САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 184
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Снимки на големия каталог с почти всички детски артикули:
https://picasaweb.google.com/118441075799382650081/LaRedouteAH20 … RgCK2j_Lj4iMuKkgE
Каталога се намалява от всички буквени кодове, с изключение на кодовете за синята чанта с капсите.

Благодаря за труда и времето, Еве,което си отделила за нас! cheers  food002

# 481
Ева Heart Eyes
А маратонките намалят ли се с кодовете ?

# 482
  • София
Ева Heart Eyes
А маратонките намалят ли се с кодовете ?
Не, зелени цени са.

Ето снимка на подаръка с код 48305 

# 483
  • София
Снимки на големия каталог с почти всички детски артикули:
https://picasaweb.google.com/118441075799382650081/LaRedouteAH20 … RgCK2j_Lj4iMuKkgE
Каталога се намалява от всички буквени кодове, с изключение на кодовете за синята чанта с капсите.

Благодаря ! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 484
и аз благодаря Evа  newsm51

# 485
# 486
EmoMM, това е от старата колекция и вече няма добри кодове. Можеш да го намалиш само с код 10 от 50 (буквен, налучква се), но трябва да допълниш до 50 евро, пък и ще ти остане доставката от 6 евро. С една дума - по-добре си харесай нещо от новата колекция! Сигурна съм ще се появи нещо подобно, а може и съвсем същото  Mr. Green

# 487
Момичета дайте едно рамо, че имате повече опит с Ла Редут. Проблема ес състои в следното:
До като не знаех, че може да се ползва промо код 20/33 само веднъж, реших да пусна още един анцунг за сина ми. Пробвах какви ли не кодове и смяна на акаунти, до като в един момент стигнат до плащане, от този акаунт от който вече имам пусната поръчка. На финала ми изписа някаква грешка при плащането, повтарям още веднъж и пак същатата грешка.
От Ла Редут, ми изпращат само, че направената поръчка от мен вече пътува, а в Пейпал са отразени допълнително двете плащания,  в режим изчакване. Писах на Пейпал, но нещо не мога да спра плащането. Посъветваха ме да се свържа с търговеца, тъй като не разбирам френски. Някой може ли , да ме опъти къде да им пиша.

Благодаря.

# 488
за ЕВА /тъй като пощата те запълнена! съжалявам че развалям темата!/Здравей, пише ти една невежа съ-форумка ..искам да те попитам поръчаш ли дрехи от Ла Редут и може ли да се присламча към твоята поръчка. От София съм и ще поема по-голямата част от куриерскита такса за общата поръчка. Истината е че съм регистрирана във френския сайт, нооо само разглеждам .... сега попаднах на страхотни намаления  /за детските-бебешки дрехи се интересувам/ и бех искала да поръчам някое и друго пар;алче но съм много боса, нямам карта и т.н. ... търся си другарче  Embarassed Приятна вечер и се извинявам за нахалството и притеснението!!! Всичко хубаво!

# 489
Свободно кодче 30/45 на някой да му е останало, имам в замяна- 20/33  Simple Smile   bouquet

........

Благодаря ви многооо на всички, които ми пратихме кодче, сега остана и екип4ето да стане налично за да се възползвам от някой код...  Hug

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 20:05 от Dendy

# 490
  • София
за ЕВА /тъй като пощата те запълнена! съжалявам че развалям темата!/Здравей, пише ти една невежа съ-форумка ..искам да те попитам поръчаш ли дрехи от Ла Редут и може ли да се присламча към твоята поръчка. От София съм и ще поема по-голямата част от куриерскита такса за общата поръчка. Истината е че съм регистрирана във френския сайт, нооо само разглеждам .... сега попаднах на страхотни намаления  /за детските-бебешки дрехи се интересувам/ и бех искала да поръчам някое и друго пар;алче но съм много боса, нямам карта и т.н. ... търся си другарче  Embarassed Приятна вечер и се извинявам за нахалството и притеснението!!! Всичко хубаво!
Мила, тук не е "Искрено и лично". С Ларедут като не си запозната, запознай се с правилата на форума. Общи поръчки не се допускат! Ева е положила достатъчно труд, направи си труда и прочети. Щом имаш регистрация- ще ти е много лесно да си пуснеш поръчка Wink

Иначе......аз мога да съм ти другарче Laughing

# 491
  • София
Здравей, за съжаление не предвиждам поръчка скоро, точно днес поръчах анцузи на малкия...
Общите поръчки са забранени, както ти е писала Ms.Gorgeous .  Peace
Но се надявам все някой, който е прочел поста ти и е съгласен да се комбинирате, да се свърже с теб. В краен случай бих те посъветвала да ползваш услугите на превозвач. Ето темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=598580.0

# 492
  • Бургас
Моми4ета,даите ми идея какво да допълня за да пусна 2 екипа от мом4е6ките = не6то та да ми хване кода,4е имам само 30 лв в картата Crazyкода е 20от33-не6то към 6 Е ми трябва!
благодаря предварително  bouquet

# 493
  • София
Моми4ета,даите ми идея какво да допълня...не6то към 6 Е ми трябва! bouquet
Блузка с къс ръкав за 5,90 евро - реф.№4204549

# 494
Здравейте момичета.Сега се навихме за хлебопекарна искам да ви питам дали има действащи кодове за стария сканиран каталог за намаление с 20Е.Иначе вкарана по реф.номер цената е от каталога.Благодаря ви за помощта която бихте ми оказали с намирането на такъв или такива кодове за намаление от този каталог Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт