ММ 

.
:remybussi:
, А съм така
.
.
, съответно тези изчезнаха
, аз се
, а понеже и Цвет е със сополи, Муст ще ме извиниш, но тази година няма да се видим
.
, защото не ви виждам, не са само годините, а и труда и многооо пари. Да нацелуваш Елито
.
. Да продъжа за годините, човек в собствените си очи, не винаги може да прецени реално или Елито те е подмладила
и онези планинските фотоси си
.
и с право
.

"Като съм имала кърма, защо аджеба съм искала да захраня?" Ами, ади де!!! Искам пък! Но ще видим до къде ще я докарам аз...
Благодаря за всички хубави снимки

След като Венци е добре. По принцип трябва да гледаш да не е много сънлив и да повръща повече. А пък и юнак без рана не може
Ще му минат брадичката и нослето 
) - възможно ли е пишлето да се забели от самосебе си, тоест да стане спонтанно и да е болезнено? Аз обикновено след баня дърпам съвсем лекичко (толкова леко, че може да се брои, че нищо не правя), но днес вечерта там на върха ми се стори, че отворът е малко по-голям и стои един такъв като "цъфнал". Като върнах лентата малко назад от днес, се сетих, че на два пъти се случи Ники да писне изведнъж все едно му бият ваксина или го убождат с нещо (от тоя резкия писък). Първия път понеже бяхме навън си помислих, че може да го е ужилило нещо, но втория път се случи вкъщи докато спеше. До сега така не е правил (освен при ваксините, както казах). Та си помислих, че може да има връзка с пишлето (ако не си въобразявам и за него, че ми изглежда по-различно, де).
майтапя се, но искам да се успокоиш и да нацелуваш Венци - много ми липсвате!!! 
Аз също те съветвам да отидеш и при друг доктор. Дръж ни в течение 

Когато се почувстваш ти по-добре и имаш време може да разкажеш как е протекъл прегледа при невролога, на какво е обърнал внимание и т.н. Аз засега се отказах да водя Алейна, но е добре да знам за какво става въпрос, че не се знае какво ще ми хрумне.
Малката си поплака доволно, но сега е спокойна и се кара на играчките си. Да се похваля, на 4 мес без 6 дни тежи 6 кг (+500 гр) и е висока 61,5 см (+3,5 см).Много съм доволна от моята финна мацка 
Препоръчани теми