Юлски деца-Тема 46

• 41 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Представих си го Филип как се кокори изненадан и търси детето посред нощите, а то си дреме кротко на гърнето,  Laughing
И ние си лепнахме някакви сополи, ама на Яна и минаха за два дни (с капки от прополис 5%), пък аз още не мога да дишам нормално.
Различните референтни стойности в лабораториите идват от това, че се работи с различни апарати, всеки апарат си идва с норми за съответния метод. Но е факт, че лекарите не отчитат разликата във възрастта на пациентите.

# 481
Миме, паднала съм от смях с това спящо на гърнето дете. Ще има да почакам Калина сама да се обслужва нощем. Joy Joy Joy

Болничките, оздравявайте бързо, че времето пак се оправя и ще бъде чудничко навън тези дни. Гледачката днес ми пристига сутринта и от вратата - мрън, мрън, уж щяло да бъде по-топло, а е такъв студ... излизам аз след 2 мин. и какво мислите, поне с 5 градуса по-топло от предния ден. hahaha Май ми мрънка, защото я извиках по-рано днес. newsm78

Ама кажете хора, нали е нормално да я помоля да дойде по-рано, вече ми се налага да съм в офиса по-рано. В крайна сметка става дума за няколко дни, докато Виктор е командировка. Абсолютно винаги я пускам, когато се прибера по-рано; няма никакъв проблем да си стои вкъщи, когато е болна.

# 482
Mime,  ама тя седи на гърнето и спи ли?

Днес на Ния така да и се спеше. Половин час я будихме. Направо ми е мъка, като знам и на мен как ми се спи. Поспаливички сме си.  Grinning

Миме, я дай идея от къде да купя евтини анцузи (плюшени) на Ния за яслата. Имаме, ама не ни стигат. Пера, но бавно съхне, а сушилня ще купим следващия месец.

Ния спи с летен чувал. Отделно от това съм зашила 2 ципа за да свържа долния чаршаф със завивката. Изобщо не мога да си помисля, че ще я оставя без тези предпазни мерки. Точно на 5--тата минута е отвита, ако е без тях. Голямо шило е.

Куку правилно ти е казала Марулич. Малтофер само след като се види желязото.  Peace Ей как мразя да съм по знаеща от лекарите. Лекар ще стана покрай тях. Некадърници. Оф сори, ама до сега четох за едно 19 г. момиче (родилка от Шейново) и пак се върнах в оня кошмар.

Да ви кажа, на мен ми откриха Хашимото. Няма празно при мен заради стреса. Ама поне си обясних защо вместо да отслабвам дебелея, защо ми пада косата и защо за малко да убия де що живо има покрай мен от нерви.

# 483
  • София
Джил, нищо по- нормално няма от това.  Peace Да не би да си е мрънкало по принцип жената?
Миме   Joy Joy Joy
Блис, жалко, че са намерили нещо. Hug  С какво ще те лекуват?

Моите днес нещо не отидоха с обичайния ентусиазъм на ясла, нощес бяха доста неспокойни. Чудя се дали вчера нещо не е станало и да са се разстроили. Thinking  Бръмбарко е започнал и да кашля от сополите, дано се разминем без други "екстри". Praynig

# 484
Bliss, кофти, не знам нищо за това, само че е нещо хормонално, лекува ли се или само се подтискат симптомите? То май тия симптоми и аз ще си ги намеря  Sunglasses
Карелия, и аз хрема не лекувам. След 2 дни се сгъстява сама, но през това време пазя детето на топличко, давам витамин с и това е. Няколко пъти се случи да минат в кашлица секретите и то само вечер, но минава точно за един -два дни сама.
Чорапогащник под едно тънко панталонче бях сложила на детето онзи ден като я пратих при баба й, ама то си беше зима... и духаше, и зимното яке сложихме, и шапка... а и при баба й е по-хладно от вкъщи.
И ние двамата с таткото се тръшнахме от студеното време, той миналата седмица, аз тази, при мен минава по-леко де, но аз се пазя повече, той спал до прозореца на отворен прозорец с едно тъничко одеалце а през нощта температурата падаше до 11 градуса....... Whistling
Джил, и аз мисля, че е нормално и човешко, както е човешко да я пуснеш по-рано.

# 485
  • София
Здравейте дами!
Всички болни дечица бързо да оздравяват! Hug
Рал, много съжалявам за диагнозата! Добре поне, че е открита и надявам се навреме. Следвай терапията и препоръките на лекарите и всички ще се подреди. Трябва строга дисциплина! Hug Hug Hug
Миме, голяма смях! Представих си физиономията на Филип и климащата над гърнето София.  Joy Казвай за плюшените анцузи, че и аз не мога да намеря хубави и на добра цена. Ще се чуем по онзи въпрос, но може да отидеш в петък. Hug
За обличането в яслата - моето дете ходи сравнително леко облечено, но ми прави впечатление, че другите деца са си понавлеченки. Както и на мен и на Илиян му е направило впечатление, че обличат децата в доста поизносени дрешки и си ги преобличат като ги взимат. Даже ми казва, не я обличай Анди така, че ме питат няма ли да я преоблеча. Тя къде ще си носи дрешките - само в събота и неделя ли? Много ми е странно! Confused Аз си я обличам, така че да ми харесва на мен и да и е удобно на нея. А, и тя има претенции с какво да е облечена. Днес например си избра рокля.  Heart Eyes
Рал, и на Анди събуждането и ставането сутрин и е голям проблем. Само се моли да спинкаме още.  Heart Eyes Но, то и аз съм така! BlushЗа сметка на това в събота и неделя е станала най-късно в 8.00ч. "Мами, айде ставаме! Добо уто!" и това с най-заразителната си усмивка.  #Crazy

# 486
Мила, лекува се с хормонозаместителна терапия, както каза лекаря най-вероятно цял живот.

Оленце не съм ходила още при Каменов, но на 19-ти ми е часа. Начев каза латентно Хашимото, т.е. все още спящо, защото не било силно изразено. Явно рано съм се усетила, макар да имам симптомите поне от януари.  ooooh!

Ама най-смешното беше друго. Заобяснявала съм му аз какво ми се случи при раждането... и той като облещи едни очи. Казва "Вие сте жива... не може да бъде... преживели сте Дик синдром. Ще ви покажа на колегите."  Joy hahaha Joy

# 487
Миме,  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha умрях от смях със София  Hug
Божееее, а Влади дори през деня сяда на гърнето и драсва веднага все едно е горещ котлон, къде ти ще се губи ценно време в седене по гърнетата - цял апартамент седи и чака да се рути  ooooh! Flutter Crazy #Crazy

Bliss   - добре е, че си открила причината - следвай терапията докато се вкараш в норми, после можеш да опиташ и с хомеопатия да се поддържаш.

# 488
  • София
Блис, Оля, плюшените анцузи ги взех от ибей нови без етикет. А имаме и големи подарявани незнайно от кой и кога, но аз навървих ластик долу да не и се влачат, и си ги носи. Също и в продавалника хвърлям по едно око, че изпадат страхотни неща.
Оля, и на мен ми е странно защо така ги обличат. И защо не се облече детето още в къщи, там само пантофките и да тича да си играе. А те като се заизвадят едни дисаги, то се разреве, пък заемат място на следващите пристигащи  ooooh! Само на взимане мога да нося дънки или друго, ако не сме към вкъщи. Но чуденката защо в яслата се носят лекьосани, окъсели и стари дрешки ми остава. newsm78
Блис, сега да не станеш някой феномен Grinning

# 489

Блис, сега да не станеш някой феномен Grinning

Да бе, жива... не може да бъде. Ама да знаеш колко искрено реагира, изобщо не се усети милия какво казва. Толкова беше шашнат.  hahaha Joy hahaha

# 490
  • София
Мимето направо ме разсмя с твойта заспала на гърнето София. Детето мечта, аз има да чааакама Кати да стане да ходи на гънето сама през ноща. За чувалчетата не знам доколко ще са удобни, аз н съм ползвала такова нещо и нямам никаква предства.
Блис на жената на брата на нашия татко откриха Хашимото преди 6 г. когато беше бременна с третото си дете. Тогава я бяха наплашили, че има опасност за детето да има изоставане в развитието и какво ли още не. Започна лечение по традиционния начин с хормонозаместима трапия-нямаше очаквания резултат, не успяваха да й вкарт хормоните в норма и тя започна да търси нетрадиционни начини. Откри един супер нетрадиционен и доста неприемлев по мое виждане начин, но пък той даде страхотен резултат, чак не можех да повярвам. Започна да го прилага след като роди и от тогава до сега вече 5 години, само така си подържа хормоните в норма. Лекарства не пие, но редово си пуска изследвания и хормоните са й в норма, чувства се добре и лекарите са изумени как го прави, но тя не казва защото то направо не си е за казване, затова и аз не го споделям, защото звучи доста страшничко, но ако се интересуваш мога да ти обясня на лични.

