Юлски деца-Тема 46

• 41 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Джилка много ти се радвам на розовките гащи   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

еееее, знаех си, направо бях сигурна в розовкото, Джил!

Само за протокола да се отбележа като  bowuu bowuu bowuu врачка -познавачка и то без да съм видяла Джилко наживо  Flutter Crazy Flutter Crazy

Диди, добре завърнала се!
Сиси - липсваш ни! Какво стана с Юлето - предучилищна ли е вече? Целуни я от нас  Hug

# 721
  • София
Джил честита ти розова новина нищо, че не познах, тъкмо тати ще си има много мацки.
Сиси  Laughing

# 722
ЛениHug Hug От ФЛ се отказахме, аз май ти писах, просто не ми стигнаха силите да се боря за там, а и на Юлиана щеше да и е доста тежко да бъде догонваща незнайно докога.. и на уроци и курсове отсега.. решихме да го спестим.. Продължава си предучилищната в училището до нас, за 1 клас, още не съм сигурна.. Но удобството училището да ти е на 2 мин. е страхотно, но е и хубаво училище, доволна съм по принцип..

За Хелуиин правихме страхотни фенери от тикви, после се маскирахме и Влади много сполучливо се правеше на страшен, въобще беше много деен.. също и в правенето (и яденето) на тиквени курабийки.. Simple Smile Въобще констатирам едно много пораснало момче, иска да ми помага във всичко..

# 723
Еха, Джил супер розова новина.
Сиси, хайдеде стига с тези ваканции, давай малко по-често тук Mr. Green
За колелото и В. се е пристрастил много към него, не слиза от него, а по парковете и градинките е голяма атракция. И нас все ни питат къде са му педалите, а вчера един мъж казва на жена си "а и аз мога да го направя това колело, сигурно баща му сам го е правил", нали е дървено и така им изглежда. Брат ми е в чужбина и го оведомявам по фейса за всичко около нас. Разказвам му за колело без педали и той направо паднал от смях, не си го представя. След известно време му казвам, че колелото без седалка му е супер любимо, а той вика, то след колело без педали и колело без седалка ли прокара това дете hahaha а аз просто съм се объркала, пък той се вързал.
Абе все се каня ей така за протокола да отбележа липсващите и те един по един се явяват за отчет. Мамо Диди Grinning Ама и за Инкс съм се сетила напоследък.
Моето момче расте всеки ден и всеки ден все повече ме изненадва с нещо. Много са интересни в тази възраст. Бърбори, помага, абе много сладко

# 724
Добре завърнали се на всички, които последно време, по една или друга причина не са писали. И ще ви замоля да не се повтаря това  Mr. Green Hug
Джил, честито и от мен   bouquet
Орхидея, леко раждане, ще чакаме новини тези дни  Hug

Само за протокола да се отбележа като  bowuu bowuu bowuu врачка -познавачка..

А за бъдещи проекти, правиш ли предположения?  Mr. Green

# 725
Върнахме се от педито на Александра, реших да я види все пак, за да ми е мирна главата, а то какво стана........... Видя някакви хрипове и ни прати на снимка, от там видя че сме в начална фаза на бронхот пневмония и  ни прати в болница, аз като се разревах, че няма да мога да съм с нея тези дни. А и отделно в болницата само циганета и мизерия( до Майчин дим болницата). Но като отидохме, не знам заради таткото ли, който им каза че не иска да я оставяме в болница, или те я прегледаха и прецениха, че не е за болница, ни пуснаха и ни изписаха антибиотих  Калцид и Вентолин. В петък да сме я заведяли да я видят все пак. Но педито не беше много доволна, та утре ще се ходи при нея пак.Май инхалатор ще ни трябва за процедурите Не знам какво да правя, сърцето ми се къса за Александра( да е в някаква болница с някоя баба, не без мен), а аз трябва да разждам и не мога нищо да направя. От друга страна ме е страх от това домашно лечение да не се влоши, а в болницата ще я оравят за по-бързо. Рева, мисля и не знам...................
Джил, и аз съм от позналите, честито Simple Smile

# 726

Само за протокола да се отбележа като  bowuu bowuu bowuu врачка -познавачка..

А за бъдещи проекти, правиш ли предположения?  Mr. Green

Ха ха Радина - в твоя случай да!
Категорично няма да променяш цвета в подписа си  Wink Wink Wink ако ме разбираш какво искам да кажа  Hug Peace
Но това си има своите плюсове - на своя територия си така да се каже  Mr. Green

Орхидея, съвсем наближило събитието при теб  Hug Hug чакам вече да се похвалиш!

# 727
  • София
Джил, и аз съм от непозналите, но съм много щастлива, че сме те усмихнали преди прегледа.  Heart Eyes Честити ти розови новини и най- вече страхотни новини от прегледа.  Hug  Дребните са много смешни от вчера като се видяха на календара- само ходят и показват, и обясняват кой е на снимката.  Laughing
Сиси, радвам се да те "видя".  Hug И бръмбарко добре се справя с колелото, а на бръмбарка й се иска, но още е ниска и го кара без да сяда на седалката.  Wink
Чочи, и вие да оздравявате.  Hug
Орхидея, щом са ви върнали от болницата, значи са преценили, че може да се излекувате в домашни условия, иначе едва ли щяха да се съобразяват с вашите желания. Вентолин има и на сироп, но е по- добре с инхалатор.  Peace Бързо да оздравява Алекс и ти да се успокоиш.  Praynig

# 728
Джилка, честити ти розови гащи. като се връщаш за третото, си спомни за мен Mr. Green

Орхидея, стискам палци за леко раждане.

Ния е добре, ходи на ясличка и с всеки ден философства все повече.
Напоследък се къпе сама в банята. Аз само намествам водата и тя се плацика около час  Mr. Green във ваната с подвижния душ. Това е съпроводено с непрекъснато бърборене, крясъци, викове, плисъци и так прочее. Когато реши, че е готова, си спира водата и започва да вика :"Мамоооооооо, 'товааааа сааааааааааааааам!' и аз се явявам с хавлията да я похваля , че е страхотна. Laughing
Не му преча на детето, че тази парна баня се явява един вид вечерна инхалация и прочиства канализацията.
Поздрави на всички юлчета, да папкат, да спинкат и да слушкат  Mr. Green Ако на някой му се е паднало такова - да се похвали  Heart Eyes

# 729
  • София
Привеет  Hug
Джилка, честита ви втора мома Heart Eyes
Орхидея, милата  Hug Стискам палци Александра много бързо да оздравява, а ти да се успокоиш и напълно да се насладиш на бъдещата среща с Малчо.
Лени, залагай, че при нас се наложи малка отсрочка на плановете, но скоро се залавям сериозно за работа Laughing

Heart Eyes на всички.

# 730
Ааа, Лени, не с лошо, не с лошо. Женско, женско ще е, погледни си пак кристалната топка  Mr. Green

# 731
Радинка, ще позатъркам очилцата и пак ще погледна, ама засега много синьо ми излиза кълбото  Mr. Green
Фелисити,  Hug не се радвам да чуя такива новини за вас, но пък вярвам, че забавянето е за добро. Иначе, ако се забавите повече от година  - година и половина залагам на розови гащи при вас, ако е по-скоро може би сини  Mr. Green Heart Eyes

# 732
  • Видин
Лени, а при мен, а при мен??  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Джил, честито Simple Smile Имаш опит с девойките и няма да ти е странно Simple Smile

# 733
Хаха, Лени, добре, че за сега не плануване нищо Wink
Аманитке, остави ти тези предположения Wink Преди време някой беше пуснал много хубава статия, кога да се правят момиченцата и кога момченцата. Пак е въпрос на късмет, но ние мислим да се придържаме към това  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни дечица  Hug

# 734
  • София
Джил, честити ти розови гащички! Новината е страхотна!
Орхидея, много ми е мъчно за ситуацията, в която си...От сърце желая бързо оздравяване на бъдещата кака, а на теб спокойно и безпроблемно раждане. За съжаление нещата не винаги стават по лесния начин и винаги има нещо, за което човек да се тревожи.
Целувки на всички! Аз днес отивам на консултация с хомеопат. Вчера се видях с педиатърката на детето и като чу "трета сливица", заключи"спираш я от ясла". Няма смисъл да ходи и да боледува. А аз супер оптимистично и заявих, че никой не е казал, че Йоана ще боледува. Та как да я спра, тя ходи с такова желание. Изписа и Бронховаксом. Някой има ли впечатления?
Мамо Диди, как сте? От сигурен източник  Wink разбах, че каката е прекрасно дете, много сладка и възпитана.   Grinning Grinning Grinning
Мацки, в Комсед до Била има 40% намаление до края на седмицата. Вчера купих на Йоана куфар с колелца, който като се отвори става тоалетка със столче и огледало. Прилича на замък. Решението за покупката взех, след като имахме един час спор с нея дали може или не може да е лакирана. Паднах от смях. Ходи да моли дори баща си да я лакира след като аз отказах. Дано дядо Коледа да я изненада приятно с този подарък.

Общи условия

Активация на акаунт