Януарки 2011 Тема 20

• 26 427
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Клео- честито.

Честит рожден ден на всички празнуващи, включително и на моя татко Simple Smile

И аз още нямам цикъл  Mr. Green

В други ден сме на фотосесия при МаманаМалена, вълнувам се  Crazy

# 556
Чери, ще срещнеш много ясно  Hug ти къде се загуби пак ли почиваш  grinning039

Тук съм си, готвя се да заминавам за Милано, търся си квартира, тук трябва да освобождавам апартамента, че ще го давам под наем, изобщо пълна лудница.
Софиянки, трябва да си организираме някоя срещичка преди да замина.

# 557
драснете и тук за срещата, че съм голяма блейка да не ви опущя пак Simple Smile

# 558
Бенджи,и а бих се вълнувала! Party
Бубееее,не разбра ли че всички сме грешни и виновни.Аз бях нахокана,че отключих алергия на сина ми като го взех за опитно зайче.Моля,моля забранени за розовите очила в януари 2011....
Наистина голям стрес всяваш Бебшондел.Сега се сетих като наскоро се изказа,че ако бебето не се вози в Макси Кози,а в Чиполино само Господ го пази.Това също идва в повече.
Нощни много хубаво се изказа тогава като каза "По добре в някакво столче,от колкото в никакво"Правиш ли разликата от стесираш пост и положителен такъв?Нищо лично,но предваш твоя стрес в темата и това не е приятно. PeaceАйде със здраве.
Чери,успех!

# 559
Vall,Emilly Благодаря Ви Hug

Emilly Ч.Р.Д на мъжа ти! Много да те слуша и обича! Мина ли оченцето от капките?

Бенджи- Да ти е жив и здрав баща ти! Още внуци да има и да ги гледа! Grinning Hug

Бубе,Бебеш -  Stop Hug

Vall аз пък за първи път чувам за такава баня от орехови листа Embarassed Ще ми е интересно и другите мами да споделят дали ще я правят. Peace

Ети - и аз ще чакам да покажеш снимчици. Аз детската я оставих за догодина да я правим,че каката ще ни е първокласничка Simple Smile

# 560
Да,бе, нищо лично, съвсем нищо...

Отварата ние я правим от раждането, тя е естествен източникна вит.д.

# 561
Банята от орехови листа съм чувала, че е превенция срещу рахит именно заради вит. Д.

# 562
Ети, Рал - благодаря и на вас! Hug

Бенджи честит рожден ден и на твоя татко! Да е жив и здрав, да ви се радва дъъъъъъълги години!  bouquet

Вал Hug много полезна информация даде с отварата от листата на орех. Тъкмо тези дни и аз чух това нещо, като превенция срещу рахит, но не знаех как се прави. Peace
Бебешондел, Бенджолина   Hug

Цикъл аз си имам както го пише по книгите...Не можах да си почина дори и кърмеща...Цял живот ми е бил през 23 дни, само бременна успях да отдъхна  Laughing

dimara добре си дошла! Хубаво е след почивка...   newsm10

# 563
И пак от глог та на трънка... Спорете щом ви се спори.
Честит рожден ден на Адис и на Клечо - много здраве и шарени дни.  newsm67
Ей и аз се запопритесних за Агентката  newsm78 Аgent драсни два реда да спим спокойно. Пусни поне някоя снимка  Wink
За децата - каквото имах го казах - ще скачам от радост, ако забременея  dancing
Аз лудата му глава се засилих да купувам обувки на Рая, и в магазина една майка с дете на 1,5 год още в количката, тепърва му купува обувки за прохождане, а Рая шета из магазина, лази, катери се по рафтовете, бута кутии и консултантката вика на колко години е... аз отговарям на 7 и половина  Joy

# 564
Правите темата негативна с постоянните си заяждания към мен.

Всеки има право на мнение, за това е форум, за да го изказваме, вместо да се заяждате, подминете, ако искате да запазите добрия тон.

Явно не се зачита различното мнение... жалко.

Пиша в още 2 теми и  там не ме мислят за негативна... защо ли  Thinking

# 565

Може би там не ги хокаш на всеки кръгъл час,не ги поучаваш.Нямам нищо против "различното"мнение.Моето също е различно,имам против тона ти.Това е.

# 566
Бенджи, и аз бих се вълнувала, после да пуснеш снимките.

Ети, пусни снимките във групата във Фейса, за да не ги пращаш на всеки и ще можем да ги видим всички желаещи.

Някой пита за зехтина, не съм Калифорния, но и аз слагам зехтин, по половин до една чаена лъжичка на готвене. Готвя само по една доза.

# 567

Може би там не ги хокаш на всеки кръгъл час,не ги поучаваш.Нямам нищо против "различното"мнение.Моето също е различно,имам против тона ти.Това е.

Да бе нямаш нищо против  Laughing hahaha Само пускаш сламки, и после аааа ти си лоша, ти ме хокаш  hahaha И не ме карай да ти вадя цитатите с глупостите, че пак ще ме обвиниш че те хокам  Joy Joy
Интересно, ти и още няколко спирате да пишете като не пиша и аз, появявате се само за да се заядете и после триумфално оспамвате темата с по 3-4 поста на страница.

# 568
  • София

Аз лудата му глава се засилих да купувам обувки на Рая, и в магазина една майка с дете на 1,5 год още в количката, тепърва му купува обувки за прохождане, а Рая шета из магазина, лази, катери се по рафтовете, бута кутии и консултантката вика на колко години е... аз отговарям на 7 и половина  Joy

Joy Joy Joy Joy представям си каква картинка сте били

# 569
WTF....
Напрааво забравих на кого какво щях да честитя, да питам, да споделям
  Confused  Tired
 Tired

Общи условия

Активация на акаунт