Януарки 2011 Тема 20

• 26 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен Simple Smile

Нощни, честито ти местене. Много го искам и аз това само да знам къде искам да живея Grinning

Влязох да кажа, че ако не ме остави да се наспя скоро, или ТО или АЗ през прозореца.... Все едно имам едномесечно бебе, а не голямо момиче на 8 месеца.

Ети, напълно те разбирам. Вчера си легнах в 12, ставах 3-4 пъти през нощта. и на капак станах в 6.30. Да не говорим, че дори в нощите, когато той не се буди толкова често, аз се будя Grinning, свикнала с неговия режим.

Калоян също не се обръща от корем по гръб. Откакто се научи да седи, вече не иска толкова често да лежи по корем. А в редките случаи , когато благоволи започва да надига дупе. Няма мераци за обръщане.

# 181
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Ви  Hug
Нощни ,въпреки хауса който те чака ,ти завиждам съвсем благородно .Така ми се иска да почваме и ние със стягането на апартамента,но няма да е скоро.
Ети и Нели беше изключително кисела два дена и аз вече нямам power,снощи ММ спа на дивана ,а ние с Нели на спалнята ,ами тя ни мръдна ,ни шавна и аз съответно съм нов човек
pepink@,нашите живеят в Ункасвил, Кънектикът

А за пуста попара,за мене няма по голяма гадост.Видът и ,миризмата на мокър хляб.Таня я ядеше с голям кеф ,а на мене ми се повдигаше.В този ред на мисли кога могат да се дават макарони(пасирани),на бебоците

# 182
  • ул. "Мечтание"
Наминаам за бързо здрасти.

Благодаря за пожеланията момичета!  Hug  bouquet

В този ред на мисли кога могат да се дават макарони(пасирани),на бебоците

Когато въведеш глутена и евентуално яйцата (ако са с яйца самте макарони). Не е нужно да ги пасираш. Вземи от тия големите дето са като дебели сламки, чудесно начало да се започне да се дава непасирана храна. Даваш по един макарон в ръчичка и гледаш сеир.  Mr. Green Може и от тия които са като спиралки, важното е да де достатъчно голямо да го хване в ръка.
Ако упражнението ти се струва твърде чудовищно, може да ги понамачкаш леко с вилицата и така да ги даваш.

Сега отлитам по задачки.

# 183
  • София
Добро утро,

Започвам все повече да си мисля, че още не се обръща от корем на гръб, защото е по-пухкава (8200 тежи). Цяла нощ спи по очи и я виждам, че не и е постоянно добре, иска да се обърне, но не може и понякога заплаква.

Христиана, същата картинка сме - дупето му тежи (вече е към 9500) и не може да се обърне. Колко пъти заспи, аз щастлива, че имам време за мене си, а той като се завърти и се събужда защото не може да се върне обратно

Въпрос към спрелите да кърмят - върна ли бюста ви размера си от преди забременяването? Не мога да се навра в старите си блузи, а ако успея циците повдигат дрехата и ми се вижда корема   ooooh! риза абсурд да закопчая, а старите ми сутиени .......  Sad

# 184
  • Сандански
Добро утро!

Да се присъединя към недоспалите smile3507Батковците карат летния вирус с повръщане и разстройство и аз цяла вечер притичвах от тоалетната към мивката и спалнята,мих повръщано и наакано,в промеждутъците кърмих и направо newsm77 Та спането ми беше от 12 до 2 и от 5 до 6.Добре,че сега децата са по-добре,но днес ще изкарат на препечен хляб и сирене.

Нощни много се радвам за вас Heart EyesЗнам какъв трепет ми беше преди 4 години,когато и ние се местихме(на 28 стават точно 4 Rolling Eyes)

Хайде чао за сега и хубав ден на всички!!!  bouquet

# 185
  • В две тъмни очички
Ви, според моите виждания уолкъра трябва да започне да се използва, когато детето може да стои абсолютно стабилно хванато за опора и когато започне да иска да се пуска от нея - ние достигнахме този етап, така че аз смятам да действам! Ако не може да стои стабилно детето , то тогава няма да може и да крачи хванато за опора и би натоварило много ставичките. Но, това си е мое мнение! А доки като разбра , че Влади се пуска от опората, за която е хваната каза, че е дошъл моментът за уолкър-а

# 186
Здравейте и от мен Hug

Бубе Браво на Влади,ние още не можем да седим стабилно а пък вече вече прохождате Crazy Кога ги раждахме,кога стана време да ходят....

mariyap Оф,тия чревни истории са много гадни,съчуствам ти.Дано бързо да им минава на батковците Praynig

Нощни Много чистене и подреждане те чака,ама после пък ще ти е хубаво и приятно в новата къща Heart Eyes Да си живуркате със здраве в нея Hug

bimbim И след първото и второто раждане бюста ми си възвърна напълно размерите,за мое нещастие TiredЕдни малки и никакви,както и преди,а така ми се искаше да си ги запазя от бременността.Да,ама не Mr. Green

Ети Много търпение трябва ....И железни нерви Whistling Ама като не си спал дни и нощи кви нерви,кво спокойствие.... С каката зъбите бяха ад - направо като си помисля и  Confused Е,всички излезнаха,че даже вече ги и сменя Mr. Green Тръгнах на работа когато тя беше на една година и тепърва предстоеше да вади още много зъби.Имала съм моменти в които не знаех къде се намирам,заспивах на бюрото,беше ме срам от колегите,проклинах се че съм решила толкова рано да се върна на работа,а не съм си постояла още малко в къщи. Поне нямаше да се излагам пред колегите ,ама...Дни и нощи неспане,а работата ми е отговорна,работя с пари - как съм се оправяла въобще незнам...Минава този период,ама за съжаление е дълъг и ужасен Crazy Надявам се сега бебка по-лесно да ги вади Praynig

Айде ,че стана много дълго...

Vi как са младежите,оздравяха ли?

# 187
  • Варна
Здравейте девойки,
едно бързо въпросче:Някой ползвал ли е гривна против насекоми за бебока си?Ако да,има ли ефект?
За товаhttp://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s- говоря.

# 188
Лелее, загледах се във фейсбука и какво да видя, с violini сме учили в едно училище  Joy Laughing Flutter

# 189
  • София
Здравейте!

И аз съм от страдащите от хронична умора, ама няма как да е иначе като се будим по 5-6 пъти през нощта. Ади много се натиска да спи при нас на спалнята и само да усети, че е в леглото си и започва страшен рев. Аз я кърмя и като заспи упорито я връщам обратно в нейното легло. Не знам накрая кой ще надделее.

Ади много обича да се люлее на люлка. В градинката пред блока има едни големи люлки, на които сядаме аз, Бобо и Ади (тя е в мен седнала) и се люлеем докато на мен ми стане лошо  Mr. Green. Напоследък взе да обръща много внимание на гълъбите и кучетата, цялата трепери от радост като ги види  Heart Eyes.

gali&presi, не съм ползвала такава гривна, но ще ми е интересно да разбера дали действа.

mariyap, и ние вкъщи изкарахме някакъв такъв вирус, много е неприятно, дано по-бързо се размине.

bimbim, при мен размерът се върна след първото раждане, но не и формата, за съжаление. Сега очаквам да стане даже още по-зле положението ама здраве да е Simple Smile.

Относно местенията, както и преди съм казвала много ви завиждам. Много съм се местила през живота си и ми е голяма тръпка. Мъжът ми пък за сметка на това е пълната ми противоположност. През целия си живот се е местил само един път преди 4 години в настоящото ни жилище. Такъв тип емоция въобще не му допадна. След няколко години най-вероятно ни се очертава още едно местене и отсега се е затюхкал какъв зор ще видим. Аз пък чакам с нетърпение Party.

bouquet

# 190
Здравейте девойки,
едно бързо въпросче:Някой ползвал ли е гривна против насекоми за бебока си?Ако да,има ли ефект?
За товаhttp://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s- говоря.
Гривната е уникална само дето не може да се сложи на ръчичката , затова я слагам на крачето за да не може да падне.Аз нашата я взех за 5лв не за 7 както е в сайта!

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 15:54 от krissia

# 191
Нямам много време за четене, но видях че сте коментирали ДК аз подадох документите преди 2 месеца за да може  докато стане малката на 10 месеца да са ни приели,иначе до това време аз ще си продължавам да си и готвя.Вчера и купих агнешко месо сварих го и го сложих в фризера и смятам утре да и направя пюре с агнешко.
Исках да ви питам следните неща:
По колко пъти спят малките ви бебоци?
По колко пъти се хранят?
По колко мляко пият? 

# 192
  • София, Лагера
Ха здрасти!
Ей, голямо скиторене падна...
Какче, честито!!! Ей, чак и на мен ми се разпърха!!!!  Heart Eyes

Нощни, много яко!  Party Майната му на чистенето, хамалогия е, ама пък голям кеф е да имаш нов дом!!!  Peace А за местенето... не е като да нямам идея. Живяла съм на 4 места в Будапеща и на 8 в София  Laughing

Чопи, точно вчера излизах с една приятелка, която преди дни се върна от Лисабон. А тя дълги години жива в Мюнхен. Разликата между Северна и Южна Европа е от небето до земята! В Мадрид или Рим и аз бих живяла. Страхотни градове! (бтв първата ми сватба беше в Рим  Wink)

Тути, в Хонг Конг... представяш ли си климата?  Laughing За екскурзия е супер, ама за живеене.  ooooh!

Бимбим, като спрях да кърмя предния път бюста ми върна съвсем същия си вид като преди. Да не би като цяло да си понапълняла?  Rolling Eyes

mariyap, бързо възстановяване на домочадието!  Praynig

Красия:
По колко пъти спят малките ви бебоци?  Различно, зависи от времето (като е облачно спи много) и от това дали сме вкъщи или навън. Навън спи по 2-3 часа. В къщи от 20 мин до 1 час, по около 3 пъти на ден. Но вечер си ляга в 21 и спи до 7-8-9.

По колко пъти се хранят? Кърмя сутрин като стане, после след сутрешния сън, после преди обяд, после давам пюре, следобед пак кърмя, вечер към 7 пюре, преди лягане пак кърма. Т.е. яде се често, но "храната" е 2 пъти - на обед и вечер.

По колко мляко пият?  Не знам

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 16:16 от Ноеми

# 193
  • ул. "Мечтание"
По колко пъти спят малките ви бебоци? - През деня има 4-5 поспивания, като едното е от около час и половина - два часа. Плюс съня през нощта - заспива в 9-10 часа и към 7 се буди (не броя размърдванията за хапване).
По колко пъти се хранят? - има по минимум 10 кърмения и яде твърда храна всеки път когато си поиска и ни види, че ние се храним, има някъде по 2-3 хапвания на ден, но понякога са си и кръгла 0 (захранвам педагогически)
По колко мляко пият?  - кой знае...

# 194
Eti, съчуствам  Hug Има такива нощи - преди няколко дни след н-тото ставане и хленчене си грабнах възглавницата и се преместих в леглото на Анджи в другата спалня  Blush баща му има по-здрав сън от мен!

Нощни - честита ви къща, леко и бързо да мине преместването и да си намерите интернет доставчик, че не си представям упражнението живот без нет Wink Майтапът настрана, но аз поне съм напълно зависима от нета за психическото си равновесие Simple Smile)))

Обичам и да пътувам и да се местя, но колко мразя да събирам багаж и да чистя! Аз съм един Плюшкин безобразен, от подредените... за море събирам по 40-50 кг багаж, това в периода без деца и мъж... ужас!

Бюстът ми се върна в нормалния за мен А размер (с намигваме към Б) - форма и всичко си е прекрасно и аз съм безобразно щастлива, защото напреки на общото мнение за гръдните обиколки мисля, че на мен лично големи гърди не ми приличат, тежат ми и ме състаряват (но то и в мен нищо женствено няма, че да хармонира с пищен женствен бюст; само мускули и целулит)  Mr. Green

Вчера захраних беб с ... прясно мляко  Crazy Преди да ме освиркате да си призная, че беше абс грешка непреднамерена (Анджи си поиска мляко, аз стоплих и връчих шишето на беб, който го засмука с голям мерак и без какъвто и да е признак, че такова не е опитвал... и така 10-15 сек докато недоспалата му майка включи главният си мозък в употреба)

ПС ММ хукна към Китай тази сутрин и съм страшно нещастна, че нямаше на кой да оставя децата и да ида с него... но поне се успокоявам, че 9 дни няма да готвя...

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 16:49 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт