Януарки 2011 Тема 20

• 26 420
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

Пиша в още 2 теми и  там не ме мислят за негативна... защо ли  Thinking
Може би там не ги хокаш на всеки кръгъл час,не ги поучаваш.Нямам нищо против "различното"мнение.Моето също е различно,имам против тона ти.Това е.

Интересно, ти и още няколко спирате да пишете като не пиша и аз, появявате се само за да се заядете и после триумфално оспамвате темата с по 3-4 поста на страница.
Момиче,това сериозно ли го мислиш? Shocked..Явно пак се взе за Господ...
И изкарай  ги най-накрая тези цитати с моите гупусти да се разбере веднъж за винаги ,че никъде не съм казвала,че детото ми има алергия от кърма а от краве мляко,а кърмата я спрах,защото е мазна и го провокира на вече раздразнения стомах.
Скубя си косите ,че се занимавам с теб и си губя времето,а не както си мислиш ти влизам в темата заради теб....Наскоро напсах нещо на латински не си ли го преведе?

# 571
Не ми дава да дам цитат:
 "Екс съм защото Вико е на диета.Има алергия от АМ,кърма и т.н..."
Нед., 07 Авг. 2011, 16:10

# 572
  Laughing
Благодаря за изгубеното време!
 Laughing
Айде стига вече чат. Crazy

# 573
  • София
Момичета, става страхотно... Поне това, което успях да видя за един ден работа  Grinning Grinning Grinning Малко ме е яд, че се стиснах и не взех белите котлони и сега черните ми съсипват хубавата кухня, ама е късно да се кахъря... А стаята на децата ще стане просто ужасна - тооооолкова е розова, че ми се реве, ама така се получава като оставиш 6-годишно да се изявява като дизайнер  Mr. Green

Нека да приключат и ще пусна снимки. Hug Hug Hug

# 574
pepita1973  Hug аз питах, защото не помнех кой друг дава! БЛАГОДАРЯ за отговора! Peace

# 575
И цялата тирада само щото реших да напиша че не е толкова лесно да се гледат породени  ooooh!

# 576
Хайде стига де!Не се спряхте толкова месеци!Баси,не ви ли писна?!?Като ще се дракате минете на ЛС.Не сме длъжни да ви търпим!

# 577
  • Варна
Хайде стига де!Не се спряхте толкова месеци!Баси,не ви ли писна?!?Като ще се дракате минете на ЛС.Не сме длъжни да ви търпим!

Съгласна! Подкрепям! "Еления и Бубето Vs. Бебешондел" темата вече не е интересна никому!

# 578
  • София, Лагера
Здравейте, девойки!  Hug
Прибрахме се от морето! Първо да си кажа, че нямам достъп до компа, че мъж ми си е в къщи и работи на него, а з се докопвам само докато той е във ВЦ  Mr. Green
Иначе на морето изкарахме прекрасно!!! Хванахме чудно време, и морето, и слънцето - приказка! Не беше ни горещо, ни хладно. Хотелът - на самия плаж (само една алейка ни делеше), басейн с играчки за баткото, и - изненадващо за мен - прекрасна храна!!! (при ол инклузива рядко се случва  Wink). Децата се държаха прекрасно, Пресиян - голям, послушен и самостоятелен, Тервел - вечно нахилен, лесно спящ и спокоен! Приказка! За няколко дни се засякохме с кумците ни, които живеят в САЩ и не ги бяхме виждали от 2 години  Heart Eyes. Видяхме се и с друго приятелско семейство, което чака второ бебе. Абе голям кеф!
А сега... следва депресия  Crazy Mr. Green искам да е вечно лято, а аз да съм вечно майчинство!  Flutter
...като си легне Крас ще се опитам да ви прочета  Wink

# 579
Ноеми добре завърнали се!  Hug Не се и съмнявам, че сте си изкарали чудесно!

искам да е вечно лято, а аз да съм вечно майчинство!  Flutter

И аз, и аз... Simple Smile

# 580
  • sofia
Хайде и от нас " привет". Много благодарности на свеки, че е изпълнила всички указания и не е дала нищо небебешко на Лия. Давала и е мляко през 2-3 часа, но тя все не е била достатъчно гладна хахаха , ще го преживея.
Ние си изкарахме жестоко, честно, почивката беше 100%, щуреенето 2 вечери, но качествено , до сутринта 9ч.

Ети, Бубе, счупени токчета няма, но колата го отнесе, изкривена джанта на Иракли, но я изправиха със 100 зора преди малко.

Лия се е научила да казва 'дай-дай ' и производни.
Ети, кои са тези безотговорни родителки?

Бебеш, съгласна съм, че е редно да ти отстъпят на опашката( на мен ми е приятно, когато го правя и го получавам), но по дяволите ти по каква работа си на тази опашка с децата при положение, че МЪЖА ти трябва да си взима нещо? Аз днес докато изправяха джантата седнах в близката градинка с детето , например- само идея.

