)И аз като Инка искам да се промени тази държавица,но и едновременно с това съзнавам,че аз хората не мога да променя,нямам право и да го правя.Това което мога да направя е да се помъча да променя собствения си стандарт на живот и да възпитам моите деца.Чужди хора не мога да поучавам и да им правя забележка.Дори и да ми се иска-нямам право на това.
Когато майка в парка си хвърли боклукла не в кофата,отивам взимам отпадъка пред очите и и правя 2-3 кракчи до кошчето.Мисля,че това действа по-добре от укори и забележки. 
стига съм се оплаквала, но моля ако някой мърси около вас, правете забележки!
Аз уж всичко бях виждала, ама даването да пият кафе децата от чашите на майките им, ми идва в повече... това на 1,5-2г деца... Ама хора всякакви
Ама вече почвам да мисля че аз съм сбъркана... 

Те повечето неща вътре не са му въведени още (захар, сол, 3 вида брашна, масло и още мноооого неща).....

Та все пак не знаеш кой и за къде бърза.Но от човешка гледна точка на мене лично ми е съвестно да гледам бременна или майка с бебе да чака на опашка 

В повечето случаи като направиш забележка се потвърждава поговорката "Къде го чукаш,къде се пука"
Но от друга страна е факт,че повечето майки които познавам си изхвърлят боклука където трябва,а и площадките ни (тези в парка)са доста чисти 
Ами прибрах си децата и ги посъветвах да не обръщат внимание и да не се занимават,но като че ли това не е най правилния подход
А става въпрос за дете 7 клас,после се питаме къде ни е възпитанието 
Препоръчани теми