Януарки 2011 Тема 20

• 26 465
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро и от мен, няма такъв изтрещял сън където сънувах  Crazy Сънувах, че крада количката на Ноеми  Crazy

Клео, поздравявам те за решението, новината е страхотна  newsm51

А ако има нещо "Много сме, силно сме!" ще помагаме  Simple Smile

Клече  newsm59

# 511
Добро утро!

Еления, кога спиш бе душа?

Клео, ЧЕСТИТООО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ.  Hug  Още едно предимство на породените коремът ти ще се прибере много по-бързо, отколкото ако беше изчакала няколко години.  Mr. Green

Клече,  newsm59   party023   Tada

Jorjianaaa, Joy Joy Joy разби ме с този сън, ама с Тервел, или без него  Mr. Green

При нас днес от 9,00 до 13,00ч. няма да има ток- профилактика. А ние сме на осмия етаж  Mr. Green

Ставам, че Кали тормози баща си.

Хубав ден на всички.  Hug

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 09:02 от pepita1973

# 512
 Добро утро!

Клео, виждам, че сте взели вече решение, радвам се за вас   Hug Знаеш ли колко мами виждам с дечица с такава малка разлика, справят се..., а за за финансовата страна, тя Еления го е казала, те парите никога не стигат...важното е да сте един до друг и да се подкрепяте, вярвам че ще се справите.  Hug

Да се изкажа и аз във връзка с анкетата. Проходилката, която ползвах за Марти имаше проблем с механизма явно, защото два пъти се сгъна, докато той беше вътре, ииии съответно той повече не пожела да го сложа...Той на практика проходи, без никакви средства, навън ходеше за ръчичка, вкъщи се предвижваше по мебелите, докато не се пусна самичък на 11месеца. Сега не смятам да ползвам каквото и да е било, а и Ивайла вече ходейки обикаля креватчето си. Дори си мисля, че тези средства може би в известна степен забавят порхождането, имам предвид проходилките.

Момичета, днес имам рожден ден, няма да казвам на колко ставам... и исках да почерпя, но не се справих с качването на картинки  Embarassed  Приемете, че съм ви почерпила...И само да ви кажа, че всеки ден започвам деня си с вас и наистина се радвам, че ви има  Hug

# 513
  • бургас
адис  newsm59

# 514
Адис,  nbirthday   Gift   bigdance2

И се сетих случай с отстъпването на опашка. Вече бях в напреднала бременност и съм в магазин на една от големите вериги. стоя си аз чинно пред един от щандовете и чакам да ми дойде редът. В един момент служителката се обръща към мен и ме пита какво желая. Една лелка над средната възраст веднага скочи, че била преди мен. Служителката:" Ама тя е бременна", а лелката: " Какво от това вече достатъчно съм отстъпвала на такива."  #Crazy  Казах на момичето, че ще почакам. В този момент дойде шефката на служителката видя за какво става въпрос и бях обслужена от нея, бързо и качествено.

# 515
Адис  bdbaloni, не е важно на колко ставаш, а на колко се чувстваш  Simple Smile

# 516
  • София
Адис, Честит празник! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!  bigdance2

Клео, много се радвам за взетото решение. И много се радвам за вас и щастливото събитие. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Ако имаш нужда от нещо, насреща съм  Hug Hug Hug Hug

Жоржиана, много як сън. Предполагам си взела количката без Тервел. Че иначе ми мяза на кошмар.

Не знам дали ви се оплаках как три видни наши съфорумки ме зарязаха с 3 деца. Едното падна върху второто. Вдигнах го, за да го сложа да седне и да взема ревящото и то падна назад и се разрева. Със сетни сили ги вдигнах и двете, за да видя как нашите съфорумки седят отгоре и ми се хилят. Още са ми черни!!!

Намерих Ч-то и вече няма да има Ц-кащи постове.

Днес започва монтажа на мебелите. Мнооого съм развълнувана. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 517
  • София
Клео, радвам се за решението, което сте взели, ще видиш, че не е толкова страшно. Хората се справят с близнаци, камо ли с едно вече поотраснало  Hug

Адис  newsm59 желая ти много хубави моменти с любимите хора

# 518
Клече, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!   bouquet

Клео, Пепита, Жоржи, Ети, Бимбим, благодаря ви пожеланията!  Hug

# 519
адис, клечо, да сте много много здрави, щастливи и ухилени! да ви радват малките сладури! Simple Smile

клео, и аз ви поздравявам за решението! сигурна съм, че скоро много ще се кефиш на растящото си коремче Simple Smile аз продължавам благородно да завиждам Simple Smile

# 520
Жоржи, няма такъв филм,корема ми още не се е прибрал  Tired

Че се гледат като близнаци  Joy няма такъв филм, ходещо, неговорещо, мммммм-кащо, което е с памперс, не се храни само и тича във всички посоки + иска внимание, и новородено /знаем колко внимание иска/ Според мен 100% си трябва помощ. Ако едно от двете деца е спокойно - мисията е възможна, но моите и двамата са трудни и няма шанс да се справи някой с тях двамата на веднъж  Crazy Mr. Green

Клео, и преди съм ти писала можеш да разчиташ на помощ от мен  Hug А свеки как ли ще се зарадва ако е момиче.Съвет: не има казвайте че си бременна преди да минат 3те месеца, аз скоро имах подобна одисея, и бяхме решили с мм, ако е станало, да не казваме, защото майка ми веднага щепредложи аборт. Мисълта за три породени  #Crazy

# 521
Адис! Честит рожден ден мила!!! Здраве и късмет на теб и цялото ти семейство!  Хехе и моят рожден ден наближава на 5 септември   bouquet
КЛЕО Ах, много се радвам за теб! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти си знаеш, ако има нужда от нещо звънкай!  Честно казано, ми липсва коремчето понякога...

Клече честит рожден ден и на теб!!!!! Да си все така усмихната и готина!   bouquet

Ети   bouquet Пусни някоя снимка с мебелите, че и ние почваме...

П.С

ЗАПОЧНАХ шофьорки курс!  Crazy Crazy Crazy Няма такъв екшън! Ако случайно някоя софийска учебна кола ви освирка да знаете, че съм аз!  Mr. Green

# 522
  • София
Клечо, Адис, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   Желая ви много здраве, щастие, късмет, любов и много да ви слушат хлапетата Hug  bouquet

Клео, супер новина, още едно бебче в отбора  Hug Желая ти лека бременност Heart Eyes

Жоржи, и аз сънувах изтрещял сън, ама с нотки на еротика  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Ети, браво на вас, това е един от любимите ми моменти Wink

А бе, сега не трябваше ли да е националната среща, какво стана с нея? Thinking

# 523
Здравейте мацки Hug

Клеопатра Радвам се, че сте взели решение /даже още вчера докато съм ти писала,явно мислено съм била с вас Hug Много е хубаво че скоро ще си гушкаш още едно бебче Grinning

Адис,Клече Честит Рожден Ден! Бъдете здрави,обичани и много щастливи!!! newsm59

Ние излизаме навън.Хубав ден на всички Hug

# 524
eй днес само хубави новини!!!

Клече и Адис  newsm51 smile3525

Клео да ти кажа, както го разказа Елениа и на мен ми се прииска  Wink, щом сте го решили ще се справите, няма къде да ходите  Hug
Аз също се замислих за момент за породени, защото е супер децата да имат малка разлика, ноо с моята ревличка Емичка и както си я гледам сам самичка ще ми се разкаже играта, затова мисля да изчакам мъничко... Wink

верно трябваше да има среща??? ох, аз съм от несериозните, но честно казано, се отказах, защото с Еми ми е трудно да ходя където и да било, но като по порасне мноооого искам да се съберем някъде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт