Юлски деца-Тема 46

• 41 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ех, Лени, още от момента, в който потвърдиха, че има сърчице й обясняваме на Калина как мама има бебе в корема. Май в момента си мисли, че всички имат бебе в корема... Joy Защото ходи и се потупва по шкембето, казва "пум-пум" и после "бебе". Аз: "Оо, маме, само мама има бебе в корема. Като станеш голяма, като мама и ти може да си направиш". И така.

Иначе идва, казва "пум-пум", вдига ми блузата и целува коремчето. Много е миличко. Heart Eyes Обяснявам как скоро ще може и тя да види как мърда бебето. Също, че като се роди ще се грижим за него заедно, тя ще ми подава памперсите и ще му пуска играчката за приспиване, че бебетата в началото са много мъчнички и нищо не могат да правят освен да "спинкат и папкат", но като порастне ще стане като бебе Мина (братовчедката) и ще си играят заедно. Такива ми ти работи.

Тамън проучвам как са бъгиподовете, за да мога да ги разхождам по-дълго време заедно без колата, че Калина се изморява за по-малко от километър.

# 556
  • София
Ех, Джил, колко мило ми стана. Представям си я Калина колко е сладка.  Heart Eyes

# 557
  • София
Прашец, този щом е и мъж в детски магазин сигурно на всичко отгоре е и шефа  Shocked Ама защо се очудвам, то простотията по хората ходи ( и по мъжете най-вече  hahaha ) За различията и аз си мислех, уж на еднаква възраст, а колко са различни. И у нас разговорите са като с голям човек. Казала и баба и, че има хубави чорапи, дали ще и и купи и на нея такива, и София отговорила- Ти сама купиш си от магазина  Laughing Вече повечето изречения са сложни, със защото.
Virginity , София е така със "спокойно". Върви бързо, че ми е студено и тя- Идвам, спокойно мамо Crazy Научила се е да показва хеви метъл с пръстите и който където я заговори му казва- Само хеДи метъл и вдига и двете ръце  Laughing А снощи си сложила фото апаратчето е една детска- мадамска чанта и отивала на Абота. Питам я къде работи, в ПикаЛили  Laughing И какво ще правиш там, ще оправям колата шото чупена ие. Та май си мисли, че работя в автосервиз  Thinking
Джил, а Калина има ли предпочитания за бебето?
Маймун, приемаш го по-емоционално, иначе не е кой знае какво, а може наистина да е така, както жената казва. Wink

# 558
Цветен, пълно е с такива глупаци по магазините. Аз лично в Юник на бул. Гешов не влизам, точно заради любезни продавачи, а даже имам съмнение, че това тогава беше шефката. Изобщо този магазин го забравих вече. Иначе за памперса и при нас няма изглед скоро да го махнем. Просто категорично отказва да ходи на гърне или в тоалетната. Иначе си казва, когато има нещо за вършене, но не дава да го сложа на гърнето. Най-любимото му занимение е да къса тоалетна хартия и да пуска водата след това, но и това не помага.
Маймунче, по-вероятно е да е имала някаква работа или друг ангажимент.
Миме, тя София наистина много говори. В. всеки ден все по-бърборив става и все повече говори. Миналата седмица бяхме на вилата и баба му го вика да спи при нея и му казва, че ще плаче и че ще й е мъчно ако той не дойде, а той й вика "баба пие апти оба" демек да си изпие едно хапчето с вода и ще й мине. Joy
Джил, много, много мило. Не си спомням, ама ти какво искаш да е този път?

# 559
  • София
Jillian, като гледам - всички живо се интересуваме за пола на бебчето. Ще се види на ФМ, няма къде да ходи. Ееех, че е сладка Инето.
cveten prashec, тоя нещо не е в час - как иска да продава детски неща, като не може да търпи ревящи деца...Или поне да се направи че не му пука - малко лицемерие и политика не вредят, след като си търговец.
Mime-to, купихте ли вече новото возило?

И Маусът (това е алтернативното име на Мишката) е доникъде с приказките, за гърнето да не говорим, че чак ме е срам  Embarassed
Не знам дали из яслата има вируси, но ние сами си спретнахме една настинка - в неделя мъжът ми го изведе на гадното време с триколката и го върна одървил се от студ - нищо чудно, щомо се вози, без да се движи. Накрая аз излязох виновна, че не съм ги проконтролирала от разстояние и вече само аз да съм го извеждала, вместо да седя на компа по цял ден. Не че аз си мълчах, де...
Така или иначе сега си имам кашлящо и прегракнало дете. Малко е смешен като се разпищи за нещо си, защото по-скоро го изкарва като грачене. Пропадна ми и часът за Шилак, добре че се навиха да го преместят другата седмица, дано дотогава си опазя ноктите.

Лени, видях Влади начело на листата на чакащите в едно ОДЗ в Младост  Grinning

Сега се сещам, че Джиджи май не е влизала скоро.

