, свикнала с неговия режим.

риза абсурд да закопчая, а старите ми сутиени .......
Батковците карат летния вирус с повръщане и разстройство и аз цяла вечер притичвах от тоалетната към мивката и спалнята,мих повръщано и наакано,в промеждутъците кърмих и направо
Та спането ми беше от 12 до 2 и от 5 до 6.Добре,че сега децата са по-добре,но днес ще изкарат на препечен хляб и сирене.
Знам какъв трепет ми беше преди 4 години,когато и ние се местихме(на 28 стават точно 4

Кога ги раждахме,кога стана време да ходят....
Да си живуркате със здраве в нея 
Едни малки и никакви,както и преди,а така ми се искаше да си ги запазя от бременността.Да,ама не
Ама като не си спал дни и нощи кви нерви,кво спокойствие.... С каката зъбите бяха ад - направо като си помисля и
Надявам се сега бебка по-лесно да ги вади 
.
.
.

Майната му на чистенето, хамалогия е, ама пък голям кеф е да имаш нов дом!!!
А за местенето... не е като да нямам идея. Живяла съм на 4 места в Будапеща и на 8 в София
)

Има такива нощи - преди няколко дни след н-тото ставане и хленчене си грабнах възглавницата и се преместих в леглото на Анджи в другата спалня
баща му има по-здрав сън от мен!
Майтапът настрана, но аз поне съм напълно зависима от нета за психическото си равновесие
)))
Преди да ме освиркате да си призная, че беше абс грешка непреднамерена (Анджи си поиска мляко, аз стоплих и връчих шишето на беб, който го засмука с голям мерак и без какъвто и да е признак, че такова не е опитвал... и така 10-15 сек докато недоспалата му майка включи главният си мозък в употреба) Препоръчани теми