САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 154
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Някой днес пуснал ли е успешно поръчка с детските анцунзи и код 30/45? Защо не ми дава намаление, а само подарък и безпл. доставка?

# 526
  • София
Някой днес пуснал ли е успешно поръчка с детските анцунзи и код 30/45? Защо не ми дава намаление, а само подарък и безпл. доставка?
Защото, те се намаляват с кодове 20/33 Peace

# 527

Снощи 30/45 им действаше, а сега дори и 20/33 не ги хваща  Sad

# 528
  • София
Благодаря Ева и Ренидент  bouquet
Само искам да допълня,че не предполагах,че ще прозвучи ,като упрек за качестовото на снимките,а беше молба за помощ.Снощи си играх 2 часа и не можах да избистря снимките та за това попитах днес.Ставаше въпрос за форумските Адидаси,който поръчваме всяка година,но това,което Рени е дала като реф.номера е повече от достатъчно.За в бъдеще ще съм по конкретна с линковете. Peace

Още един път Благодаря.
desuri, в никакъв случай упрека не е насочен  лично към теб! Извинявай, ако съм те засегнала!  Peace
По-скоро беше като цяло към всички потребители, получавам непрекъснато  ЛС-та с какви ли не молби за елементарни неща, които са дъвкани хиляди пъти и информацията е достъпна почти на всяка страница...  Просто нямам физическата възможност И на ЛС да отговарям, кутията ми неслучайно си стоеше пълна, а от днес лимитът е увеличен... Tired
Това са истинските мотиви за предишния ми пост, но не сметнах за необходимо да стават достояние на всички.  Rolling Eyes

За да не е само спам, ще споделя, че буквените кодове за синята чанта с капсите дава намаление 30 от 75 евро и БД при тази сума.

# 529
  • София

Снощи 30/45 им действаше, а сега дори и 20/33 не ги хваща  Sad

Този код не действа в/у сканираният каталог.Май нещо бъркаш. Peace

# 530
Момичета, трябва ми нещо за около 6Е за допълнение, за да ползвам код 30/45, помощ  Praynig

# 531
малко кодове 15/25 със и без подарък
възможно е някои да не са актуални вече, налучвах ги в събота и неделя
k6ddj
n8lmm
ssdd5
ssd5d
jhl6g
jhlg6
hjl6g
hjlg6
hljg6
jn4nn
bng6g
bn6g6
khlj6
fgggg
gggfg sac bleu layette
n8mml SAC GRIS ROSE
LK6LK SAC GRIS ROSE
77ff7

# 532
  • София
Активирали са нови кодове!
Едните са само с намаление  -25 от 39 евро, БД над 10 евро и без подарък.
Другите намаляват 25 от 39 евро, БД над 10 евро и подарък: ENSEMBLE 2 PIECES ORANGE ROSE
Намаляват големия каталог, ел. католога и ненамалени от сайта ; без шопинг, при верт и т.н....
ел.уреди и играчки намаляват с 20%

Има и още неактивирани... Mr. Green

# 533
Активирали са нови кодове!
Едните са само с намаление  -25 от 39 евро, БД над 10 евро и без подарък.
Другите намаляват 25 от 39 евро, БД над 10 евро и подарък: ENSEMBLE 2 PIECES ORANGE ROSE
Намаляват големия каталог, ел. католога и ненамалени от сайта ; без шопинг, при верт и т.н....
ел.уреди и играчки намаляват с 20%

Има и още неактивирани... Mr. Green

Кодовете буквени ли са? Не можах да нацеля нито един.

# 534
Ето един с новото асембле в оранж розе
GGGGF

Сега чакаме магическата пръчка на Ева да ни покаже и снимка  Crazy
Много съм любопитна какво ще да е Grinning

# 535
GGGGF

Сега чакаме магическата пръчка на Ева да ни покаже и снимка  Crazy

Дава ми БД + подарък, но не ми намаля. Мъча се да намаля едно екипче Адидас 24,90Е  и едно от 15,99Е, но не става  ooooh!.

# 536
  • София
GGGGF

Сега чакаме магическата пръчка на Ева да ни покаже и снимка  Crazy

Дава ми БД + подарък, но не ми намаля. Мъча се да намаля едно екипче Адидас 24,90Е  и едно от 15,99Е, но не става  ooooh!.

Код 25/39 Е НЕ намалява сканираният каталог. Peace

# 537
  • Варна
GGGGF

Сега чакаме магическата пръчка на Ева да ни покаже и снимка  Crazy

Дава ми БД + подарък, но не ми намаля. Мъча се да намаля едно екипче Адидас 24,90Е  и едно от 15,99Е, но не става  ooooh!.

На всяка страница се повтаря, че на нещата от намаления сканиран каталог действат само кодове 20/33

# 538
Молба към момичетата имащи каталога, моля, да цитирате референтните номера на ботушките от снимка 139.
снимка 139
  bouquet

# 539
Молба към момичетата имащи каталога, моля, да цитирате референтните номера на ботушките от снимка 139.
снимка 139
  bouquet
горните модели:
ниските - 364.9890
високите - 364.9199
високите с катарамите - 364.0698

долу в ляво:
364.3646

долу в дясно:
364.8818

Общи условия

Активация на акаунт