Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 657
  • 705
  •   1
Отговори
# 255
Гери, в дупето меря  Peace Ама махам 5 десети от градуса (демек половин). Мисля че така ми бяха казали. То ако е един значи не е имала Т  newsm78

# 256
Гери, в дупето меря  Peace Ама махам 5 десети от градуса (демек половин). Мисля че така ми бяха казали. То ако е един значи не е имала Т  newsm78

сега прочетох, че в дупето се маха половин градус, а в устата е един ...

Аз при 37.2 дадох Панадол от 2 мл., въпреки че дозата за тримесечно е около 4 мл... Той пак я смъкна, просто не прекалявам, че все пак има парацетамол в него.  Peace

# 257
  • София
Аз да ви се похваля - днес се явих на листовки и мисля, че нямам нито една грешка, ама утре ще излязат резултатите - тогава ще разберем със сигурност!  hahaha
Ама вчера направо лошо ми стана (съвсем буквално) от решаване на листовки!  Tired

Та заради това и последните няколко дни не се подвизавах много-много в темата!

# 258
Добър ден и от нас!

Тези дни видяхме слънце малко и използвахме да походим навън по-дълго време.

Нелка, малкия дявол е бил. Дано и за в бъдеще все така да ви подминава лошото.   

Ljufis, страхотна снимка. Изглеждате чудесно, а бебока е един път!

Марта, не се слагай при възрастните, че аз май водя класацията в тази тема Wink - важно е на колко се чувстваш, както обичаше да казва дядо ми... Мир на праха му! Peace
А ти наистина изглеждаш чудесно, аз ако до другото лято докарам подобен вид ще съм благодарна!

Завиждам благородно за срещите ви и организираните ви почивки... Ние ще имаме повече почивни дни едва по Коледа... Sad

Моят Мишо-Сладкишо пък започна да се чеше по главата и да си скупе косите...то вярно, че косата му пада  вече сериозно, ама започна да я дърпа и сваля по една шепа коса.... ooooh! Ако продължава така ще сме семейство плешковци, защото и моята коса започна да се сменя и пада на кичури... та за сега само Рая е с косица. hahaha

Та има ли и други бебоци дето се чешат по главата и си скубят косата?

За температура не давам нищо до 38-38,5. На втората ваксина и Нико беше леко топъл, но сам се справи и не съм му давала нищо температуропонижаващо, ама и Т не съм му мерила, защото в дупето му не смятам да пъхам термометър. Peace

# 259

Та има ли и други бебоци дето се чешат по главата и си скубят косата?

smile3521 newsm10 smile3511 и ние сме така! И не само косата ами и ушите си тегли, като лопатарче ще стане накрая  Laughing
Но поне си маха крустичките по главата (ох така ли се наричаха  newsm78)

# 260
Люфис - и аз да похваля снимката, много е добра!
Момичета, вашите бебета движат ли се? Алинка още не се е обърнала, но се движи иж леглото по гръб - прилича на медуза  hahaha hahaha hahaha За секунди не мога да я оставя:) И си дърпа ушите  Joy Joy Joy

# 261
Уф навън се чува резачката за дърва, по улиците мирише на лютеница, Лунапарка си заминава и Градината опустя, а следобед духа студен бриз от морето.
Бррр иде есен  Tired.

П.П. После ще коментирам прекрасната темичка, стана ми студено и на душата  Sad. Айде стига толкова с моя позитивизам  hahaha Joy hahaha.

# 262
  • на североизток
Дърпа си ушите, особено лявото, скубе си косата, върти се и се придвижва по някакъв си неин начин, като не спира да пъшка, пуфти, вика и да се лигави Joy

Марте, прекрасна си!

Люфис, страхотна снимка!

НелкаHug!

Гери, аз използвам гела на Бочко - на растителна основа е и мога да мажа зъбките колкото пъти си поискам. Не знам дали й помага, но след като я намажа определено е по-спокойна за известно време.