# 491
  • USA

Божееее, а Влади дори през деня сяда на гърнето и драсва веднага все едно е горещ котлон, къде ти ще се губи ценно време в седене по гърнетата - цял апартамент седи и чака да се рути  ooooh! Flutter Crazy #Crazy

Ох, Лени, ще ме умориш, рано рано ме разсмя Laughing!

Мимето, никак не се и учудих, че София върши тази работа. Тя е с години по-напред от Стейси.

Рал, дано се справиш и намериш твоя начин! Моята съседка (българка), също има Хашимото, но не виждам такива симптоми и не знам да се лекува или приема нещо newsm78.

Миласара, да не би да е пълнолуние newsm78, макар че аз много не вярвам, че от това не може да се спи. Стейси снощи не спа и аз покрай нея. Буди се сто пъти и трудно заспива, голямо въртене. Други нощи е спокойна.

Цветен прашец, чак ми стана интересно как се лекува тази жена. Като писа, че на Кати новите обувчици й правят мехури се сетих да питам дали няма в Бг обувки на Stride rite, страшно удобни и никога Стейси не е имала проблеми с тях. Освен кроксовете, всякакви други обувки взимам от там.

Оле, голяма сладурана Анди, чак си я представих! Стейси пък хич не е поспалива, като се наложи да я събудя, скача като опарена, хили се и започва да скача на леглото.

Джил, след като я пускаш по-рано, означава, че и понякога може да идва по-рано.

Чорапогащници слагам на Стейси ако е -15-20градуса, на мен са ми омразни и затова и не нося и гледам и на нея да не слагам.
А за износените дрешки в яслата, може някои хора да нямат възможност и да взимат такива от приятелки, а новичките за навън. Ама знае ли човек, хора всякакви.
Сега пак се задава сезона на вирусите и доста дечица ще има болни, но поне да минава леко. Ние от както се върнахме от Бг май не сме хващали нищо или поне не помня, но да чукам на дърво. Като ви гледам колко сте запознати с лекарставата, направо съм като неука сред вас. Тук от форума разбрах за сребърна вода, Ехинацея и клеева тинктура, но като разучих малко, само третото се оказа, че би могло да помогне и засега сме на него, когато се наложи.

Момичета имам 2 въпросчета:
1. Казват ли си дечицата ви за пиш и ако?
2. Пият ли мляко и по колко на ден?

# 492
1. Казват ли си дечицата ви за пиш и ако? - Даниела си казва, че има "бу-бу"
2. Пият ли мляко и по колко на ден? - само през уикенда по 1-2 пъти на ден

# 493
Маймунче, да казва "а-а" и за двете. Много рядко се случва да се напикае, залисана в нещо.
Пие Фризо 3 по 180 мл вечер, хапва и кисело мляко но го намали в последно време, има дни в които изобщо не го яде

# 494
Миме, така ме развесели, толкова съм се смяла с това гърне hahaha Joy hahaha. Андреа е като Влади на Лени, хич гърнето не я вълнува, днес играха на войници с баща си с чадъра и ѝ служеше за каска, считай колко се ползва по предназначение Joy.
Ралче, разсмя ме с този доктор, но се радвам, че има повод да те показва и че сега си сред нас. Надявам се другото да го регулираш и да продължиш да го поддържаш в норма. Между другото вчера след 3 седмично чакане ми приеха от H&M поръчката, голямо чакане беше Whistling.
Прашец, пусто любопитство, но и на мен ми стана много интересно, така че ако решиш задоволи ни Wink Laughing.
Маймунче, понякога казва, но много рядко, че вече се е наакала, за пишкане и дума не може да става. Пие АМ, по 210 или 180 на ден. Рядко два пъти по толкова, ако ѝ дам, ще кара само на мляко и плодове.
За чорапогащници, аз слагам зимата за навън, аз иначе и на ски не слагам, нещо не е моят женски атрибут това чудо.
За дрешките за яслата аз също съм взела малко по- смотани, че да не ме е яд ако изчезнат или ги олекидясат безвъзвратно. Нещо не мога да преглътна лекета, ако станат, станат де, но спокойно да я пусна с дрешка, която искам да се носи и да чакам дали ще е за боклука не мерси. За преобличане, яслата е срещу нас, така че не смятам да се дупя там и да преобличам.

Общи условия

Активация на акаунт