Бравос на бебока, че не е разбрал много от боцкането.

Една сутрин даже като я накърмих около 9, тя след това я взе и аз продължих да си спинкааам та чаааак до храненето на Вики в 12
Лоша съм нали
Остана ми да си измисля прическа, но като че ли смятам да ми врътнат един испански кок, че косата ми е много дълга и ще пукна от жега, а смятам да се раздавам на дансинга
Имам си мега високи обувки
Доволна съм
Сега ми остана само с чанта да се сдобия и нека купонът да започва 

Но с 3 деца е малко трудно усамотяването- трябва едното да спи,а другите да са на двора, ама с упорство нещата стават! 

. Дано се оправя бързо. 

), чела съм ви по диагонал и пиша супер на бързо!
браво на девойката, геройче е!
Бързо да се оправяте. 

И двете рецепти! Моляяяяяя 
Тиянка де
Взехме си Никон, среден клас, ама съм много щастлива.Отдавна исках с различни настройчици, щуротийки 

- пък да ви кажа те колко си приличат
бързо да оздравява 
имам страшни нови снимки на малката ама още не са качени - като имам време ще показвам - как е боримечето
и аз като лоша майка давам сокче (педито ми е против ама аз като ми скимне нещо и отива че се не вижда)- ами по-го тачи от водата така че я запознавам с новите вкусове
ще захранвам края на септември като ми свършат очните ще сме почти на 5 месеца
мисля с пюре - първите ще са купешки - на хип а после ще си правя
въобще като моите методи няма в никоя дебела книга - права съм като си мисля че детето просто трябва да се научи да оцелява с луди родители
вече сме на тройка при бибите и мисля че е по-добре
- имаме си и авевнт чаша и от време на време се храни сама 

вярно кротка беше и се хилеше ама бива ли такова нещо
доплитам едно одеалце пък тя хванала другия край и го дъвче - после ми хвана преждите и сега са в лиги и възли 

да не се бъркаме

Препоръчани теми