Януарки 2011 Тема 20

• 26 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Какво сега пак се нахвърляте върху Бебешондел, все едно ако се на нейно място няма да се възмутите и Вие?
Аз лично няма да ида най-отпред и да моля да ме пуснат, ако някой влезе в положение, влезе Crossing Arms
    Peace

# 481
Ети,направо падам с твойте Ц-постове! Joy
Ще взема да си ги сейфна. hahahaБирицка
 HugУмееш да създаваш настроение. Hug

# 482
Какво сега пак се нахвърляте върху Бебешондел, все едно ако се на нейно място няма да се възмутите и Вие?
Аз лично няма да ида най-отпред и да моля да ме пуснат, ако някой влезе в положение, влезе Crossing Arms
    Peace
Peace

# 483
  • бургас
видях втора чертичка  EFP  бледа е и сега излизаме да търсим друг тест  smile3518

# 484
  • Велико Търново
Клеопатра,  Hug

По сълзите ти личи, че не си се много възрадвала на втората черта. Успокой се, щом е бледа чертата, значи имате предостатъчно време да мислите и премисляте, докато решите какво да правите.

Като си представиш, че не трябваше въобще да сме на тази опашка :ooh: Документите подадени в д-град, там ни вдигат рамене че ги нямало и не искаха да дадат тел на проверим, да сме ходели до хасково да проверим... И така трябваше да дам 10 лв за бензин, никой не ме пита имам ли ги, и да вися на опашка с двете деца, защото някаква патка, без извинение, при подаването не е казала на мъжа ми че трябвало да плати 1.5лв за да дойдели док. в дград (пълен абсурд). И какво трябваше, мм да ме остави с двете деца точно по време на сутрешната ни разходка и да се гърча щото някой не си върши работата. Да бе да.
За всичко вече се заяждате,аман!
Ако толкова ви преча да спра да пиша,че да спите спокойно нощем!

Просто някои хора не спират да живеят с измамната мисъл, че сутрин слънцето изгрява с една едничка цел: Да им пожелае "Добро утро!"  Crazy

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 18:27 от Тонита Тикарам

# 485
  • Сандански
Клеопатра  Hug Hug HugЗнам,че в момента ти е много трудно с едно детенце и мисълта за друго не е съвсем радостна,но каквото и да решиш ние сме с тебе Praynig

# 486
Ааа, Пепинке, не сте отскоро там. А още ли свикваш?
Аз сякаш мога да иде някъде, но за определено време като че ли, като знам, че е определено и ми е някак по-лесно. Знам ли, вече  newsm78.
Свикнах. Не мога да свикна с това, че не мога да звънна на сестра ми, на мама, на татко, на приятелката ми и да ги видя когато искам, да гушна племенницата ми, да целунат внучката си.... е тези неща ме тормозят. Винаги сме били много близки и тази изолация ме убива.
А за обществото, нямам какво да кажа. Манталитет ли е, ген ли е - факт е, че българите сме буйни-суйни и дума не даваме да ни се каже. Всеки се мисли за най-прав, друга истина няма.
Но хората се променят. Когато си бях в БГ ходих в една банка, служителката на гишето даже не си вдигна главата да ме погледне, а се отпита да ме отпрати при друг да не и преча, но аз поела от "прекалената американска любезност" се усмихнах, подхванах разговора мило и ....чудо, тя ме обслужи любезно, бързо и компетентно и даже покани следващия. Та мисълта ми беше, че каквото повикало - такова се обадило. Като всеки тръгва с лошото - какво очакваме. И аз съм работила в институция на гише. т.е била съм "патка", знам и от другата страна как е - като всички идват "настървени", че ще получат лошо обслужване. Пробвайте с добро. Може и да проработи. Поне има шанс.  Laughing
Не се дразня, когато непознати ми казват здравей, радват се на детето ми или ме питат как съм - напротив, това ме кара да се усмихна. Така се живее по-лесно. Когато свекърва ми беше тук беше изумена как хората се спират по улицата и се радват на бебето и реакцията и беше "бързо да и измием очичките, че ще я урочасат". А тя е жена с доста модерно мислене и интелигентна. Просто на нас си ни е вкоренено.
По- повода за опашките - чакала съм час на опашка с бебето, никой не ме е пускал, закачат се с нея, радват се...но всеки си чака реда. Не се възмущавам. Повече ме впечатляват дуги неща. Онзи ден пазаруваме с Рая, колички, чанти...катун - една жена дойде и ми разтовари цялата пазарска количка на лентата.

