Защото ходи и се потупва по шкембето, казва "пум-пум" и после "бебе". Аз: "Оо, маме, само мама има бебе в корема. Като станеш голяма, като мама и ти може да си направиш". И така.Иначе идва, казва "пум-пум", вдига ми блузата и целува коремчето. Много е миличко.
Обяснявам как скоро ще може и тя да види как мърда бебето. Също, че като се роди ще се грижим за него заедно, тя ще ми подава памперсите и ще му пуска играчката за приспиване, че бебетата в началото са много мъчнички и нищо не могат да правят освен да "спинкат и папкат", но като порастне ще стане като бебе Мина (братовчедката) и ще си играят заедно. Такива ми ти работи. Тамън проучвам как са бъгиподовете, за да мога да ги разхождам по-дълго време заедно без колата, че Калина се изморява за по-малко от километър.
) За различията и аз си мислех, уж на еднаква възраст, а колко са различни. И у нас разговорите са като с голям човек. Казала и баба и, че има хубави чорапи, дали ще и и купи и на нея такива, и София отговорила- Ти сама купиш си от магазина
Научила се е да показва хеви метъл с пръстите и който където я заговори му казва- Само хеДи метъл и вдига и двете ръце 

Верно изтипосай го тоя на всички възможни черни списъци... аз имам и аз наблюдения от изнервени мъже продаващи неща дето се считат за женска работа...
обаче и аз упорито си вися и проверявам. Беше много интересно как в един момент в една от 2-те градини обявиха място и аз си преместих кандидатурата на първо място ( защото ми беше 2-ра иначе) и на другата сутрин мястото го махнаха и го преместиха на другия набор -
.... и сега още не ми е звъннала и незнам какво да правя.От сутринта иначе нищо му няма. Нито ухото го боли , нито от носа капе още кръв. На някой да му се е случвало нещо подобно ?