# 263
Привет и от мене понеже си изтрих профила във фейса ще съм повече време тук ако ми остава време де че моите мъници пак почнаха много да ревът направо откачам увеличих им яденето на 120 и си гго изядоха в 3 часа да видим кога ще ревнат . Започнах диета вече 4 ден голямо постужение дано този път издържа и не се предам  .Вчера Габито се обърна 2 пъти от корем по гръб и днес за малко пак да се обърне но беше си притиснала малко ръката та не стана само пъшкаше и пръцкаше.Сашко и той се обърна днес но само веднъж не знам дали е рано.А от гръб на корем не сме се обръщали още само се закрепяме на една страна.

# 264
Е, успокоихте ме! Mr. Green Аз крустите му ги премахнат с крема на Мустела за крусти и затова ми е чудно защо се дръгне като крастав по главата?! newsm78

За придвижването - опитва се да се придвижи с ритане и въртене, но успява само да се обърне от корем на гръб, но пък за сметка на това, преди малко го заварих да се набира да става и да иска да си хване маймуните над кревата. Надига си главата, диването, да става и да седи... ooooh! Не знам от къде му хрумна, може би защото онзи ден доки го хвана за ръце и го изправи да седне и после да стъпи за секунди и тоя сега иска да става?! Shocked

# 265
  • София
Ljufis наистина много готина снимка   Heart Eyes . Личи си , че е снимана от фотограф.
Аз да ви се похваля със зимната шапка която ни дойде днес от Ларедута. Mалkо ни е голяма , но се надявам за зимата да е добре  Wink

П.П.: Лусииии къде си бе душа, не си се отчитала отдавна  Hug А и Елфио с тази плазма съвсем изчезна

# 266
  • До морето :)
Благодаря ви, момичета! Дано наистина така да сме късметлии.  Hug
За движението - движи се по някакъв неин си начин, но само когато е в леглото при мене. В кошата не мърда  Laughing (не, че много спи там де  Whistling ) Иначе и ние още не сме се обърнали. Абе почти се обръща от гръб по корем, ама я бутам с едно пръстче. Иначе от корем по гръб не знам кога ще стане това  hahaha Обаче й слагам една играчка пред нея и малката се опитва да пълзи, да я стигне. И се ядосва, и вика, и се кара, и пъшка, голяма картинка сме  Laughing
Моето дете трябваше да яде в 16:30, а още спи. Май напоследък и следобяд прави един по-дълъг сън  newsm78
Шени, честито ви първо зъбче. Нашето все още се пълни, но бая си личи на венеца къде е де  Grinning
И ние се скубим, дърпаме, а да не говорим какво става като е с ролкя. До врата си я вдига и си показва всички прелести  Embarassed
menyanthe, честити ти взети листовки  Grinning
За меренето на температура - аз само под мишничките й съм я марила. Докато яде, че то иначе шугаво, не седи на едно място.  hahaha
диана вълкова, направо те съжалявам през какво трябва да минеш. Ако искаш мога да те сменя  Laughing
Марта, я стига и ти глупости си говорила. Никой не може да каже, че си родила 3 деца, а камо ли, че последното е на 3 месеца  Party
Елфи, радвам се, че сте получили диска. С удоволствие да си го гледате  Hug
Адашче, страхотна е шапката  на малката адашка  Grinning
И на последно място, но не по важност - Елииииииииииииииииис, жива ли сиииии? До кога ще седиш в Царево? Няма ли да идваш на насам вече или комшиите ви не ви искат?  Joy Тошката сигурно се е кротнал вече вярвам   bouquet

# 267
Някой знае ли как да си сменя лентичката

# 268

Шени, честито ви първо зъбче. Нашето все още се пълни, но бая си личи на венеца къде е де  Grinning
И ние се скубим, дърпаме, а да не говорим какво става като е с ролкя. До врата си я вдига и си показва всички прелести  Embarassed

A, то и нашето не е избило, само си личи къде ще бъде, но аз го броя, че са започнали да ни мъчат.Само си търся причина да оправдая лошото и настроение Crazy
Менианте, браво за листовките!
И Буба се загуби... newsm78

# 269
  • До морето :)
Шени, карай сега, брой го излязало Simple Smile
Цени, от ето http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti, може да си направиш нова лентичка. След това копираш адреса и го слагаш с подписа си: Профил->Профил->Подпис
Дано да съм ти помогнала, ако има нещо друго - питай. Че и ти преносваш бая вече Grinning
Това същп може да ти е полезно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0
Ние се събудихме най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт