Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 549
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
Ще взема да родя четвъртооооооооооооооо!!!  Crazy  Crazy  Crazy

Ти вземи роди първо третото, че си 95 дни след термин!  Joy (май съм поредната досадна..)

Оф, родих - тримесечно при това!  hahaha

# 121
Спасдиди, честито! Да ти е жива и здрава рожбата  Hug И предишните ли ги ражда готови-тримесечни? Mr. Green Или тях по-навреме  Mr. Green

Ами дойде и сметка САМО за топла вода 149 лв за месец юли....ееее аз сметката и на комшиите ли плащам  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много бе! Не знам колко е за подгряване на водата, ама студената е към 1,70-80 за куб  newsm78 Та това ми звучи като едни хиляди литри!

# 122
Божкеее.....чак на 9-та страница  Crazy

Хелоууу,как сте дами  wavey
Аз нещо се позагубих напоследък,ама така е то ,сега с новото занимание  Mr. Green

Вчера бяхме на консултация.Резултат:
6.200 кг/+1300 кг/ и 60см/+5 см/  Laughing

Порастнало е момичето,големи хвалби отнесе,даже не и се скараха,че е наддала много,защото била много красива  Laughing Flutter Гледала съм си била 6 месечно бебе ,здраво ,образцово бебе  Laughing

Не съм чела новата тема,но сега ще се поправя  Blush

# 123
Уффф,не стига че ни спряха водата заради авария и няма да има най рано до 15:30.
Не са ми превели болничния за юли все още,кво толкоз се мотат все едно голямото смятане.
Ами дойде и сметка САМО за топла вода 149 лв за месец юли....ееее аз сметката и на комшиите ли плащам  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вие да не би да къпете всички бебета от отчетната? Много тъпа работа...
Варненската група - много сте хубави всички  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 12:27 от Бисквитка

# 124
Прекрасни сте, дами, на снимките. А бебоците изобщо няма да коментирам - много са сладурести! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
ХОУПППППППППП......,ще ме съсипеш просто  rotfImao smile3532
Откъде го роди този сън  Laughing
То вярно,че онзи ден/вторник вечерта/ се бях заровила в снимките ти във фейса и не приключих,докато не ги разгледах всичките  Crazy ,ама чак пък такива електромагнитни флуиди да съм ти изпратила....  Crazy Mr. Green

# 126
ами незнам защо толкоз много вода..верно май къпя всичките ни бебета. Знам че подгряване на вода е 74 лв някъде за мегават часа,ама колко мегават часа имам...тъй кат гледам 2...като дойде на хартия ще видя и ако трябва  жалба ще подавам  #2gunfire ама ще да когато Мариела е гладна и напикана да им ореве животеца #Crazy

# 127
Привет от мен и дремещата беборана   love001
Maria I, то и ние сме цялото въздушно войнство - аз, беба, свекървата и баща ми сме близнаци, таткото и свекъра - водолей  Shocked Просто брат ми и майка ми (деви) пасти да ядат  hahaha
danaq_lv, каква е тая вода, какво е това чудо?!  Shocked Басейн ли пълните всяка вечер?! Иначе болничния и на мен много ми го забавиха, но днес вече са преведени Wink
ама ще да когато Мариела е гладна и напикана да им ореве животеца #Crazy
  hahaha hahaha hahaha Само така!!!
Елфичка, добре дошла при нас! Ей, забрави ни покрай това телевидение  Crossing Arms
spasdidi, честито и от мен! Време беше  Joy

Много големи вашите бебета - моето на 2 месеца и 20 дни - 5,260 кг и 59 см  newsm78 А не е някаква мършава, много добре си изглежда детето...

# 128
ДД от офиса Mr. Green Добре,че е за няколко дена Mr. Green

Много ми е гадно бе,как ще тръгвам един ден като се наложи за постоянно.....не ми се мисли Twisted Evil И аз искам като Жени и Нанди да си гледам детето до пенсия hahaha

Вие кво сте ми се разнежили снощи, или бирата ви дойде в повече Mr. Green Я се стегнете малко  Wink

Виждам обаче,че големи ентусиастки има сред вас...мислите за 3-4-то дете....ама то нормално като се обзаведохте с кротки и ящни дечица Mr. Green

Варненки,много сте Убави,а дечицата са ви прекрасни Heart Eyes Голяма група сте,браво Peace
Е,кво сега само Къщичката ли се крие? Mr. Green

Аз сега като отида в СЗ ще кукувам сама...ей я Мариетка и тя по морета се юрна,Херудута пък много работна и тя като мене...лоша работа.

Алекс,и зодията не моИ ги спаси тези хора smile3532

Елфи,ами тя снахата ще го бие моя бе Mr. Green Много е пораснала,браво Hug

Херудутоооо
,само ние останахме по 6 кила и няма мърдане,мамка му #Cussing out Не ме питай пък аз като прочета по 7-8 кила и кво ми става ooooh!

# 129
  • Варна
Здравейте и от мен!

Варненки, много сте готини, дано за следващата среща успея и аз да се класирам, но няма да ме снимате, че каквото съм слонче, няма да има място за другите на снимката hahaha.

Какви са тез големи деца дето ги имате вие бе, моето дете още няма 6 кила, а мина 3-те месеца. Казвайте бързо с какво ги храните. На консултация сме чак в понеделник, но в нас си го тегля периодично, макар и да знам, че едва ли показва точно моят кантар, някъде към 5.800-5.900 беше точно на 3 месеца. Да кажеш, че не яде - ама не, той яде по 100 пъти на ден, обаче пък и също по толкова пъти ака, явно е с прави черва и не дебелее Laughing Laughing Laughing. На кого ли се е метнал такъв, ние с баща му сме едни слончета Blush.

За бременеене сте си говорили.... Аз преди да забременея си мислех, че ще имам едно или две деца максимум, но предвид, че изкарах лека бременност, сравнително бързо се възстанових и сравнително малко ме ядосва диването, знам, че със сигурност ще се престраша за второ, а защо не и трето, ако сменим апартамента с по-голям. И дано ми се падне момиченце някога Praynig. И аз като го гледам малкия колко е пораснал, понякога рева, искам да си е все бебе, толкова са сладки и мънички Heart Eyes.

# 130
  • Стара Загора

Херудутоооо[/b],само ние останахме по 6 кила и няма мърдане,мамка му #Cussing out Не ме питай пък аз като прочета по 7-8 кила и кво ми става ooooh!
Вярваш ли ми, че като го писах се сетих точно за теб...и мен Mr. Green Ами такива ще са нашите мъже...само да не ги бият жените Mr. Green Като си дойдеш ще видим работата как ще е. Ще ти пиша на скайп-а...ако оцелее  до довечера Crazy

# 131

Херудутоооо[/b],само ние останахме по 6 кила и няма мърдане,мамка му #Cussing out Не ме питай пък аз като прочета по 7-8 кила и кво ми става ooooh!
Вярваш ли ми, че като го писах се сетих точно за теб...и мен Mr. Green Ами такива ще са нашите мъже...само да не ги бият жените Mr. Green Като си дойдеш ще видим работата как ще е. Ще ти пиша на скайп-а...ако оцелее  до довечера Crazy

Eeee, не сте сами. Моята мацка е около 6100 (по мои изчисления), на 23,08 ще дадем официалните данни Simple Smile

# 132
  • Стара Загора

Eeee, не сте сами. Моята мацка е около 6100 (по мои изчисления), на 23,08 ще дадем официалните данни Simple Smile
Ама вие сте мадама Laughing

# 133
5750 e Мити, сега го мерих. На см. не знам как е, другата седмица на консултацията ще кажат. Та има и други по-дребни от 7-8 килца, споко Simple Smile

# 134
  • София
Ние сме най-дребни (на тегло спрямо ръста) на 3 месеца, а бийте ни сега де: 63 см и 5260г.!
Другата седмица ще ходя на контролно теглене и се надявам да излезем малко от манекенските мерки!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт