Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 547
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
Ехоо,върнахме се от срещата.Както винаги си искарахме идеално  lalalala
Ето ни:
http://prikachi.com/images/264/3705264V.jpg -голям отбор

ЗАВИИИИИИИД!  smile3515 ЗАВИИИИИИИД!  smile3515  ЗАВИИИИИИИД!  smile3515

Не пуфти така сърдито. Като си дойдеш в София ще се срещнем и ще се снимаме.  spoko
newsm47 и портокали .....

# 91
По снимката - Мая, Мушенце,Даниели, Марта, Джиджонка, А вал, Опосумче.
Даниели,   bouquet

# 92
Страхотни сте! Сигурно сте събрали всички погледи с тоя парад на майски бебета! Сто процента са се обръщали след тази сладка картинка! хихих  Heart Eyes

Lotxen, нашето другарче Юкио бил много сладък - защо го криеш? В болницата беше толкова мъничък, а сега е толкова сладък мишо! Да го нацелуваш.
Трябва да ги съберем с ИринДа-МандаринДа, да видим дали се помнят - нали спаха заедно в родилното!  hahaha

Айде размърдайте софийската среща. Хем сме най-много, Ем не моЕм се съберем!

Аааааааа, Диде, сега с тВа море деТ ме изнерви, а иди да топиш дупарата и заради мен.  Mr. Green Ама пет пъти, че ние сме петима!  hahaha
Абе, утре за по-сигурно стой накисната във водата - да има къпане за всяка от нас, дет се морим с тия деца по пущинаците на София!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 23:45 от spasdidi

# 93
  • София
Хелоууууу, бубенцааа  Mr. Green

Познайте от къде ви пиша   grinning039  grinning039  grinning039 smile3534

Влизам само да ви пратя много морски усмивки и солени целувки  Heart Eyes Снимков материал след 20-ти август  Mr. Green

Нели, страхотна темичка   bouquet

До скоро  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Еееее, сега Дианче , как сърце ти даде така да ни дразниш  Crossing Arms

По снимката - Мая, Мушенце,Даниели, Марта, Джиджонка, А вал, Опосумче.
Даниели,   bouquet

Е горе долу се справих, само Даниели я сбърках за къщичката  Wink

Хоупи , ще ти взема и портокали  Hug

# 94
Къщичката снима,а Гери дойде по късно.

# 95
Детето отдавна спи, татито и той заспа на дивана, опуках 2 бирички изгледах 2-3 сериалчета и вече ми е мега скучно.
Ето и моите снимки. Аз нямам обща, имам поотделно, който можах - хванах Simple Smile

Опосумчето със Симонка

Сиянка на бонбонката_мая

Максито и Сиянка (обаче снахата е друга  Joy )

Анито на а_вал

Мелани на Даниели (ще и изям чорапите - калинки)

Марта с Магито (това е третия тоалет на госпожицата, първите два се смениха много бързо, докато се сетя да фотографирам и аз  Blush )

Накрая да кажа, че не знам вие кога си се договаряхте за зетьове и снахи.........Ние днес си се разбрахме, та НАШТА снаха е Симонката

Бубе, днес имаше повече женички, та ние вече си избрахме снаха Simple Smile

Извинявам се, изтървала съм само джиджонка, но тогава Дани беше в криза  baby_neutral, а Габито на къщичка - по желание на клиента не беше снимана Simple Smile Всичко друго съм изтипосала тук!

Хайде наслаждавайте се........... или както се казва ЗАВИД ЗАВИД ЗАВИД!!!

# 96
Еееееееее ЗАВИД, ЗАВИД, ЗАВИД . . . Очите ми се напълниха, и душата, и сърцето! Много сладки тези дечица!
КРАСОТА!

Ало, майките, как докарахте тоя вид - все едно не сте раждали преди 2-3 месеца!  Rolling Eyes Аз май по срещи няма да идвам, че ще заема много от кадъра - хващам място за поне 2 морски мами!!!  hahaha

# 97
Много се радвам за срещата и естествено: ЗАВИД ЗАВИД
Моята старозагорска компания малко се разпусна - Хера замина на вилата и ме изостави  Cry   Луси и тя ме изостави...  Cry
Аз пък, на пук, ще отида на морето  smile3534 За цееееели 3 седмици   Nature Sunny

Казвала съм го много пъти - много са ни сладки бебоците в темичката   love001 на всички тях!

Честито на месечинковците ни - с торти, без торти - все да са слушковци-добродушковци, здравички и да радват мамите си  Wink

# 98
Да се включа пак... няма да обсъждам снимките. Аз си знам, че най-готините бебета са нашите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега направих една ретроспекцийка на снимките на Максито.......... Идва ми да се гръмна  #2gunfire. Как бързо минава това време. Гледах снимки още от болницата, какво дребничко е било (не че се роди малък, но и тогава и сега си е голям) но за мен си е малко мъниче........ и как бързо отлетяха тези 3 месеца. Определено с деца е мноооооооого пъти по-готино и интересно. Бременността също е трепет и очакване, но последните месеци и седмици направо не издържах, исках да си го гушна. ей го на, сега си спинка.......... Отивам тайничко да си го нацелувам докато спи. .......... И не съм луда. Просто си го обожавам!

.......... май бирата ми дойде в повече.......... или просто няма какво да правя тази вечер.......
Но не искам да пораства бързо това детенце! Искам да ми мирише на бебе!

# 99
Завид завид и от мен Simple Smile Страхотно настроение има по снимките ви Wink

# 100
Да се включа пак... няма да обсъждам снимките. Аз си знам, че най-готините бебета са нашите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега направих една ретроспекцийка на снимките на Максито.......... Идва ми да се гръмна  #2gunfire. Как бързо минава това време. Гледах снимки още от болницата, какво дребничко е било (не че се роди малък, но и тогава и сега си е голям) но за мен си е малко мъниче........ и как бързо отлетяха тези 3 месеца. Определено с деца е мноооооооого пъти по-готино и интересно. Бременността също е трепет и очакване, но последните месеци и седмици направо не издържах, исках да си го гушна. ей го на, сега си спинка.......... Отивам тайничко да си го нацелувам докато спи. .......... И не съм луда. Просто си го обожавам!

.......... май бирата ми дойде в повече.......... или просто няма какво да правя тази вечер.......

Мушенце, все едно аз съм го писала!!! Ще взема да родя четвъртооооооооооооооо!!!  Crazy  Crazy  Crazy

# 101
Ще взема да родя четвъртооооооооооооооо!!!  Crazy  Crazy  Crazy

Ти вземи роди първо третото, че си 95 дни след термин!  Joy (май съм поредната досадна..)

П.П. Софийските мами, погледнете темата за срещите, че се заформя една за петък.

# 102
  • София

Ох, недей така мушенце. Аз като се сетя , че това ми е последното бебенце   newsm45 newsm45 newsm45
Никога повече няма да чакам първото  "Агу", няма да чакам с трепет първата беззъба усмивка  smile3518

Спасдиди тук ли си да си поплачем дружно  action032  

# 103
  • До морето :)
Ох, и аз до одеве си гушках и тормозех детето. На милото му е жега, ама аз - не, да си я нацелувам. И аз скоро гледах снимки на Елито в коритото. Ами на 5-тия ден има 2 пръчки, а сега такива бутове е отпрала  hahaha На мама пухкавелката. Даже тази вечер пак при мене си я взимам да спинка  Rolling Eyes Ще си блъскам после главата, ама сега без нея ми е терсене  Heart Eyes
За срещата - браво на вас. Колко сте много е сериозни. Ние тука с Нинс, само послрещаме и иизпращаме гостинки  Laughing
Ще взема да родя четвъртооооооооооооооо!!!  Crazy  Crazy  Crazy
Ти вземи роди първо третото, че си 95 дни след термин!  Joy (май съм поредната досадна..)
smile3532 smile3532 smile3532 Не се стърпях  Whistling
Аз пък така завиждам сега като видя бременна. Някакси ми липсват тези дни, аз и кремчето... сега определено ми е по-хубаво и някакси по-спокойно, ама тогава май повече спях  Embarassed

# 104
Ти вземи роди първо третото, че си 95 дни след термин!
Хихихи и аз точно това исках да кажа!  smile3521
Мушенце, голямо гуш от мен! И на мен много ми е миличко всичко покрай нея, дрешките, които й омаляват, снимчиците от първия й ден; както казах по-рано - обожавам да я гледам как спи, как ми се усмихва и радва, обожявам я... И с бира и без бира - все ми е миличка!!! Наздраве  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт