Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 677
  • 705
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
menyanthe, по едно и също време на деня ли я теглиха? Понеже ако първият път е теглена нахранена, а вторият гладна, може да е качила примерно 100-200 гр., но да не може да се отчете поради тази причина...

Аз цикъл нямам още, ама и не се натискам да имам Mr. Green.

# 421
Името на Луси го виждате постоянно като отворите темата  Grinning

# 422

Мая?

# 423

Мая?
Иииии имаме познал верния отговор !  Mr. Green
Ихх, трябваше да ви мъча още, много е лесно така  Joy Joy Joy

# 424
  • София
Шени, ние също се потим (най-вече по главата, дланите и ходилата). Проблема с потенето при кърмене го решихме като Нелка - кърмим се легнали (въпреки че и тогава се поти понякога).

И при мен още няма цикъл.

menyanthe, тези Сиа/янки всичките са един дол дренки - все манекенки, май само варненската е най-послушна с наддаването. Аз какво да ти кажа като имам кантар вкъщи. Меря преди кърмене, след това, понякога цедя, ако видя че не суче старателно Simple Smile и накрая дохранвам.  Tired Това с честото слагане да суче, за да се увеличи кърмата при нас не се получи, при все течностите, ядките, чайовете и какво ли още не, което изпих и изядох. От цялата работа сега се приспива само на гърда и не признава нищо друго.  ooooh!

# 425
  • София
Името на Луси го виждате постоянно като отворите темата  Grinning

Мая?
ЕЕе как може да има такова красиво име и да си го крие- знам си аз, че на най-готините мацки имената започват с ''м''! Joy(Шегичка-всички сте готини!)
menyanthe: Това си прилича на грешка-преди да даваш АМ се убеди, че е вярно! Peace
За цикъла:-на 2 пъти се опитва да ми дойде ама не е като хората-сега нямам, а и тестове не си правя, но вярвам на мъжа си.....да не стане само както една мацка е писала:''Писането в този форум води до забременяване!" Joy

Гери:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604012.0
За никовете-интересно ми защо Хера се е кръстила така, а също и Опосумче? newsm78

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 15:37 от jenajena

# 426

Мая?
Иииии имаме познал верния отговор !  Mr. Green
Ихх, трябваше да ви мъча още, много е лесно така  Joy Joy Joy

Е, изборът беше сведен до "Мая" и "2011" Mr. Green

# 427
за потенето: и ние  Peace Peace Peace

варненската Сияна слуша не само в наддаването, тя е едно много послушно дете! Peace

# 428
Момичета, внимавайте с легналото кърмене, защото в един момент може да се окаже, че бебето няма да иска да яде по друг начин. При нас е точно така - не положим ли главица я на диванче, я на спалня не може  Crazy За това ми е много сложно кърменето в не - домашни условия - то е едно дърпане, викане  ooooh! или просто малко ядене  ooooh! Добре че (уж) започна да прави по-големи интервали от един час, та да можем да се отдалечаваме на повече метри от някоя лежанка  Crazy
Menyanthe, и аз мисля като Мария - може едното теглене да е било преди ядене, другото след  Peace Първото с пълна пеленка, следващото -не. Да е била с повече дрешки Сиянка първия път? Ако искаш мога да ти услужа с везна, примерно за една седмица да я видиш как се храни  Peace Но, както Марта е казала, не бързай с АМ  Peace

# 429
Добър ден:)

Нещо минах по диагонал последните странички, от сутринта съм с адско главоболие....дано не ме изненада цикъла ....

Наколко снимки от мен:

http://www.prikachi.com/images/530/3737530F.jpg - кака и бате:)

http://www.prikachi.com/images/550/3737550g.jpg - е това не ми понася..

http://www.prikachi.com/images/38/3741038H.jpg - забавление

Снимки на Бобчо скоро, мисля тези дни да го заведа до морето:)

За ника: ММ играше една игра наречена Myst, хареса ми звучи странно и потайно  Wink

menyanthe, мисля че е грешка, ако не стига кърмата как ще пълни пампата.

# 430
Майчета, кажете нещо ефикасно срещу ухапване от  насекоми. Дъщеря ми я хапе нещо, не усеща кога и как става, но ухапаното се подува ужасно и много сърби?

# 431
Джейййййй,мнооооого голем жокер,бе душко Mr. Green Нищо,сега за назидание ПАК те подсещам да разкажеш за ника си smile3534

Мартеее,ти обаче имаше много точно попадение преди жокера-за буквата М,доста ме озадачи....ако не знаех,че си стоматолог,щях да съм убедена,че си психолог( и по други мои наблюдения) Peace Wink
Чакай докато не съм забравила...имам оферта за теб Mr. Green Тези дни ще пътуваме за СЗ,нямам си идея как ще си събера багажа в Пунтото,така че ТИ си човекът,след като в Клио-то успяваш,значи и тук ще стане работата JoyВие колко човека бяхте в колата,освен багажа,количката и т.н. екстри?
Иначе за Херудута знам откъде й идва ника,но нека тя да влезе да разкаже Mr. Green
Те малките нещо се разболяли,та чакам довечера да се чуем в скайп Mr. Green и да разкаже....тези болести,особено лятно време,са мор,мамка му Twisted Evil

Шени,верно че си нямала голям избор за име...виж 2011 би ми стояло добре като се замисля hahaha

Поли,досещам се аз откъде може да знаеш,ти хитра лисичкееее Hug

Е,мистерията е разкрита,така че от тук нататък което име ви е на сърце,него  ползвайте....ааааааа, тук си оставам Луси-твърдо smile3532

Менианте,не ми се струва нормално това,не се притеснявай излишно...направете още едно контролно теглене и тогава решете какво ще се прави  Peace

# 432

Май-чета да почерпя,днес малката Мариела става на 3 месеца.
Честито и на другите ни бебчета,родени на най-продуктивната дата през май 2011

# 433
Лусинда,аз каквато съм балама,първо си мислех ,че си Луси,после че си Силвия,даже си викам от къде ти идва тая фамилия Наваро...а то кво било ти си ни пчеличката Мая:)

# 434

Поли,досещам се аз откъде може да знаеш,ти хитра лисичкееее Hug

ТакваЗ съм си  аз - наблюдателна и любознателна  Joy

Даная, честита месечинка на Мариелка  Hug Да е жива и здрава, много усмихнато и послушно детенце  Hug Честито и на другите месечинковци   bouquet Аз пък си мислех, че нашата дата е най-продуктивна  Sunglasses Сега виждам, че съм в грешка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт