Януарки 2011 Тема 20

• 26 468
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • в Надежда-та
Ви фреш, най-добрия детски гастроенеролог във Варна е д-р Ружа Панчева в Терапията.
Благодаря ти Hug Ще потърся тел. за да запазя час.

# 496
  • Варна
Ви фреш, най-добрия детски гастроенеролог във Варна е д-р Ружа Панчева в Терапията.
Благодаря ти Hug Ще потърся тел. за да запазя час.
Пратих ти тел. на ЛС.

Ети, аз не споря относно плащането на глоби, дадох го като пример просто, това ми дойде на устата (пардон на ръката). Имах предвид, че не съм отишла във въпросната институция по мое желания или прищявка, а защото се налага.
А иначе, естествено, винаги си има изключения, болно дете вкъщи, гладно дете вкъщи... Който има уважителна причина ще си каже, преди всичко сме ХОРА.

Аз все се каня да комментирам анкетата, проходилката всъщност не е средство за прохождане, това е просто играчка. Те, децата на проходилката не ходят, по-скоро се изтласкват с 2 крака накак, само дето се забавляват. Единствения риск от нея е да не се преобърне евентуално, но като е стабилна... няма проблем. Това е и мнението на ортопеда, при който водя децата, той е доктор, чието мнение уважавам (д-р Райков).
Коланите също не са средтво за прохождане, те са за вече проходили деца, евентуално да не падат, на мен лично не ми бяха удобни.
Уолкърите... мнението за тях ми е крайно негативно, децата върват разкрачени в повечето случаи и си блъскат крачетата в него, но той също е за проходили деца.
Количките всички деца ги харесват, но също за продили деца.
Може би заглавието на анкетата е леко неправилно, защото нито едно от изброените не е средство за прохождане. Може би отговора НИКАКВИ е единствения правилен Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 21:58 от Toni_baraboni

# 497
  • София
Не съм те разбрала правилно, извинявай  Hug

# 498
  • бургас
благодаря ви за подкрепата,
направих втори тест-положителен е.
много съм притеснена,неможем с едно дете да се справим а какво остава за две... не че неискам второ,всъщност много ми се иска,но просто неможем да си го позволим  newsm45
незнам какво ще правим

# 499
Клео,щом едната черта е бледа значи си в самото начало още.Имаш време да помислиш(помислите)заедно и на спокойствие.Деца с малка разлика си имат и предимства-отглеждаш ги наведнъж,а не след 7 години пак да те върнат в бебешкия свят като вече си забравила за всичко.Трудоемко е,защото голямото няма да е самостоятелно,но пък ще са на един акъл,ще си играят заедно и ще са много близки след години.Ще ходят заедно на градина(ясла)а ти ще си свободна-цял ден.Аз тъкмо пратих каката на градина и вместо да си усетя свободата гледам пак бебе. LaughingНе се оплаквам,но ако бяха породени,вече щях да съм свободна(работеща най-вероятно)
Ще се справите финансово,всичко си имате от първото дете....Имате време ,помислете си. HugНие сме с теб!
Абе взеха да валят често по 2 черички..Хора редовно ви закичват китки LaughingНе е като преди.
Аууууу в тази тема муха да жужне и я утрепахме от 100 страни hahaha
Да се изкажа и аз със случай наскоро:
Нали по-горе споделих,че не обичам да налагам и поучавам хората(дразня се когато го правят и на мен)та явно за това се съобразявам.....Та отивам оня ден в пощата-налагаше се да се плати някаква сметка.И чакам на опашка от 4 човека с Виктор,а той само се чуди как да се измъкне от ръцете ми и да започне да върви  бута и руши.Че служителката си бе мудна-едно на ръка,ама и на опашката все "наши"хора,познати,приятелки,баби,също приятелки,абе добри познати.Всички ме видяха каква борба е на гърба ми и колко пот се лее от двама ни(климатик няма)ужас.Постоях 5 мин. и се отказах,тръгнах си.Криво ми стана,че никой не ми отстъпи място,но реших да не се занимавам,за да не се ядосвам повече.

# 500
  • бургас
елениа,поста ти ме изпълни с оптимизъм  Hug

# 501
  • В две тъмни очички
Клео , ако имаш нужда от каквато и да е помощ - свиркай  Hug

# 502
  • бургас
обмислихме и двата варианта с моята бременност и маи ще ставам маика втори път  Wink

още един път БЛАГОДАРЯ ВИ

бубе  Hug гледам положително на нещата (вече) има надежда за нас,може и да се справим някак

# 503
mariyap,kleche Благодаря Ви Hug

клеопатра Честити две чертички Hug Всеки един от нас знае какво иска да направи в този живот,има планове кога,как...но понякога се случват изненади.Затова живота е интересен, понякога плачем от радост,понякога от мъка. Случило ви се е нещо хубаво Peace Каквото и решение да вземете - аз ви подкрепям Hug Ако наистина обаче искате да имате повече от едно дете - Господ е решил да ви го даде сега. Аз мисля така,може пък и да греша Hug И аз ще ти кажа като elenia - В самото начало си - имате време,помислете Peace  bouquet

# 504
  • Сандански
Клео много се радвам за взетото решение HugНяма съмнение,че ще ти бъде трудно,но с добър човек до себе си човек може с всичко да се справи Heart EyesИ както ти е казала и Бубето - "Приятел в нужда се познава!",ако имаш нужда от нещо само казвай Peace

# 505
Клеопатра,сигурна съм,че притеснението ви е дошло не толкова от самия факт,че си бременна,а от това че е толкова изненадващо скоро.неочаквано и непланувано.В такъв момент шокът е голям и човек се чувства доста объркан.Важно е до теб да има хора,които те подкрепят,за да преудолееш шока от изненадата по-лесно и да се помисли трезво върху ситуацията.
Радвам се че си се успокоила.Реално не ти пречи да родиш 2-ро бебе толкова скоро,първото си родила нормално доколкото си спомням.Добре е да имаш човек на помощ в първите месеци след като се роди второто,а финансите-тте винаги не стигат.Но може от рано да отмятате от списъка неща,които трябва да купувате-легло,количка,всичко друго ще ползва от батко.Остават едни памперси и мляко(ако кърмиш и млякото отпада от списъка! Wink)С теб сме!
И малко хумор в цялата ситуация:Свеки как ли ще се зарадваааа Joy
-----------------------
Аз пък да се похваля и тук,че вече добих желаният цвят на косата и вече мога да си лягам спокойно...пък и динята свърши...треа се ляга вече Mr. GreenЛека и неревяща на всички!

# 506
  • Русе
Отдавна не се бях мяркала тук - влязох и прочетох хубава новинка. Клео, честито   bouquet

Утре, ако успеея ще се отчета за случките покрай нас Wink

# 507
  • бургас
 Joy  прословутата свеки  Joy страх ме е дори да си помисля какво ще ни прави  Joy

относно притесненията ни си права-много е скоро,изобщо не съм очаквала и ми е трудно да се възприема отново като бременна,страх ме е и ми изглежда толкова нереално,а мъжа ми вече не ми помага особено много с малкия,но оставям се по течението,щом бог ми дарява още едно бебе ще си го гледам  Simple Smile

# 508
  • Велико Търново
... но оставям се по течението,щом бог ми дарява още едно бебе ще си го гледам  Simple Smile

smile3501 newsm10

# 509

Общи условия

Активация на акаунт