Само за протокола да се отбележа като
врачка -познавачка и то без да съм видяла Джилко наживо

Диди, добре завърнала се!
Сиси - липсваш ни! Какво стана с Юлето - предучилищна ли е вече? Целуни я от нас

врачка -познавачка и то без да съм видяла Джилко наживо

От ФЛ се отказахме, аз май ти писах, просто не ми стигнаха силите да се боря за там, а и на Юлиана щеше да и е доста тежко да бъде догонваща незнайно докога.. и на уроци и курсове отсега.. решихме да го спестим.. Продължава си предучилищната в училището до нас, за 1 клас, още не съм сигурна.. Но удобството училището да ти е на 2 мин. е страхотно, но е и хубаво училище, доволна съм по принцип..
Въобще констатирам едно много пораснало момче, иска да ми помага във всичко..
а аз просто съм се объркала, пък той се вързал.
Ама и за Инкс съм се сетила напоследък. 

врачка -познавачка..
врачка -познавачка..
ако ме разбираш какво искам да кажа

чакам вече да се похвалиш!
Честити ти розови новини и най- вече страхотни новини от прегледа.
Дребните са много смешни от вчера като се видяха на календара- само ходят и показват, и обясняват кой е на снимката.
И бръмбарко добре се справя с колелото, а на бръмбарка й се иска, но още е ниска и го кара без да сяда на седалката. 

Бързо да оздравява Алекс и ти да се успокоиш.

Стискам палци Александра много бързо да оздравява, а ти да се успокоиш и напълно да се насладиш на бъдещата среща с Малчо.
на всички.
не се радвам да чуя такива новини за вас, но пък вярвам, че забавянето е за добро. Иначе, ако се забавите повече от година - година и половина залагам на розови гащи при вас, ако е по-скоро може би сини
Преди време някой беше пуснал много хубава статия, кога да се правят момиченцата и кога момченцата. Пак е въпрос на късмет, но ние мислим да се придържаме към това
разбах, че каката е прекрасно дете, много сладка и възпитана.

Препоръчани теми