# 487
  • в Надежда-та
видях втора чертичка  EFP  бледа е и сега излизаме да търсим друг тест  smile3518
честито Hug
и спри тревата Wink

# 488
пепинка, 3 години съм работила на гише в глобул, съпруга ми е работил същото-6 и никога не съм подвеждала никогои винаги съм гледала да помогна. Съпруга ми винаги е любезен, на него не му е в природата да се държи грубо. А думите на служителката "колежката пак е забравила" няма да коментирам. За справка на 8.8 е била готова книжката.

# 489
  • София
Рал  newsm59 newsm67  Gift

Честитя и на всички други, които съм пропуснала  Hug

Да се похваля днес забелязах, че ни е излязло първото зъбче  tooth

Ние сме на Велинград, но тук сме сто маймуни и всеки идва да я види, когато си пожелае и няма никакъв режим, та и двете се поизнервихме, но какво да се прави  Rolling Eyes

Клеопатра, сигурна съм, че ще вземете най-правилното решение за вас  Peace

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 20:18 от kleche

# 490
ама, клео, честити две чертички! защо това да е повод за сълзи?

аз така бих се зарадвала, ако видя отново две черти, но мъжът ми бди като орел, да има как 2 презерватива да си сложи Sad

днес гледах част от някякъв филм за едно семейство с 11 деца. не бяха цигани, много приятни. впечатли ме силно. това си е геройство...

# 491
  • София
аз така бих се зарадвала, ако видя отново две черти, но мъжът ми бди като орел, да има как 2 презерватива да си сложи Sad

hahaha Joy Joy Joy

Много е яко деца с млака разлика, малко е зор, докато са малки, но всичко минава и се забравя и накрая остават само хубавите моменти  Hug

# 492
  • Варна
Ви фреш, най-добрия детски гастроенеролог във Варна е д-р Ружа Панчева в Терапията.

Аз, подобно на Бебешондел, бих използвала децата за да ми дадат предимство, защото считам, че то ми се ПОЛАГА. Аз нямам къде да си оставя децата, а да оставят детето да страда на опашката не е човешко. Аз, не по собствено желание, си вадя документи когато изтичат - ЗАДЪЛЖАВАТ ме, същото се отнася и за глоби и т.н. Нормално е бременните и майки с деца да са с предимство. Във всяка цивилизована страна е така. В Дубай по принцип има отделни опашки за жени и мъже, но ако няма отделни опашки и се появи жена, всички се отдръпват моментално да й направят път.

Тонита, аз без да се заяждам, смятам, че слъцето всеки ден се показва за да ми пожелае "Добро утро". По принцип позитивните хора така се събуждат  Hug

# 493
  • В две тъмни очички
Клео , честито и от мен  Hug ! Аз също бих се зарадвала на 2 черти , но всеки си знае как и кога му е времето и дали е точният момент! Каквото и да решите , ние сме поне духом с вас!  Hug

Тонита - Жалко е, че всеки гледа от неговата тераса и дори не му минава мисълта, че може да не е прав и да не идеален!

По- повода за опашките - чакала съм час на опашка с бебето, никой не ме е пускал, закачат се с нея, радват се...но всеки си чака реда. Не се възмущавам. Повече ме впечатляват дуги неща. Онзи ден пазаруваме с Рая, колички, чанти...катун - една жена дойде и ми разтовари цялата пазарска количка на лентата.

И да кажа собственото си мнение - всеки е забързан за някъде и както някой назад каза - този пред теб също може да бърза! Ами я си представете пред вас да стои жена, която е оставила детето на някой и то например е болно, а тя тича да оправя документи! Дали и е спокойно на тази жена! Това , че детето не е до нея не значи нищо! Аз също съм "за" предимството на майки и бременни, но не на всяка цена и още по - малко по този начин поискано!  Whistling

Ети, кефиш ме с т'ва "Ц"

# 494
  • София
Никой не се заяжда с Бебешондел. Тя сподели случка и последваха мнения - къде същите, къде различни. Не смятам изказването на различно мнение за заяждане.

Да, и аз смятам, че на бременните трябва да се дава място, но на тях им е тежко и некомфортно физически. Докато не разбирам на здравите и прави деца какво им е. Но това си е ЛИЧНО МОЕ мнение. А за глобите, които те задължават да плащаш, Тони нямам какво да кажа. Не е ли нормално след като нарушиш закон да си платиш глобата, пък дори това да ти причини дискомфорт???! Ето това ме изуми много повече от мнението на Бебеш.

Общи условия

Активация на акаунт