# 581
Емили, аз слагам зехтин на око. Понякога бая мазничко става.

Чери, сигурна съм ще си намериш най-подходящия мъж, с който да си имате деца  Simple Smile!

# 582
  • в Надежда-та
Тъкмо щях да питам някой слага ли зехтин Laughing Аз слагам масло Rolling Eyes

# 583
  • София, Лагера
Прочетох последните 10 странички, нямам сили за повече!

Клео, много вълнуваща новина!!!  Heart Eyes Радвам се, че сте взели такова решение! Не бих дала акъл, защото не съм на ваше място, но все пак мисля, че никога няма да съжаляваш за решението си (ако беше обратното не съм сигурна дали щеше да е така). Че е по-трудно - по-трудно е, но пък е много хубаво! Според мен е по-трудно на хора, които са склонни да виждат полупразната вместо полупълната чаша.

Адис, Клече, честит ви празник!  Party

Пепинка,  Hug Hug ха дано имате още и още деца!  Hug А за добрия тон - 120% успява!!! Има една приказка: "каквото повикало, такова се обадило". Аз се държа така не само за да ми се обръща внимание, а защото на самите хора отсреща им става приятно!  Peace. А колкото повече усмивки, толкова повече усмивки  Wink

Жоржи,  Joy, чакай първо да я изпера, че е пълна с пясък  hahaha. Супер е това "мамо", незабравим, жесток, емоционален миг!!! Тервелче отсега вика "тата", ама не знам дали е съзнателно (май не е  Twisted Evil)

Инка, при нас сякаш не мърсят майките, а тинейджърите. Но като цяло е чисто. Сигурно защото има и много кошчета за боклук. А днес забелязах, че майките покриват с найлон пясъчника в съседната градинка, за да не го посещават кучета и котки... много яко! Party

За чакането по опашки с дете - на мен пък ми е неудобно от това, че аз съм майчинство и имам 1 година време пред себе си, а някои хора едвам са се измъкнали от работа... минавам отпред само ако Тервел е много нервен и ако ме пуснат. Иначе, ако спи, направо отказвам, няма да ми падне позлатата, ако почакам. Когато бях бременна не се чувствах зле и съм си чакала. А в началото, когато ми прилошаваше, но не ми личеше, сама си молех хората. Никой не ми е отказвал, дори не е и мрънкал  Peace. Но има значение и как го кажеш, Пепинка  Hug

МарияП, не можеш да държиш децата под похлупак (Боооже, не мога да повярвам, че аз го пиша това  Crazy). Хубаво е да имат и негативен пример пред себе си, за да знаят какво е лошо, защо е лошо и защо да не го правят  Peace.

Ох, и темата за чужбина... Thinking колкото повече го мисля, толкова повече не ми се ходи. Сега и с кумците това си говорихме. Ние с Крас не бихме издържали да живеем другаде. Прекалено сме социални, имаме много приятели, свикнали сме постоянно да сме в компания. Това трудно бихме постигнали в друга страна. Иначе Крас само да пожелае, заминава в клона на фирмата във Франкфурт, Монреал, Сан Франциско или Филаделфия. И заплатата му би била добра (програмист е). Но ... приоритети  Rolling Eyes

Дейзи, аз съм без цикъл. Ви, на мен с Пресиян ми дойде на 8-ия месец. Peace

...и относно спора, аз няма да казвам "Спрете", а просто ще споделя, че напоследък в такива ситуации все ми е на езика (клавиатурата) поговорката: "Едно лайно колкото повече го ръчкаш, толкова повече мирише". (не звучи красиво, но поговорката е такава)

# 584
  • Пазарджик
Ей ме на и мене,бях си казала ,че няма да чета назад ,но не се сдържах  Mr. GreenМоже да изпусна нещо  Embarassed

На морето си изкарах ме чудно,времето беше разкошно.С Нели бяхме като скачени съдове не иска да  ходи у никой(майка ми и баща ми).Милите как им се ще да я вземат,но Нели не се дава и се вкопчва в мене,ръцете са ми в малки синини .Надявам се да се предаде скоро PraynigДа се похваля,че успях да спретна няколко кратки ,но много приятни срещи.Ви,Бебеш,Мила  Hug
Последните два дена беше един малък кошмар,зъби ли са какво са не знам ,но малката шушка беше толкова кисела,че чак на мене ми се дореваваше.
Елч ,казах на морето  Grinning
От днес и ние сме в отбора със сополите,поръчах си и Baby-Vac,че с това което имам не правя кой знае какво.И тук имам въпрос ,мога ли да давам на Нели -Коризалия,в листовката пише ,че може.На мене ми минава хремата много бързо от нея.

Имаше и още ,но  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт