Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 689
  • 705
  •   1
Отговори
# 315
Даная, бравос, айде довечера да се похвалиш!  Heart Eyes

Бисквитка, дано ти хареса кремчето, ще чакаме да се похвалиш и ти!  Peace

Люси, браво за прегледа при невролога. Дълъг, ама полезен пост, обичам такива  Mr. Green Heart Eyes

Джиджонка, честито на сестричката ти, да са много, много щастливи! Пък дано свекито й да я слуша!  Mr. Green

Мария, много добре сте с размерите!  Peace Бравос на бебока, че не е разбрал много от боцкането.

Цени, щом ги броят за трети месец, според мене поизчакай мъничко още... пък то бърза работа нямате със бебоците, ще има да се чудиш после как да ги храниш с тези пюрета и сокчета. Както бях писала, в Кърмата и Ам има достатъчно витамини и минерали, които до 6ти месец на децата са напълно достатъчни, да не говорим, че те са взели и от нашите резерви по време на бременността. Но ако пък решиш да захраниш, давай смело! Ти си човека!  Peace

Аз бих почнала с готови пюрета. Само ако бяха от градината ми, може би тогава бих ползвала тях, и то ако са сварени (а за сокове няма как), че от пазара знам ли ги с какво са ги боцкали, пръскали и дали някое куче или котка не са минавали през тях  ooooh! Tired

Предложение за следваща анкета: с какви пюрета бихте захранили - марка, домашно или купено?

Ние днес бяхме на втори преглед при друг педиатър за главичката - ами разпитваше ме разни въпроси и ми даде направление за ортопед.. сега изчаквам този ми ти лекар да се върне от отпуск и другата седмица ще отидем на преглед.
Педито като опипа и каза, че не вижда нещо което да я претиснява...

Лапето се събуди, ставам ....

# 316
Ха, добър ден и от мен Simple Smile
Гледам, че ми завиждате за моментните ми ангажименти  Mr. Green Аммм, дааааа....и аз направо си завиждам  Mr. Green Да ми е жива и здрава мама, много ми помага с Вики и успях да се наспя като хората тези дни Simple Smile Една сутрин даже като я накърмих около 9, тя след това я взе и аз продължих да си спинкааам та чаааак до храненето на Вики в 12   smile3534 Лоша съм нали   Mr. Green

Вече съм почти на финала с подготовката на тоалета ми Simple Smile Остана ми да си измисля прическа, но като че ли смятам да ми врътнат един испански кок, че косата ми е много дълга и ще пукна от жега, а смятам да се раздавам на дансинга  sohappy  Имам си мега високи обувки  Mr. Green Токът е около 10 см, а цветът е точният!!! Обърнах цяла СОфия и Пловдив и най-накрая открих подходящите Simple Smile Доволна съм Simple Smile Сега ми остана само с чанта да се сдобия и нека купонът да започва  Mr. Green Подозирам, че по някое време ще съм боса , но да видим...Само се моля ВИП-чето да е спокойно и да можем да изкараме празника както трябва  Praynig

Яени, браво на Али  Hug
Алекс, и мойта Вики я пиши по корем на чаршафа  Mr. Green
Лусиии, Венци е голям герой!!! Дано скоро минат раничките!!!

Айде аз излизам, че имам ангажимОнти  Mr. Green

# 317
  • София
ДД и от нас! Laughing
Първо искам да благодаря на всички мацки тук и във ФБ-благодарение на вас добих самочуствие и днес цял ден се кипря пред ММ, а той ме гони из къщата! PeaceНо с 3 деца е малко трудно усамотяването- трябва едното да спи,а другите да са на двора, ама с упорство нещата стават! Grinning
Второ: Много се радвам, че Венци е добре, а раните ще минат-юнак без рана не може!
А-вал:Как е малкото Ани-мисля ви непрекъснато?
Трето:Гледам сгодявате се, май само ние останахме сами- търсим мъж на Магдаленка-давайте предложения! Laughing
А момчетата само  за хубавата Елена се борят, ама тя има доста кандидати,та не знам дали ще ни отрази, та чакам и за тях предложения Laughing
Четвърто: Гери:Искам и аз тази прословута рецепта, а после ще се отблагодаря с невероятна рецепта за кокосов сладкиш! Peace Hug
Пето:За морето,ако някой не може да си събере багажа да  се обажда да идвам-аз моя го събрах, че и място имаше, а бях помъкнала ютии,колички,дрехи(по 10 тоалета на ден за Маги),5 одиалца,10 хавлиени кърпи и т. н. и т. н., а както вече казах сме с Клио и мястото не е много!
Шесто: Чакам предложения за софийска срещичка ако има желаещи!

# 318
Момичета, здравейте!
Аз малко се позагубих, ама обикалянето по болници отнема време. Ходихме и на друг педиатър, вземаха й кръв, секретче от нослето, и накрая се оказа, че е някаква настинка - гърдичките й са чисти, кръвната картина - супер, даже гърлото не е червено, само кашля като възрастен, сополиви се, и е леко отпусната / поради настинката предполагам /. Изписаха й капки за нослето, сиропче за кашлицата, и някакви капки против бронхоспазми. Е, сега купона вкъщи е, като давам лекарствата - за пореден път се убеждавам, че нашите бебоци се раждат професорчета. Laughing Свалих за минути сума ти килограмчета, докато й дам лекарствата.
И аз вече малко си отдъхнах, макар че няколко нощи не съм спала, и сега съм постоянно така. smile3507. Дано се оправя бързо. Praynig
Благодаря на всички Ви, благодаря, че Ви има.  bouquet  bouquet  bouquet

# 319
Нямам време да дишам от работа ( #Cussing out), чела съм ви по диагонал и пиша супер на бързо!
1. Застраховайте си овцете!!!
2.Връзвайте си децата в столчетата за кола!!!!!
3.Искам анкетатат да е за захранването : С какво смятате да започнете захранването :
- зеленчуково пюре;
- оризова каша;
-плодово пюре
-
-
-
4. а вал  Hug браво на девойката, геройче е!

5.Syma, долу ръцете от ИркатаНаХоупСнахичката!!!!  Twisted Evil

# 320
Трето:Гледам сгодявате се, май само ние останахме сами- търсим мъж на Магдаленка-давайте предложения! Laughing
А момчетата само  за хубавата Елена се борят, ама тя има доста кандидати,та не знам дали ще ни отрази, та чакам и за тях предложения Laughing

Ние с Нико първи на опашката... Еленка е прекрасна, но и Маги е чаровница и половина, та която и да го вземе няма да сбърка - много е послушен и е глезанчото на мама, ама само сега докато е бебе...Simple Smile

а валHug Бързо да се оправяте. Peace

Люси, как е малкия красавец след падането?

# 321
Марта, готова си миличка, очаквам и твоята рецепта  Peace   chef

А_вал, радвам се че не е нещо сериозно на малката Ани! Дано не упорства много с лекарствата!

Ние си имаме снахичка във форума, ама майка й рядко влиза - Раличка на Зу! А имаме и още една кандидатка, тя е малко по-големичка с няколко месеца, ама не се брои, нали са в една година  Mr. Green

ние се приспиваме в момента... след къпане, че да ходя да вечерям, че съм ужасно гладна..

# 322
Syma, долу ръцете от ИркатаНаХоупСнахичката!!!!  Twisted Evil

Знааам, знааам, свалила съм ги. Разбрах, че там Филип е на почит, няма да се месим (освен ако не стане дебела от ядене и вземете, че не я искате повече).  Laughing

Наш Ники се сгоди в парка на срещичката за Сианка на Менианте, но и за Магито хич няма да се замислим, ако ни пристане. С две ще сме, кво.

Менианте, какво стана с листовките?

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 21:38 от SYMa

# 323
  • Варна
Абе само моят хайванин ли никоя не го ще? Горкото, ще вземе да си остане несгодено. А ми е толкова хубав и усмихнат (пу, на мама гарджето) Mr. Green.