# 560
Цветен   #Crazy Верно изтипосай го тоя на всички възможни черни списъци... аз имам и аз наблюдения от изнервени мъже продаващи неща дето се считат за женска работа...
Аз пък днес в един магазин ми се скапа настроението, защото продавачката взе да ахка и да охка ква била хубава и защо нямала никакво синьо мънисто, как можело така, мноооого била хубава, няколко пъти дебело го подчерта, ние дружно викаме пупу тя продължава да се вайка, еййй изнервих се.. после май тихичко каза на моя да сме си направели още едно и направо все едно урочаса детето че нещо ще стане с него колкото и да не вярвам в такива неща усетих как мислите ми почват да витаят в мрачни посоки от вида - "ами ако нещо стане"....
Маймунче, как пък изобщо можа да ти хрумне че жената не ще да гледа Стейси заради самата Стейси  Shocked? И какво като си й казала за солетите това не е нагрубяване някакво или обида, не търси причините при вас...
И при нас вече изреченията са по-скоро сложни... о извинете госпожицата обяви в момента че й е скучно  Mr. Green

# 561
  • USA
Момичета, благодаря ви!

Джилиан, много сладко, представям си Кaлина каква грижовна кака ще е!

Емили, хич не обръщай внимание на такива. За мен урочасването е пълна глупост.

Аз съм още болна, Стейси и таткото все още се държат, дано пропуснат.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 23:24 от maimun77

# 562
Лени, видях Влади начело на листата на чакащите в едно ОДЗ в Младост  Grinning

Висим си там още от миналия сезон там, ама места ньенте Thinking Crossing Arms обаче и аз упорито си вися и проверявам. Беше много интересно как в един момент в една от 2-те градини обявиха място и аз си преместих кандидатурата на първо място ( защото ми беше 2-ра иначе) и на другата сутрин мястото го махнаха и го преместиха на другия набор -  Wink Rolling Eyes - явно не е било "нашето"  Thinking

Джилко, Калини явно ще е много мила и грижовна кака  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а всъщност ти какво искаш повече - розовки или сини гащи?

# 563
Здравейте мами ! Снощи моето дете се превиваше от болка и си мачкаше ухото. Днес сутринта както си пиеше мляко почна да вика че имал "попол" , т.е сопол и какво да видя , то не било попол ами кръв  Shocked !!! Беше си значително количество , не като да го е чоплил нещо този нос и да е спукал някое капилярче . Звънях на педиатърката и ми се включи гласова поща #2gunfire .... и сега още не ми е звъннала и незнам какво да правя.От сутринта иначе нищо му няма. Нито ухото го боли , нито от носа капе още кръв. На някой да му се е случвало нещо подобно ?

# 564
eyani, нямам идея... няма ли кой да замества вашия лекар? Заведи го направо на УНГ.

За бебето - май леко ми се иска да е момиченце, но пък каквото и да се падне няма да го връщам я. Да ми е здравичко и все ще съм доволна. Калина не е изразила предпочитания. Май не й е много ясно каква е разликата. Joy Питах я веднъж, два пъти, но изобщо не ме отрази. Пък грижовната кака малко ме съмнява, като имам предвид как се опитва да скубе братовчедка си, успя да удари няколко пъти разни деца по градинките, особено като се получи някой играчков конфликт. Брат'чедката обаче не се дава и хапе в отговор. Изобщо, веселбата е пълна.

# 565
  • Canada
eyani, никога не ни се е случвало такова нещо, но аз лично веднага бих го завела на доктор УНГ или в спешното.

# 566
  • София
Момичета това е едно малко магазинче на Софийски герой, пада се диагонално на Била в Хиподрума, близо е до "Цар Борис III". Този мъж за първи път го виждам там, преди имаше една жена и тя не беше от най-любезните, ама пък той надхвърли очакванията ми.
Мимето като те чета все едно слушам Кати и тя си взима чантата и казва отивам на работа. Сега в момента ми казва: " Какво работиш, остави компИтъра, не работи. Мамо Енелиа ела сложим качулка на бебето щото му е студено и т.н и т.н. и т.н. просто не млъква, направо си мисли на глас.
Яни наистина не чакай да се свържеш с личната. Заведи го детето при специалист УНГ да се установи какво е.

# 567
Прашец, разбирам те.. мен "дискретно" ме пропъдиха от една аптека наскоро...
Простаци дал Господ, за сължаление ooooh!

eyani, до сега само веднъж й е текла кръв от носа, но нито преди това имаше някакви оплаквания нито след.. Просто със събуждането един следобяд шурна Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 22:39 от BubolecheMeche

# 568
  • София
Буболече страхотен кадър си уловила.

# 569
Здравейте момичета!
Помните ли ни още? Ние окончателно се изгубихме!
Баткото е първокласник и у дома е голям купон.Ради не ходи на ясла и се гледаме.Живот и здраве догодина директно на детска градина. И той не казва много думи!Отскоро се опитва за някой, но като цяло речникът   ни е много малък.Не иска и това е.Иначе си е доста самостоятелен.Все още продължава да пие мляко нощно време и затова и не можем да махнем нощния памперс,но ще го изчакам още малко.Друго ново няма покрай нас.
Цветен прашец, не се ядосвай то простотията по хората ходи.За съжаление има доста такива неприятни продавачи, които тотално те отказват от определени магазини.
Джил, Калина ще бъде много сладка  и  добричка кака!

Общи условия

Активация на акаунт