САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Може ли и аз да помоля за код 30/45.
Предварително Благодаря!
моля ви и аз ако имате още свобдни или комбинации за ровене! Praynig Blush

# 451
  • Пловдив
С намаление от -20 евро, кодовете без БД ли са ?
Налучках един който ми даде -20 евро, но без БД , а с подарък. И още няколко които ми дават БД и подарък, но без намаление  Thinking

Явно имаш неналичен артикул за код 20/33 Е. Peace

Другите ,които дават БД и подарък без намаление - явно нямаш подходящи артикули.

15/25 Е и 30/45 Е намаляват от сайта и ел.каталог.

20/33 Е намалява сканираният каталог.
Теди,Цвети е права че има и 20/33 без подарък,аз също налучках 2-3 такива,а и има и доста с БД и подарък грис и грис-розе,които пък са само с подарък и БД.И то от една серия ,тоест едни и същи букви,като размествам.Имам и такива само с БД,така че ако някой има нужда да пише на лични.Само 30/45 не съм набарала,ама то сега и парички в картата не останаха Simple Smile

# 452
  • София
Сиси,откакто се появиха кодове 20/33 писах ,че има със и без подарък преди 2 седмици ,но и двата кода намаляват сканираният детски каталог:peace:

А грис розето дава намаление - въпроса е дали имаш нерви да пробваш неща - намалени и ненамалени от сайта.

# 453
  • Пловдив
Сиси,откакто се появиха кодове 20/33 писах ,че има със и без подарък преди 2 седмици ,но и двата кода намаляват сканираният детски каталог:peace:

А грис розето дава намаление - въпроса е дали имаш нерви да пробваш неща - намалени и ненамалени от сайта.
Да знам че си писала Теди,аз може само да чета,ама чета всичко,особено твоите постове,на Евка,Ани,Бубето и мама Цо Simple Smile
Нямах предвид че си писала не верни неща,по скоро исках да поясня и да кажа да не се чудят момичетата,тоест:
Кодовете 20/33 намаляват само сканирания книжен каталог и от тях има и с подарък и без подарък.
А за другите имах предвид че поне аз съм нацелила и такива с подарък грис,които нямат намаление и са само с БД,а и много които саа с намаление 15/25,но нямат пък подаръка грис розе.Ама то е така ,като пиша по нощите и не се изразявам пълно.
Иначе съм на слагала и от ел.каталог и от сайта и от сканирания каталог по за суми до 45 евро неща и само пробвам кодове,ще ми се да нацеля някой 30/45 ей така да видя какво ще ми намали от нещата,ама нейсе.....
Хайде лека нощ и успех на всички   bouquet

намерих и 30/45  Peace

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 01:34 от sis7

# 454
здравейте, бихте ли ми помогнали с реф. номер ?
директно от сайта не става да се намали? как да ги намаля и с кои код?
много ви благодаря Simple Smile))

извинявам се, на това http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-enzan.aspx?productid=32 … =2&prodsize=0

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 09:30 от aleks7906

# 455
  • София

На какво реф № ? newsm78  Има много. Grinning

# 456
Може ли и аз да помоля за код 30/45.
Предварително Благодаря!

# 457

извинявам се, на това http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-enzan.aspx?productid=32 … =2&prodsize=0

няма изгодни кодове за prix vert

# 458
  • Варна
Искам да поръчам няколко екипчета - момчешки и момичешки, но отдавна спрях да следя темата и кодовете.Може ли да помоля някоя мила дама , ако има някое свободно кодче по изгодно , не съм наясно кои точно са най-изгодни сега  - да ми прати , пък аз ще прочета по назад какви са му условията и ще се пробвам да намаля нещо.Благодаря предварително   bouquet

# 459
Някой може ли да ми помогне с един код за момчешките анцузи. Благодаря предварително!

# 460
  • София
sac sophie la girafe bleu gris = sac bleu layette

"Официалният" код е 62944  Mr. Green

48305 - pochette trendy + chèche. Доставка 5.95

48321
- VOTRE CADEAU :
SET GRIS

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 18:27 от Evа

# 461
това боди може ли да се намали с някакъв код?
пробвах разни варианти, но не ми се лови, а ми трябва нещо за 5-6 евро, което се хваща с код  Praynig

# 462
  • София
това боди може ли да се намали с някакъв код?
пробвах разни варианти, но не ми се лови, а ми трябва нещо за 5-6 евро, което се хваща с код  Praynig

Тези блузки малките размери са 5.90 Е

T shirt enfant fille
LA REDOUTE CREATION
Ref :2557584

Sous pull enfant fille
LA REDOUTE CREATION
Ref :2558645

# 463
благодаря  Simple Smile
за съжаление и тях не ги лови моя код, пробвам с 30/45
иначе с друг ги хваща  Grinning

# 464