# 324
Абе само моят хайванин ли никоя не го ще? Горкото, ще вземе да си остане несгодено. А ми е толкова хубав и усмихнат (пу, на мама гарджето) Mr. Green.

ела на срещата на 26ти и ще му намерим една мома и на него Simple Smile

# 325
  • София
Тони:Приемаме ви на опашката, а като порасне Магито ще и дам избор от всички,които я пожелаят, макар брат и Криско днес да каза:
" Маги няма да се жени, цял живот ще я пазя и ако някой я разплаче ще го убия!''
Мария: Много сте готини ,неоженени няма да останете Laughing
Гери: Изпратих ти сладкишчето-като го направиш -кажи отзиви! Peace
Хоуче: Стига работи, ами ни обърни малко внимание, че страдаме по теб тук!Нямам търпение да дойде Нова година да се видим на живо! Peace
За анкетата съм ОК!
Дианка: Много, ама много ти завиждам-искам и ааааааззззз!!!!

# 326
[

и моя и моя остана несгоден  Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 327
[

и моя и моя остана несгоден  Rolling Eyes Joy Joy Joy

УУУУ и мойта мома си няма мъж,пък един варненец добре ще ни дойде:)

# 328
Оооо, мацки, какво си ги пращате тези рецепти тайно, тайно на ЛС?!!!! Искам и аз  Peace И двете рецепти! Моляяяяяя  Hug
За белия чаршаф ме бройте и мен  Wink Тиянка де  Laughing Пък аз ще съм наоколо да щракам с новия ни апарат  Heart Eyes Взехме си Никон, среден клас, ама съм много щастлива.Отдавна исках с различни настройчици, щуротийки  Sunglasses
А_val, бързичко да минава тая настинка  Hug

# 329
Еййййййййй не съм писала от 1-81-81-491 години ама време няма - няма време Simple Smile

1. Люси крия се не ами се крия  Mr. Green (не обичам да ме снимат) - как е Венци - той милия най-палав ще излезе Simple Smile
2. А_вал - как е малката ти двойничка Simple Smile - пък да ви кажа те колко си приличат Simple Smile Peace бързо да оздравява Simple Smile
3.Хера каде се загуби  newsm78 имам страшни нови снимки на малката ама още не са качени - като имам време ще показвам - как е боримечето
4.Джиджонка - малкия усмивчо за пред хората е железен а? Mr. Green страхотно детенце Simple Smile
5.кака ви Габи много хареса диня и сливи Embarassed облизва ми пръстите и пита за още Simple Smile и аз като лоша майка давам сокче (педито ми е против ама аз като ми скимне нещо и отива че се не вижда)- ами по-го тачи от водата така че я запознавам с новите вкусове Simple Smile ще захранвам края на септември като ми свършат очните ще сме почти на 5 месеца Simple Smile мисля с пюре - първите ще са купешки - на хип а после ще си правя Simple Smile въобще като моите методи няма в никоя дебела книга - права съм като си мисля че детето просто трябва да се научи да оцелява с луди родители Simple Smile вече сме на тройка при бибите и мисля че е по-добре Simple Smile - имаме си и авевнт чаша и от време на време се храни сама Simple Smile
6.Мушенце какво стана с тиквичките  newsm78
7.аз да се похваля - вече нямам дълга коса Simple Smile  Party
8.днес дивака спа само 1 час  #2gunfire вярно кротка беше и се хилеше ама бива ли такова нещо  #Cussing out доплитам едно одеалце пък тя хванала другия край и го дъвче - после ми хвана преждите и сега са в лиги и възли Simple Smile
9. Марта -   bouquet

и още щях да пиша ама нали съм дърта вече...
трябва да си направим списък с родствените връзки Simple Smile да не се бъркаме Simple Smile  Peace

айде лека от мен

ааааааааааааа

на тази дата миналата година си видях точката която гушкам в момента   Heart Eyes

искате ли утре да пуснем темата за Май-ки 2012?[/b][/i][/u]

Общи условия

Активация на акаунт