Януарки 2011 Тема 20

• 26 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Simple Smile. Ние също сме на гости на баба и дядо малко... Моят мъник пък не хареса пуешкото месо, което му предложих и за сега спряхме с даването му. Не знам дали да не пробвам пилешко  newsm78. Ние още нямаме нито едно зъбче, дали е нормално?

# 256
лъки, споко, нормално е, и дара няма зъбчета, както и още бая бебета тук.
но без зъби няма да останат де Simple Smile

можеш да дадеш заешко и пилешко. те заедно с пуешкото са т.нар. бели меса и се въвеждат като първи.

# 257
Berend Botje - да са ти живи и здрави малките сладурковци.
Браво на Влади, че се оправя.
Рая от 3 дни е в бебешки период - колики, пръцкане, ръмжане, неспане, дране. Аз си мисля, че е от месото - дадох пиле. Та спирам засега. Зъби - няма. Вчера направи сефтето на басейна - е заливаше се от смях. Много беше весело. Спа като къпана Simple Smile

# 258
Беренд, честито ти християнче и пораснала кака! Пожелавам ти много да те слушат и да те радват!

Виолини, сму добрин петков, ходих с един тромпетист тогава.

Ние сме на несебър. На Явор много му харесва, а тея не може да спре да зяпа.

# 259
Berend Botje честито ти християнче! Честита рожденичка! Да са ти живи и здрави прекрасните дечица!!! Hug

Гали благодаря за пожеланията! А ти си страхотна!  bouquet Гледката и мушкатата са приказни!

Елч бързо оздравяване на Дара! Praynig

bimbim оризовата каша я въвеждах по лъжички, както и зеленчуковите пюрета. Мнението ми не е меродавно! Да кажат и други! Peace

# 260
  • Варна
Гали благодаря за пожеланията! А ти си страхотна!  bouquet Гледката и мушкатата са приказни!
Emilly Мерси и аз за комплимента GrinningМушкатата най-вече  Wink Laughing

# 261
  • В две тъмни очички
Мацкиииииии , влизам само да ви кажа, че Влади както стоеше права на дивана се пусна направи 2 крачки и се сгромоляса с пълна сила!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Хич не я държат крачетата едва успя да направи тези крачки, но фактът, че се опитва много ме радва  Heart Eyes

# 262
Хей, момичета, има ли и други като нас? Гуги пие по 140-150 мл мляко на хранене. Дали е заради жегите? Преди си пиеше по около 180 мл.

# 263
  • в Надежда-та
..... но фактът, че се опитва много ме радва  :l
дупе да ти е яко Mr. Green

ПП Аз не бих се радвала друго си е да седи на едно място Mr. Green

# 264
Хей, момичета, има ли и други като нас? Гуги пие по 140-150 мл мляко на хранене. Дали е заради жегите? Преди си пиеше по около 180 мл.
дара стигна и до 100 (а иначе пие по 220). не е от жегата, защото го правеше и на вилата. подозирам, че  е поредният скок в растежа или иначе казано период, с който да побърка майка си от притеснение Simple Smile)))

# 265
  • Пазарджик
Влизам да кажа само здравейте,все още съм тук.Стегнах багажа за морето,утре потегляме.
Ви , Бебеш  smile3552
Едно голямо гуш за всички,болничките да оздравяват бързо!!!

# 266
  • В две тъмни очички
..... но фактът, че се опитва много ме радва  :l
дупе да ти е яко Mr. Green

ПП Аз не бих се радвала друго си е да седи на едно място Mr. Green
А-а-а не! В нашия случай е по-добре да проходи,защото тя не стои на едно място! Само се катери по мебелите и пада, а като проходи ще е зор 2-3 месеца докато укрепне! Сега само я пазя, защото пада направо по глава, катерейки се по някоя табуретка , маса, пералня , шкаф или какво ли още не  ooooh! ВЕСЕЛО ЕЕЕЕЕ  Mr. Green

# 267
  • София

ви, ахтопол е адската скука, но предполагам, че за почивка с бебе ще става. аз преди 3-4 г. бях там с една голяма компания - зарекохме се, че другият път ще идем на по-весело място, ама това е било с ергенския ми акъл. разбирай в търсене на шумни заведения и много екшън Simple Smile

Хей коя Ви ще ходи в Ахтопол- Виолини, Vi Fresh??? аз ще ходя така че си признавайте бързо...
[/quote]

И ние ще ходим в Ахтопол, от 01.09  Party Ама наистина е много скучно там, ние си наемаме една къща ( повече прилича на бунгало ) точно до гръцкото училище, мястото е невероятно, на един нос, точно над морето, заради това ходим там, няма такава гледка  Flutter

Kalifornia има, има, тази вечер със 300 зора изпи 150 гр.  Peace

# 268
  • София
Емили , мерси за отговора за кашата  bouquet

# 269
тутинка, весело море! да му пратиш поздрави и да му кажеш, че догодина ще ме види и мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт