Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 573
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
Споко за килата, бе! Какво се натискате да ги гоите децата! Аз кВо да кажа с моЙта пеперуда - на 3 месеца, 4800!  Mr. Green
Аз пък да си призная, се радвам, че е така - та да има един слаб в семейството!  hahaha

Само се чудя, как работите?!?  Rolling Eyes Аз съм толкова извън света, че не мисля, че бих свършила адекватно каквато и да е работа!  ooooh!

Луси, тогава тия не ги бави повече! Студено, студено . . . къде по-студено отмъщение да чакаш! Пуцай направо!  #2gunfire

*polita*, мхм . . . и другите тримесечни! Иначе как ще се навия на три, я!  Mr. Green

Елфи, а какво прави бандата докато си хипнотизирана в ТиВи-то?!?  Shocked Айде, беболина спи - кротка е, добре! Ами ония хали как ги успиваш?

Аз не моА се обръсна, камо ли пък филм да гледам!  ooooh! То е едно - мамо, мамо, мамо! . . . Аз се улавям, че вчера в супера, като чух мамо, от някакво дете, и аз - автоматик се обръщам!  Crazy Даже и гласа не разпознавам! И на улицата се въртя като шугава - по сигнал! Mr. Green

# 136

Eeee, не сте сами. Моята мацка е около 6100 (по мои изчисления), на 23,08 ще дадем официалните данни Simple Smile
Ама вие сте мадама Laughing

Приемам забележката Laughing

# 137
Дами, нали знаете, че всяко бебе е резлично и расте по своему. А и Нико се роди 4 килограма и е нормално първите месеци да качва по кило и 200-300 и е логично вече на 3 месеца да е 7150, макар че последния месец е качил “само“ 550 гр., но пък е дръпнал доста на височина, така че е в границите на нормалното. Peace

Няма как да се сравнят бебе родено 4 кг с бебе родено 2, 800,  или 3 кг. - разбира се, че на 3 месеца едното ще е по-малко на кг от другото, защото старта им е различен. Peace Така че, спокойно - всички ще пораснат и ще ни тровят нервите за наша радост.Simple Smile

# 138
  • Стара Загора
Ние сме най-дребни (на тегло спрямо ръста) на 3 месеца, а бийте ни сега де: 63 см и 5260г.!

Абе ти все искаш да те бием май Mr. Green честичко го споменаваш Laughing
Жени вие сте на 2м. и...а ние ще станем на 4 месеца тази седмица...нали се сещате защо се тръшкаме с Лусито Mr. Green а бийте ни сега Crazy
Тони разбира се, че е така Hug всичкото това го казвам на шега разбира се Hug Надявам се всеки да го приема така. Важното е, че качва за мен...храни се /горе-долу/, спи, спокоен е, здрав е...какво повече ми трябва

# 139
Ние сме най-дребни (на тегло спрямо ръста) на 3 месеца, а бийте ни сега де: 63 см и 5260г.!
Другата седмица ще ходя на контролно теглене и се надявам да излезем малко от манекенските мерки!  Praynig

menyanthe, това са чудни размери за бебе-момиче! Особено ако е на АМ! При изкуствено хранене, не е добре главоломно наддаване!

Ааааааа, забравих - наШте сантиметри са 57 на 4,800 кг.! Не изглежда никак кльощава!  Peace

# 140
а бийте ни сега де: 63 см и 5260г.!

а бийте ни сега Crazy
bash bash bash bash bash
стига ли  Mr. Green

# 141
Дами, нали знаете, че всяко бебе е резлично и расте по своему. А и Нико се роди 4 килограма и е нормално първите месеци да качва по кило и 200-300 и е логично вече на 3 месеца да е 7150, макар че последния месец е качил “само“ 550 гр., но пък е дръпнал доста на височина, така че е в границите на нормалното. Peace

Няма как да се сравнят бебе родено 4 кг с бебе родено 2, 800,  или 3 кг. - разбира се, че на 3 месеца едното ще е по-малко на кг от другото, защото старта им е различен. Peace Така че, спокойно - всички ще пораснат и ще ни тровят нервите за наша радост.Simple Smile

202uu

# 142
  • Стара Загора
 #Silly
Стигаааа толкоз бой...ще ми излезе акъла...а съм на работа все пак...но в кафе пауза Mr. Green
Спасдиди Иринката-вампирката ми е толкоз сладка и..малка...нежна Heart Eyes
Вчера казах...няма да повтарям...много са ни хубави бебетата dancing

# 143
Хера, големи са кафе-паузите в твоята служба?! Laughing Grinning  Виж, аз у дома в кафе-паузата между 2 събуждания на дребното какво сътворих - ще ти върви с кафето. Joy

# 144
Ех изтървах варненската среща  Cry ама бяхме на почивка за 5 дни и сега събота пак отиваме за два дена на чист въздух.На следващата ще сме там с Андреа.И като казах Андреа,гледам,че сте обсъждали лапане на ръчички-кво е тва ядене на ръце,докога така,направо ми писна да давам бибата за да не ги изяде буквално  baby_neutral,нали някакви гелчета имало за венци,ползвали ли сте  newsm78

Утре сме на ваксини,три на веднъж,стискайте ми палци да нямаме последствия,че с тия температури много ми е притеснено!В събота нали искам да заминем наново...дано ме огрее.

за килограмите Андреа е около 5400 най много сега ,преди 10 дни беше 5150-в долната норма се движим

# 145
Няма как да се сравнят бебе родено 4 кг с бебе родено 2, 800,  или 3 кг. - разбира се, че на 3 месеца едното ще е по-малко на кг от другото, защото старта им е различен. Peace
Има, има  Mr. Green наща мома е вече 7100 ( роди се 3300), утре на консултацията очаквам пак да ми се карат  Twisted Evil ( шегувам се, разбира се  Peace Тони, права си  Peace всяко си се развива както си иска  Heart Eyes)
Като казах консултация - добре, че в темата за софийската среща Syma прилежно е написала - Петък19.08, та да се светна, че съм изтървала консултацията(била е вчера) Crazy Що тъй си мислех, че утре е 17.08  newsm78 Та все пак сме утре де, оказа се, че съвсем случайно се е освободил час точно за когато и мислех да ходя  Mr. Green
Спасдиди, знаех си  Mr. Green ми че ти така и четвърто може да родиш  Wink
Шени, стига би хората  hahaha Остави малко шамари и за Али като не слуша  Mr. Green

# 146
Елфи, а какво прави бандата докато си хипнотизирана в ТиВи-то?!?  Shocked

Бебето си спи в стаята.
ММ е по средата на дивана,аз на единия фотьойл седнала напречно с висящи крака на облегалката,Клавдия на другия фотьойл седнала по абсолютно същия начин/да не остане по назад  Mr. Green /,а Вико е при баба си   Laughing
По някое време Калвдия сдава багажа и заспива висейки на фотьойла  Crazy Но си гледа с нас като цяло.
Когато и Виктор е с нас го пъхам в кошарата му и той  си сяда или заспива направо  Laughing

# 147
  • Варна
Ха добърден!
На нас днес ни набодоха кълките, този път се държа мъжки и не плака много. Мойте предположения, че ще ни излизат зъби се потвърдиха, след като Симона се опита да захапе докторката  Joy Като й погледна венците каза, че били подути и скоро да очакваме зъбчета  Mr. Green Мушенце , да знаеш че снаха ти не се дава по килограми на зетя, днес я мерихме - 6.600кг, 64см  Mr. Green Висока двойка ще са, само дано не го бие  Joy
И аз имам няколко снимки от вчера, ама ще ги кача във фб, че по-лесно  Mr. Green

# 148
  • София
Елфи, а какво прави бандата докато си хипнотизирана в ТиВи-то?!?  Shocked

Бебето си спи в стаята.
ММ е по средата на дивана,аз на единия фотьойл седнала напречно с висящи крака на облегалката,Клавдия на другия фотьойл седнала по абсолютно същия начин/да не остане по назад  Mr. Green /,а Вико е при баба си   Laughing
По някое време Калвдия сдава багажа и заспива висейки на фотьойла  Crazy Но си гледа с нас като цяло.
Когато и Виктор е с нас го пъхам в кошарата му и той  си сяда или заспива направо  Laughing

Ей това е семейна идилия  Laughing

И ние сме средно фини  ( Говоря за Елена де , аз съм в групата на "пухкавите"  Crazy ). Около 6,200-300 и 67 см. ( На 3 м. и 14 дни).  Изглежда си добре детето.
Аз пък се радвам, че не е 7-8 кг.   Laughing Laughing Laughing Така е по подвижна и нищо излишно не и тежи  Wink ( и на мен де  Mr. Green )

# 149
Нелли, много висока Елена, за модните подиуми ли се готви  Heart Eyes
Иначе и мъж ми така - да расте, ама като проходи, че да не ни тежи сега да я разнасяме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт