Януарки 2011 Тема 20

• 26 499
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Рал,честит рожден ден!Бъди жива и здрава!
Жоржи,честито МАМА!Много е якоооо!
Тази вечер бяхме на  комшийско гости и ударих една ракия и една бира в рамките на 3 часа и пак ме хвана. Crazy
За болките в рамото помага овиване с ластичен бинт,ли просто медицински ластик-накитници,наколенки....Значително по-лесно вдигам бебуш днес...

# 451
ral,  nbirthday!

Пепинка, от колко време сте в САЩ?
ral - ЧРД и много здраве.
Калифорния - в Калифорния сме от 3,5 год  Laughing

# 452

Добро утро!

# 453
  • София
Рал, честит рожден ден с малко закъснение, но с пожелания за всичко най-хубаво!
Тони, мерси за отговора, намерих млякото.

За живеене в чужбина - когато имахме възможност и мъжът ми ме караше, аз категорично отказвах, сега искам, но по ред причини не мога.

Ох, Боян е станал страшно мрънкащ и викащ за внимание - не може и 1 минута да стои сам в кошарата. А как си мечтая да засмуче залъгалка, но не и не. Аз съм в ролята по цяла нощ. Изчаквам го да се унесе и мушкам бибата в устата му и...той повръща от погнуса. А колко беше лесно с кака му - давам бибата и настаа тишина.

Приятен ден на всички! Мен ме чака разходка в Морската градина и срещи с роднини на мъжа ми. Познайте кое ми звучи по-добре Mr. Green

# 454
  • в Надежда-та
Добро утро Laughing

Рал  newsm67

Бебеш най-сетне нещо хубаво да покаже Мартин (освен рев Mr. Green)

# 455
Добро утро, мацки!

Аз днес съм малко по-добре. Тези дни Кали все едно усещаше че не ми е добре и беше много кисела и мрънкаща, ревяща.

Току що заспа в столчето за хранене  Shocked , такова нещо не ми се беше случвало. Както си седеше до мен и си играеше изведнъж се укроти и нито звук като я погледнах, тя спи.  Sleeping Пренесох я в кошарата без въобще да се събуди.

Рал, честит рожден ден на патерица!   newsm59

Вчера гледах за урагана в САЩ, и се сетих за Агентката, нямам спомен къде живееше. Пепинка пише, значи при нея няма опасност.

Елч, Кали в началото правише обривче/зачервяване/ от ципа на връхните и дрешки, когато я съблека и изчезват. Надявам се тази година да го е израснала този проблем.

Момичета да ви питам: Може ли от високата темп. цикълът да ме повтори, при условие, че свърши преди седмица. Аз ще си отида и на лекар, но да питам и вас.

Днес сме на консултация, ще пиша като се върнем.

# 456
 Добро утро!

Рал, да си жива и здрава и мноого щастлива!   bouquet

Пепита, дано всичко е наред, бързо оздравяване ти желая  Hug
 Агентката, мисля че е в Бостън. Агент пиши по-често, липсваш.

Елч, здравички ли сте вече? Ивайла ще ме побърка вече, положението е 5-6 пъти на ден, някои са добре, но някои...зелени и вода, в събота решихме, да пуснем МБ да видим за какво става въпрос.

Хубав ден от нас!

# 457
пепита, хич не ми се струва логично това, ама де да знам...

адис, и ние сме още на лечебното мляко. ака по веднъж на ден зелено и кашесто, но дам ли нещо различно от лечебното мляко (вчера пробвах бананова каша) веднага започва да дриска и затова засега продължаваме... да кажеш какво ще покаже МБ!

# 458
Добрютро момичата,

ние сме добре, ходихме сутрина до доки, да ни вземе секрет от носа, че ми писна с тия сополи през седмица  Sad

при нас нищо интересно няма, тази седмица пак ще пътуваме до Кли и морето и след това вече мисля да зазимяваме в София  Joy
По повод живота в чужбина- мен не ме блазни толкова, а и винаги от тук изглежда по романтично  Wink от колкото е в действителност. Живях в Г-я и се прибрах, а  два пъти ми предлагат работа в Австрия ама тц, не мога да се излъжа нещо, а и не съжалявам, че отказах.  Мисля че с хубава работа човек тук също е добре, е вярно много неща ме дразнят, ноо искам да се помъча да ги променя  Laughing

По този повод с опита да променя нещо, да се оплача- пред нас направиха преди повече от месец детска площадка, сложиха пейки и пързалки, обаче стана по зле и от сметище. Незнам защо българите сме толкова МРЪСНИ хора, майките пият кафета пушат и хвърлят всичко на земята. Има и други хора, но точно от майките не го очаквах. абе гнус ви казвам, а ако им направиш забележка- те гледат като от Марс... ох много дълго стана  Wink стига съм се оплаквала, но моля ако някой мърси около вас, правете забележки!

# 459
Добро утро и от мен   bouquet

Инка, тая борба само с цивилизовани хора може да се  води с маймуни не ст'аа  Crazy

Пепита, никак не ми се вярва да е от температура, какво ти каза Док?

Моята щерка посети педиатърката днес, че има сополки ...изписаха ни сребърни капки и вит. С, обаче има някакъв обрив по цялото тяло  Sad Док каза да спрем киселото мляко, ама хич не ми се вярва да е от него  Thinking

# 460
Инка, аз затова искам да се махна. Не съм възпитана като повечето овце навън.... Аз му правя забележка, че съм на пешеходна пътека, а той ми отвръща "Ама я си е*и майката, мааа"  Shocked ooooh!
Гнусно ми е вече сред събратята тук...
И разни възрастни лелички си хвърлят билетчетата в градинките и по улиците, а възпитание в България вече е мръсна дума...

А по повод бирите, към 30-тина опитах, но някои ги повторих... Други потретих....  Whistling
А мъжът ми ме посрещна с 5л. кен на Хайникен!  Crazy  Heart Eyes

Исках да питам мамите, които вече давате попара (знам, че Ети дава, за други сега не се сещам), с какви сухари я правите? Аз купих едни в бързината на ХИП, и като видях съдържанието и се отказах...  Whistling Те повечето неща вътре не са му въведени още (захар, сол, 3 вида брашна, масло и още мноооого неща).....

# 461
Добро утро! Hug

elenia, pepink@,mrm,ViFresh,pepita1973,адис Благодаря и на Вас за хубавите пожелания! Радвам се, че ви има! Hug /дано не съм пропуснала някой Rolling Eyes/

Болничките - бързо да оздравяват Praynig

Интернета ми тази сутрин е направо ужасен Crossing Arms Ще се включа по-късно Hug

# 462
  • в Надежда-та
Инка мн позната картинка ooooh!.
при нас преди 2 год. направиха в комплекса 2 площадки (в двата квартала където живеят местни) .мн цивилизовано оградени с мрежа и врата, пейки и кошчета.... е това не попречи на някой от майките да чоплят слънчоглед и да плюят по земята Shocked ....идната площадка е напълно изпочупена Tired а после се оплакват, че няма къде да водят децата тук #2gunfire

# 463
  • София
Добро утро и от мен,

Рал, честит рожден ден, да се здрава и много обичана

Пепита, не ми се вярва. Пиши после какво ти е казал док.

Аз да се похваля - взех си резултата от цитонамазката и всичко е ок.

Агентката е в Бостън, той също е на източното крайбрежие, мисля близо до Ню Йорк. Ей Агентке пиши как си

# 464
Ааа, Пепинке, не сте отскоро там. А още ли свикваш?
Аз сякаш мога да иде някъде, но за определено време като че ли, като знам, че е определено и ми е някак по-лесно. Знам ли, вече  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт