Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 663
  • 705
  •   1
Отговори
# 240
Оооо Дидеее, завид, завид!!!  newsm09

# 241
  • До морето :)
Момичета, влизам само да споделя какъв късмет извадихме днес. Не знам на кой Бог да благодаря. Имаше ОГОРМЕН пожар и за малко да ни изгорят животните. Огънят е стигнал точно до кошарата, на 2 педи и в последния момент вятърът се е обърнал и от Гражданска защита са овладяли положнието. Направо не ми се мисли какво можеше да стане... Толкова години труд отиват на вятъра. ММ още не знае къде се намира от притеснение. Ама всички става за секунди. Както виждаме пожара в другия край на селото, доакто слезе с колата за 2 минути и всичко вече е горяло... Едвам е успял да пусне животните да излязат и да ги подкарат.

# 242
Момичета, влизам само да споделя какъв късмет извадихме днес. Не знам на кой Бог да благодаря. Имаше ОГОРМЕН пожар и за малко да ни изгорят животните. Огънят е стигнал точно до кошарата, на 2 педи и в последния момент вятърът се е обърнал и от Гражданска защита са овладяли положнието. Направо не ми се мисли какво можеше да стане... Толкова години труд отиват на вятъра. ММ още не знае къде се намира от притеснение. Ама всички става за секунди. Както виждаме пожара в другия край на селото, доакто слезе с колата за 2 минути и всичко вече е горяло... Едвам е успял да пусне животните да излязат и да ги подкарат.

Еее Нелка, това определено е голям късмет! Добре че, майката Природа е била на ваша страна!

# 243
За миналата среща не съм разбрала, жалко. Вие как успявате да следите различни теми?
Явно ЕГН-то си казва думата.

Ами то всъщност не знам дали някой я следи много темата за срещите, но ние бяхме писали тук в тази тема, че ще организираме среща на софийските мами и съответно да погледнат в темата за срещите. Но може да не си го прочела този пост.
Нищо, другия път, направо с чаршафа!  Joy Пак ще се организираме скоро.

# 244
  • София
Ехоооо-ДВ и от нас вече в София! Laughing Laughing Laughing
Прочела съм само да 7 страница и старата тема, но бързам да се включа:
Морето:Уникално изкарване- надмина всичките ми очаквания!!! newsm44Бебето спокойно, спеще по цял ден и цяла нощ-както казах и на варненки-обмислям смяна на местожителството на морето ,докато Магито е бебе! Peace Ние сме черни и доволни, пътувахме и в 2-те посоки през нощта-децата спаха като заклани!НАЙ-СПОКОЙНОТО МИ МОРЕ С ДЕЦА!!! Hug
Срещата:Страхотни сте-всички майки и бебенца са по-сладки на живо!Очарована съм от срещите на живо и от утре подбирам софиянки за нова среща, в която да се включа и аз! Извинявам се на варненските майки, че си тръгнах бързо, но мъжа ми и Криско бяха уморени и гладни-следващият път-повече!Аз на снимката приличам на бабичка-ама то вече съм си такава(една от най-старите в темата!), а за преобличането-ние сме си така и в София-излизаме с 10 ката дрехи и пускаме по 5 перални на ден, защото повръщаме ужасно, а точно този ден бях забравила и лигавник да взема! ooooh!Има снимки и от мен-във ФБ!
Луси: След малко качвам обещаните снимки във фейса да видиш какво съм кюфте! Peace Mr. Green
Днес:Не успях да ви изчета, защото празнувахме 10 годишнината на Вики-мина чудесно, само дето не съм спала от цял век и вече съм на автопилот! #Crazy Скоро и снимков материал ще има!
Утре още от мен като успея да ви изчета, бърборанки сладуранки! Peace
П.с. Гери-като не идваш на срещите се налага да те срещам случайно по центъра на Варна, но пак не те пропуснах! Peace Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 23:58 от jenajena

# 245
Гери чантата е от баткото,бях я купила от един немски магазин.Струваше майка си и баща си,има много прегради,място само за памперси.За съжаление го няма вече този магазин.

# 246
Нелка, много се радвам, че сте имали такъв късмет!!!  Hug Дано винаги да ви върви, както и на всички мами и бебета  Hug
jenajena, супер, че сте си изкарали добре!!! Сподели как беше с бебенце на плажа. Има кой да я гледа, за да ходя аз, но искам и нея да заведа, но ме е страх...

# 247
Марте, добре дошла! Липсваше ни!  Hug
Охх, аз днес приложих шопинг терапия в най-мощна форма и сега ми е гузно  Blush
Да не говорим, че ми иде да се гръмна- само аз си останах дебела в темата!!!  #Cussing out

# 248
Добро утро:)

Браво на Маги, това е момиченцата са послушни Wink Бобчо спа само първите две нощи малко повече и сега сме си на стария хал, на 2-3 часа, няма ден няма нощ...... въпреки това успявам да почивам, защото си имам помощници:)

Нелка, дано не ви напуска късмета.

Хубав ден

# 249
Норе не си самав дебелините  Mr. Green И аз си останах такава, на същите гадни килограми откак съм родила  Tired

# 250
Привет!
Аз събота и неделя имах гости и мъжът ми в къщи, че си починах малко.
Да ви кажа, на нас ни тръгнаха зъбките. Има вече точици на венците, а като прокарах пръсти се усещат и едни мънички издатинки. То не знам за колко време ще избият, поне тръгнаха...Чакат ни тежки времена.
Нелка - наистина страхотен късмет сте извадили. Дано не ви застигат бедите.  Hug

Трябва да мина през козметик, маникюр, педикюр, фризьор, гримьор...и още да си купя подходящи обувки, бижута, чанта,евентуално шал...Абе тежко ще е...
А, теб Диде, жива да те "ожали" човек Mr. Green Как ще смогнеш с толкова "тежки" задачи не знам.
Браво на Випчето, че е слушало на морето. Не стига, че хубава, ами и послушна!
А Алейна се опитва да разглоби едната си гимнастика с крака...Такова ритане пада сега до мен  Crazy
Хайде момичета, усмихнат ден!

# 251
Добро утро,дами !!!  wavey

Нелка,много се радвам,че сте извадили такъв късмет.Природата си знае работата.Не позволява на добрите хора да се случват нещастия  Peace

И сега най-искрено и сърдечно искам да благодаря на скъпата НЕЛКА от Бургас за подаръка,който ни направи!Дискът с "Аватар" вече е у нас!Благодаря ти,Нелка,трогнати сме,никога няма да забравя добрината ти!!!  Hug newsm51

Иначе при нас всичко е наред.Сега батко Виктор е у нас.НООО,нещо много се е разположил и една  спалня от 2 метра не му стига за спане,предвид,че се преместих на леглото,а на него оставих цялата спалня  Crazy То не беше ритане,тропане,гърчене....място не си намери  Mr. Green
Мляко иска,вода иска,гушкане иска.....какво ли не поиска,а горкото бебе гък не каза в кошарата  Crazy Много добре съм я обучила ,да свиква на шумове от сега  Laughing

Марте......много се радвам,че сте изкарали толкова хубаво на морето  Flutter Heart Eyes Морският чист въздух си е друга бира викаш  Mr. Green

# 252
Полиии тия образи от къде ги намери  Joy Joy Joy Joy Joy
Опасни са, нали  Mr. Green Нашия Деян Неделчев пасти да яде  Mr. Green Нелли, това с италианеца също ме кефи  Mr. Green

Ха, добър ден и от мен!
Ние бяхме на вилата два дни. Не сте писали много, тъй че на бързо ви изчетох  Simple Smile Официално завиждам и за софийската среща и на всички, които се я се плацикат в морето, я се развяват в планината  Blush
Нелка, все така да ви подминава лошото  Praynig Голям късмет наистина  Peace
Шени, и аз вчера като видях на какво ще се подлага Дидка и направо се просълзих  Mr. Green Няма да й е лесно  Laughing
Ljufis, страшна снимка  Peace много ми хареса
От тия ваксини беборана две нощи не може да спи  Confused а съответно и аз покрай нея  Tired. Иначе през деня е ок, хили се, танцува,рита  Heart Eyes А бе вие нали махате 0,5 градуса от реалната Т? Щото чета, че при 37, 2 се дава панадол  newsm78 Пък аз това въобще не го смятам за температура.
Хоупче, много хубаво това, дето си го пуснала с докторите  Peace И аз знам, че е хубаво да се чете, ама сега като гледам, че помнят да взема да сменя сериозната литература с нещо по детско  Laughing Да не вземе да ми цитира Маркес след някой друг месец  Mr. Green
И друго да питам : вашите бебета търкат ли си лицата? Имам чувството,че някой път ще си бръкне в окото, голямо търкане пада, и то все едно нещо не й е комфортно Thinking Общо взето и така се буди  Thinking
Марте, за нова среща аз съм Хабсолютно ЗА  Peace И да кажа, че си много хубава, с чудна фигура, все едно не си раждала скоро  Wink

# 253
  • София

Да не говорим, че ми иде да се гръмна- само аз си останах дебела в темата!!!  #Cussing out

Не си , не си. Ей ме на и аз се търкалям тука  Tired .
Нелка, голям късмет сте извадили  . Дано този късмет бъде винаги с вас  Peace
Марта аз и в феисбука го писах, ама и тук да те похваля. Изглеждаш страхотно, не мога да повярвам, че си родила три деца и то едното преди 3 месеца  Shocked Браво на теб  Peace Пък за годините ми изглеждаш поне 10 по-млада   Wink
 Тия дни почти никой не е писал. То и аз де , ама няма общо взето нищо интересно при нас.

# 254
Здравейте и от мен  Hug,

Полита, зависи къде мериш Т - в дупето, под мишница или под езика в устата? Аз меря под мишница и нищо не махам. Ако е под езика мисля, че половин градус, а ако е в дупето е един градус по - малко...  Peace

Мартааа, изобщо не си дебела. Изглеждаш много добре и както казва Нелили, поне с 10 години по - млада! Повече да не си се оплакала за кг-те  Heart Eyes
Маги е много, много сладка. А колко хубаво облечена, просто нямам думи!!!  Heart Eyes

Някой ползва ли гелче за облекчение на венците? И какво?

Даниели, жалко че го няма този магазин... много ми хареса чантата...

Някои, който има голяма чанта за количка, би ли ми препоръчал... че мойта нещо малка ми идва..

Общи условия

Активация на акаунт