Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 671
  • 705
  •   1
Отговори
# 300
М,голям застой в темата тия дни...хората на море,други работят,а Елфи зяпа плазмата по цял ден.
Спасдиди,пази чаршафа,малко да паднат температурите и ще ходим в парка да го ползваме.За сватбата реших че може малката да се стресне от тъпани и много непознати хора,иначе го бях планувала,че и тоалет си имахме,ама нищо....Я кажи ти Ирка храниш ли я както обеща?
djidjonka ,честито на лелята за годежния пръстен   loveuuu
Мойта дъщеричка снощи сме я сложили да спи,а тва дете като почНа да се усуква и да прави опити да се завърти по корем,въртя се,въртя се и накрая напреко на леглото легна и се нервира,искаше да стигне до нещо  Joy Joy Joy

# 301
Останахме си само двете в темата и това е smile3534
И Гери я няма да даде рецептата на крема  hahaha hahaha hahaha
Моята щерка снощи реши да ме буди в 12.30,01.30,02.30 и като стана в 3 си легна в 5. То не бяха усмивки, гукания и разговори. И тази сутрин, росна, прясна в 8 се събуди. Но аз я предадох на баща и и си поспах до 9. Въпреки това сега съм ей така  smile3507 smile3507 smile3507
Хайде усмихнат ден!

# 302
Шени пратих ти на лични моята рецепта.
Ама верно къде отидоха всички  newsm78

# 303
Ох момичета кажете да давам ли сок от морков казват че било полезно имало мн витамини но си мисля че е още рано ние сме на 4 но нали ни водят на 3 заради по ранното раждане

# 304
Цени,кой казва да даваш сока-педиатърът ли?Има различни мнения за захранването?А и зависи откъде са морковите-купени или домашни?

# 305
  • Варна
Здравейте, днес бяхме на ДК и бързам да се отчета. Валентин е 6.100 кг и 62 см на 3 месеца и 15 дни, според сестрата се движим много добре с мерките. Биха му двете ваксини, той май не разбра какво се случва, писна леко за секунда едва като се приключи с бодването и после се ухили и заспа Laughing. Но сега съм на тръни де, направих му компресчета с риванол, дадох му панадол и чакам да видя дали ще покаже реакция.

Ценка, всеки си решава за захранването, но аз специално със соковете ще изчакам. Ако си наддават добре бебоците и са здрави, според мен няма смисъл да се бърза. После цял живот ще ядат храна и ще пият сокове. В АМ и в кърмата също има витамини.
А за сок от моркови специално аз бих дала купен, защото е минал някакъв контрол. Имаме домашни моркови, но не бих посмяла да ги дам сурови /на сок/ на толкова малко бебе, защото все пак морковите се отглеждат в земята и колкото и добре да се измият, може да остане нещо по тях...

# 306

Да ви кажа, тоя, моят батко - Яската, ще дойде доста глупавичък. Беше за 2 дни при баба си и сега, като се върна ме пита - Мамо, бебето вече може ли да ходи?  ooooh! Whistling

Алекс, не се притеснявай, добре си е Яската (видях го, много е сладък). И ще се разберат с нашта кака Мартинка, тя като се роди бебето и звъни в родилния дом и ми вика: "Мамо, как е бебчето? Здраво ли е, кашля ли, на колко е годинки?"  Joy Joy

И ние много се чудихме за морето и много ми се ходи, ама май ще пропусна с бебето тая година, доста път ми се вижда с катуна. А каката вече беше с баща си. Мислим на планина да отидем може би другата седмица, някъде по-наблизо.

А за чаршафа ти - и аз го чакам..

Марта, изглеждаш невероятно, не само за родила 3 деца и не само за родила преди 3 месеца, просто си изглеждаш страхотно.

# 307
  • Айтос/Бургас
Toni_st,благодаря за отговора.Калоян има поне 5-6 напишкани памперса,сменям ги преди всяко хранене.Но аз давам и вода...
Иначе мисля,че така ще си продължи с акането...Другото май са си чисти колики.  bouquet

# 308
....Я кажи ти Ирка храниш ли я както обеща?

Да се отчета - порционът е увеличен! Правя и вече по 150 мл., но малко преди края дръпвам шишето. Е, понякога се отнасям и тя намазва!  Mr. Green
Светлето видях, днес случайно в парка и се сдобих и с термос, в който да мъкна водата топла. То без друго благодарение на нея вдигнах храната, ТЕ сега и водата!  Въобще от към хранене, Ирката се уреди покрай вас. Като стане дебело момЕто, ще и кажа с кой да ходи да се разправя! hahaha
Светле, благодаря още веднъж за отзивчивостта! Страхотна си!  Hug  Hug  Hug Термосът е измит и влиза още следобед в употреба!

djidjonka, мерси! Прогнозата добре звучи! Ще го бъде значи наШто моренце!  Laughing
Честито на сестричката ти! От сега да внимава със свекича и да и покаже до къде може!  Mr. Green

Ценка, за захранване ми се струва, че е рано!  Peace Аз не бих бързала, но всеки си решава сам!

# 309

Дадох, дадох  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 310
Ах, егати кефа - и тримата спят!  Crazy Ми аз сега какво да праЯ?!?  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Светле, дай тази Мартинка за наш Яско! Тя сладка като кукла!С тези топли очи и с тези руси къдрици е направо приказна! Много е сладка! Пък и мъж и като е глупав, по-добре за нея - ще го води по-лесно!  Mr. Green
А и аз няма да съм много досадна свекърва, че с тия три деца, няма да имам време да досаждам тук-там!  Mr. Green

# 311

Дадох, дадох  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз пък успях и да го забъркам,ама без смокини,че в Била нямаше,ама сега пък няма място в камерата,ама е в хладилника,довечера ще тестваме.

# 312
Ах, егати кефа - и тримата спят!  Crazy Ми аз сега какво да праЯ?!?  Mr. Green  Mr. Green  :mrgreen

И при нас така, само че са двама! И толкова съм свикнала да нямам време, че като имам не знам кво да го правя. Иначе тук е с краката нагоре...

Светле, дай тази Мартинка за наш Яско! Тя сладка като кукла!С тези топли очи и с тези руси къдрици е направо приказна! Много е сладка! Пък и мъж и като е глупав, по-добре за нея - ще го води по-лесно!  Mr. Green
А и аз няма да съм много досадна свекърва, че с тия три деца, няма да имам време да досаждам тук-там!  Mr. Green

Давам я. Уговорено. Ей, и за големите намерихме по нещичко.. А свекървите и тъщите ще пият, пушат и се веселят. Деца, който има, да си ги гледа!

# 313
....Я кажи ти Ирка храниш ли я както обеща?

Да се отчета - порционът е увеличен! Правя и вече по 150 мл., но малко преди края дръпвам шишето. Е, понякога се отнасям и тя намазва!  Mr. Green
Светлето видях, днес случайно в парка и се сдобих и с термос, в който да мъкна водата топла. То без друго благодарение на нея вдигнах храната, ТЕ сега и водата!  Въобще от към хранене, Ирката се уреди покрай вас. Като стане дебело момЕто, ще и кажа с кой да ходи да се разправя! hahaha
Светле, благодаря още веднъж за отзивчивостта! Страхотна си!  Hug  Hug  Hug Термосът е измит и влиза още следобед в употреба!

За нищо, Алекс. За (х)ранЪта на Ирка всичко правя.
Порционът е увеличен, уверих се.
А ако/като стане дебело, ми го дай.

# 314
Добър ден Simple Smile

За морето, напълно ви разбирам за багажа, хем моят половината си седи на морето. На идване бяхме на 2 части, но как ще се прибираме незнам.

офф събуди се

Общи условия

Активация на акаунт