Януарки 2011 Тема 20

• 26 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте момичета  Hug Да почерпя с нещо нестандартно:

Адис  newsm59 newsm67  Gift

# 526
  • в Надежда-та
Честито на рожденничките ни  bouquet nbirthday (днес е като януари месец тук Laughing)

Бире ето за домашно приготвери сухари

# 527
Клео, ЧЕСТИТООО  Hug! Преди няколко дни си мислех, че не си писала скоро. Знай, че и от мен имаш едно рамо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Адис, и Клече  newsm59!

# 528
Адис, честит рожден ден! Много хубави неща да ти се случват в живота, и да си много обичана!   bouquet

Клео, поздравления за смелостта и за взетото решение!  Hug

Аз днес накупих на моя малчо няколко ританки от Вис Виталис, че от зимата нищо вече не му става  Crazy Видях и детски сухари на Чичи бебе (турски) за попари и супички, доста евтини при това..  Flutter Обаче и тяхното съдържание е като това на Хип. Затова утре почвам с ХИП-овите, а като ги изядем ще минем на евтиния вариант.  Peace  Whistling

Ние от няколко дни изместихме сутрешното ядене вместо в 9 и 30 в 8 и 30  Shocked, и днес купих Плазмонки, да ги пробвам довечера...  Laughing

# 529
Момичета, гинеколожката ми каза, че ми няма нищо, всичко ми е наред  newsm44 , другаде е причината за темп. Изписа ми хапчета за регулиране на цикъла. Следобед съм при ЛЛ да видим какво ще правим.

# 530
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Адис и Клече   bouquet и на Рал (с малко закъснение Embarassednewsm59 newsm67  party023

КЛЕО  Hug. Ще се справите. Трудно е с породени, но ще минава наведнъж зора. При мен (сравнявам с Бебеш) вече е по -лесно - каката си казва всичко, по- самостоятелна е, но на моменти е доста лигава и си иска внимание. Но е много щура и палава- голямо диване, тя е трябвало да е момчето  Whistling Бебчо е по -кротък, поне досега беше така - вече се изправя в количката и не иска до седи там и той иска да го забавляваш. Най-неприятно е когато трябва да пренебрегна едното за да нахраня или си играя с другото, но се старая да им отделям еднакво внимание и на двете. От финансова гледна точка за второто разходите ми са само за памперси и малко дрешки - всичко си ползвах от каката . Ако имаш нужда от нещо ще казваш - всеки ще помага с каквото може  Peace

Ети и аз искам снимки Wink - почнахме да правим детската стая, но се оказа че цветовете които харесах ги няма. Майстора отиде на море ...... Ще видим кога ще приключим, че искам Виолета да си спи в нейно легло ВЕЧЕ Simple Smile и само я лъжа че ще си има такова и ще има Мечо Пух и Мики Маус на стената - много им се радва като ги види в кабинета на нашата доки  Simple Smile

Мама Зайка - успех на курса newsm01

Ви фреш мерси за сухарите. Смятам да пробвам да направя и то с дом. хляб, ама като му дойде времето, още не съм дала месо, млечни, глутен.......

# 531
  • Пазарджик
Привет от мене,снощи се завърнах ме  Grinning

Влизам само да кажа здравейте,че имам доста неща да оправям,включително и по себе си, че приличам на изпаднал германец  Mr. Green

Клечо ,Адис newsm51 newsm59

# 532
  • В две тъмни очички
Клече, Адис   bouquet Весел празник и на двете   bouquet

Ети, това което ти се е случило е ужасно  Shocked Как са могли да те оставят така да се мъчиш....на произвола на съдбата.....УЖАС!!!  Това само 3 кифли могат да го направят! hahaha

Клео , радвам се за решението ви!  Hug

Бебеш, постът ти не е много надъхващ....даже бих казала,че може дори да откаже някой....  ooooh!

Клече, няма такъв поздрав просто.....искрено съм се смяла!

# 533
Привет момичета!!! Hug

Вчера празнувахме рождения ден на моя любим мъж!!! Целия ден /и нощ/  Simple Smile си изкарахме невероятно!

И като виждам колко рожденички си имаме...

РАЛ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила!/извини закъснението ми/
Желая ти здраве, късмет, любов и много сбъднати желания!  Hug

АдисКлече  bdbaloni Бъдете живи и здрави момичета, заобиколени от много любов, щастие и усмивки! Hug

Клео голяма прегръдка от мен! Честито! Много се радвам за вас! Късмет!!! Heart Eyes

Пепита браво, че всичко е наред!

Не съм ви изчела, ще наваксам сега! Биричка - добре си дошла! Но там където си била наистина си струва да се върнеш! Peace

# 534
Клече, Адис   bouquet Весел празник и на двете   bouquet

Ети, това което ти се е случило е ужасно  Shocked Как са могли да те оставят така да се мъчиш....на произвола на съдбата.....УЖАС!!!  Това само 3 кифли могат да го направят! hahaha

Клео , радвам се за решението ви!  Hug

Бебеш, постът ти не е много надъхващ....даже бих казала,че може дори да откаже някой....  ooooh!

Каквото имам надъхващо да и кажа съм го писала на лични, а поста ми си е самата истина. Няма смисъл да заблуждавате момичето че всичко е цветя и рози, а като и дойде на главата да се чуди защо не се получава както сте го написали.
Положението на клео е много сложно и мисля че цялата истина и е нужна.
А и от тези които се изказаха до тук само вал е с породени, но и при тях разликата е по-голяма от тази която ще е при клео, а при децата между 1 и 2 г. нещата се развиват много бързо.

Мога да кажа че при нас нещата вече се подобряват и се заиграват повече заедно. Е ако голямото е на ясла,както е при вал, ще е чувствително по-лесно.
 И пак повтарям всичко зависи от децата!

# 535
  • Сандански
Адис,Клече,честит рожден ден и на двете bdbaloni hbday
Да сте живи и здрави и много,много щастливи!!!

Емили честит рожден ден и на твоя съпруг baloni

Пепи,радвам се че всичко е наред  bouquet

Мамо зайке и аз съм решила другия месец да се записвам на курса - пиши как е Party

# 536
  • В две тъмни очички
Какво значи да "заблуждавате момичето"? Та кой я е заблудил? Всички й казахме ,че се радваме за нея и че от каквото има нужда ще й помогнем! Ама твоя "позитивизъм" на моменти е в повечко! Никой не казва , че е супер лесно, тя не напразно се беше притеснила! И в отговор на това , което си писала - ние сме 3 деца и сме изгледани без никаква помощ! Само от майка ми и баща ми! 100% помощ не е нужна! Кой както си го направи и както може! Дори 2 лудички и палави деца могат да се изгледат от 1 родител! И повечето момичета са дали положителната страна на породените, но никой не е казал "Ще си лежиш и те сами ще се гледат" - ето това е заблуда!

# 537
Клече,  nbirthday Адис, nbirthday и Рал (на патерица)  nbirthday newsm67 и от мен! Емили, честит рожденник   bouquet

Така като чета бременните новинки да попитам има ли и други мами още без цикъл? До колко време е нормално да го няма и кога трябва да започна да се шашкам?

# 538
  • Сандански
Дейзи,ей тея въпроси и на мене ми се въртят от няколко дни в главата HugЩе се радвам и аз ако споделите Peace

# 539
Върнах се и от ЛЛ, бясна съм  #Cussing out Все се каним да я сменяме, но този декември  вече ще го направя. Отивам при нея с амбулаторния лист от гинеколожката и с изследванията които ми пусна пак АГ-то, защото ЛЛ вече била свършила направленията. Пита ме имам ли още темп. и като и казвам, че е 37,5, тя казва значи нямаш, разпитва ме за болки и др. което ме беше питала вчера, въобще не ме прегледа, каза да не пия никакви лекарство, освен изписаните от АГ-то, и ако утре имам пак температура да отида пак.  Rage На всичкото отгоре беше недоволна от това че АГ-то ми пуснала ПКК със малко показатели, и искаше да задържи и амбулаторния лист от АГ-то.

Оплаках ви се и ми олекна.  Hug

Иначе съм добре, явно е бил някакъв вирус.

Общи условия

Активация на акаунт