201
Агентке, пепинка, и в градовете и на двете ви бих живяла с голям кеф, но в Америка не можем да стъпим, по обясними причини  Mr. Green

Ноеми, и к'во сега, само през мен не мина от голямото обикаляне из България.  Crossing Arms Whistling Crazy Laughing

Предложение за следваща анкета:
Кога ще пускате детето на ясла:
- вече ходи
- като стане на 1г.
- като стане на 1,5г.
- като стане на 2г.
- след 2,5г.
- ще ходи направо на градина.
- няма да ходи нито на ясла нито на градина.

# 202
  • в Надежда-та
 smile3521 захранихме/нахранихме ги, проходиха време е за ДЯ, че трябва и на работа да ходим Mr. Green

Hug

# 203
  • бургас
  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
  • София
smile3521 захранихме/нахранихме ги, проходиха време е за ДЯ, че трябва и на работа да ходим Mr. Green

Hug

... а после ще дойде и темата за снахите и зетьовете  Mr. Green

# 205
  • в Надежда-та
уффффф да ooooh! че каква борба е за сърцето на Кали Mr. Green Heart Eyes

# 206
  • Пазарджик
Нощни  Hug

gali&presi ,доста деца виждам с тези гривнички на крачетата-три ,четери годишни,и аз ги гледах ,но много силно ми миришеха ,даже и през опаковката.А и Нели си лапа доста често палците на крачетата .

Ноеми аз искам само да го видя

bimbim големината е същата,но формата е различна.Но след две бременности що годе е добре.Сега кърмих 1 месец,но още не ми стават старите сутиени.

krissia ,Нели спи по три ,четири пъти,има случаи и по малко,храним се по 5 пъти на ден ,мляко-180мл.,пюре-150-190мл.,каша-около 200мл.

# 207
  • София
не е ли рано за такава анкета, толкова далече ми се вижда

# 208
  • Варна
Благодаря на момичетата,които споделиха за гривничките против комари HugКупих и за двамата,утре ще ги пробваме.За сега мога да кажа,че доста мирише на лимон,на мен ми се  Crazyа на Преско не му направи впечатление.
Утре/вече днес де/ имаме двоен празник-6 годишнина от сватбата ни и 7 месеца на Вики.Да взема да почерпя от сега,че утре ще потегляме на малка почивко-разходчица и няма да остане време Grinning

И нашата песен Heart Eyes

# 209
Гали, честита годишнина от сватбата! Обичайте се много и бъдете много щастливи!
Честита месечинка и на Вики! Аз наобяд хапнах подобни миди  Grinning

Днес бяхме на консултация, Изи е 7900 (+600) и 66 см (+2см). Най-накрая се е издължила малко, че два месеца си седеше все 64 см. Докторката ми каза да давам попара, някой от вас дава ли и как я понасят бебетата, че вече от няколко майки чувам, че нещо не се харесва много.

krissia, Изи спи по 2-3 пъти на ден, когато аз спя с нея може да изкара и 4 часа сън, но когато спи сама се буди след половин час. Навън обикновено не спи. Яде 5 пъти на ден, 3 пъти мляко - към 200мл, веднъж пюре и веднъж каша пак по 200 някъде. Но когато яде каша и пюре винаги й давам още 60-90 мл мляко след това и си ги изяжда.

И аз сега съм на тема местене, септември заминавам за магистратура в Милано и сега си търся квартира, отделно тук се опитвам да дам апартамента под  наем, изобщо много ми е натоварено. Ако ходите до Милано задължително да ми се обадите да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт