Още едно предимство на породените коремът ти ще се прибере много по-бързо, отколкото ако беше изчакала няколко години.

разби ме с този сън, ама с Тервел, или без него
Знаеш ли колко мами виждам с дечица с такава малка разлика, справят се..., а за за финансовата страна, тя Еления го е казала, те парите никога не стигат...важното е да сте един до друг и да се подкрепяте, вярвам че ще се справите. 
Казах на момичето, че ще почакам. В този момент дойде шефката на служителката видя за какво става въпрос и бях обслужена от нея, бързо и качествено. 

няма такъв филм, ходещо, неговорещо, мммммм-кащо, което е с памперс, не се храни само и тича във всички посоки + иска внимание, и новородено /знаем колко внимание иска/ Според мен 100% си трябва помощ. Ако едно от двете деца е спокойно - мисията е възможна, но моите и двамата са трудни и няма шанс да се справи някой с тях двамата на веднъж
А свеки как ли ще се зарадва ако е момиче.Съвет: не има казвайте че си бременна преди да минат 3те месеца, аз скоро имах подобна одисея, и бяхме решили с мм, ако е станало, да не казваме, защото майка ми веднага щепредложи аборт. Мисълта за три породени

Ти си знаеш, ако има нужда от нещо звънкай! Честно казано, ми липсва коремчето понякога...
Пусни някоя снимка с мебелите, че и ние почваме...
Няма такъв екшън! Ако случайно някоя софийска учебна кола ви освирка да знаете, че съм аз!

Желая ти лека бременност 

Много е хубаво че скоро ще си гушкаш още едно бебче

, щом сте го решили ще се справите, няма къде да ходите 

Препоръчани теми