,ама не ми се иска.Спасдиди ти спазваш ли неговата схема за захранване?
ама то аз съм овцЪ голяма.Досега цедях ябълка от градината -имаме си ранна и всичко си беше наред,отде ми дойде на акъла вчера да купувам не знам,ще си уморя детето
Повече никакви купуванки
всичко домашно и това е!!!Направо ми иде да се гръмна.Взех и едни пюрета от ябълка и морков обаче ще ги изяде каката аз другия месец ще ги почвам и ще си ги правя от продукти,които са домашни.На село живеем поне това мога да осигуря. 

Явно му трябва пространство на детето и иска да се разкарам!!! Тоя човек направо ме е отписал!
да ви питам, ?
Охх, тоя Ясен (страхотно име
) ми е любим още откакто бяхме бременни - гледам снимките ви и си мечтая как и аз ще имам едно такова момченце
Много натежа неговата личност при избирането и на снаха 
Вече ще кълна на "дано да се изнасяш, дано"

, видяхме че и Мая Бонбонката и тя е навън, значи не сме луди за връзване
, мислех да не тормозя с проблемите ми с тая комшийка ама нервите ми не издържаха вече, ми то вече 4 години не се търпи, а сега тва лято с бебчо в къщи, аман от нея и мангалките около нея...
ееее супер много отсъствия имате вече.... 

Аааааааааааа, това с "на булката брата", добре ми се получи! 

Не си спомням дали ви казах, че сметнах, че ако взема на всеки по 5 чифта гащи, това са само 25 чифта гащи! И тВа е най-малкото! Помоооооощ!!! 
за нашата драма със сополите
, които се оказаха предвестници на
две зъбчета
. Драмата е голяма в неговата уста, а със сополите на
можеш да скачаш, педи каза, че и месец може да изкара така
.
. Т.к. явлението при нас, разбрах, че се нарича "Шоколадова гърда"- тази същата,
се ръфа до безобразие, ако може ще ми откъсне зърното
, а другата ми е само за равновесие
.
важното е и двете да сте добре.
за теб и Дреб, честит ви нов
, такъв да си го направите
, е сега не ме
.
, как ми адашчето
.
и ни
.
.
.
, моя мъж веднаго го сменям за трето чаве и без това само копи-пейст му правя, мойте гени в дълбока резерва
.
Пожелавам ви собствен дом, изпълнен с детски смях
.
.
, моя мъж веднаго го сменям за трето чаве и без това само копи-пейст му правя, мойте гени в дълбока резерва
.
Без друго ми се ражда още, но няма накъде! 
Този август месец ми беше доста ...... изморителен, така да се каже с двете деца .
. Тия гларуси ,много интелигентни
Какво стана с лаптопа? Купи ли си вече?

, но задължително трябва да я изслушваш и отговаряш
, а си си отклонил вниманието от "нейно величество" много се обижда и почва да крещи. Голяма досадница се очертава

Така мечтаех всичко да стане естествено и нормално. Още се чудя дали направих правилния избор на болница, дали не трябваше да чакам бебето да тръгне само вместо да го предизвикваме след 8те дни пренасяне, дали не трябваше да настоявам за система окситоцин, а не само тва хапче, което не помогна на контракциите. Още мисля дали не ме прецакаха нарочно само за да вземат 500лв отгоре...Като се замисля, че вагинално раждане след цезарово е почти невъзможно, ми се реве. Все едно съм провалила всичко, така се чувствам. Мисля си, как ли щях да родя примерно през 19ти век, дали не прекалих с витамините и се получи едър плод, защо не постъпих в държавна болница, дали ако беше там щяха да ме оставят или да направят друго... 
Не си го представях така, не исках да става така
Боря се, но това е следродилната депресия- мен си ме държи.