Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 48

• 36 383
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
mariana51, права си. Първи сезон беше една добра серия, една лоша. Сега ако ни хвърлят в джаза с втория трейлър няма да ни изненадат особено.  Thinking

Задължително. Щом Ердоан и Муки ще са на линия....Врагът никога не спи...Мукито сигурно ще изпадне в истерия. Кой ще я храни, кой ще и чисти, кой ще и слугува...кой ще и отгледа детето...А Ердоанчо пак в някой забавен каданс с поредната си гадория..

За гадориите   всички си знаем... Но за добрите моменти , след като сватбата е в първите епизоди можем да гадаем... След като в игралния филм тя забременява и помята , защото той я блъска по стълбите , мисля , че тук ни чака  желано бебче... Освен ако не измислят от някоя гадория на Мустафа да пометне..., нали той е прототипа на съпруга и от първия филм...!?
 Peace

# 571
Крюелка-не забравяй на 08.09. да се насладим заедно на сладурите от ложата :lol:

Ти като искаш си стой в ложата. Cruela е на първия ред в средата.  bowuu

# 572
  • Пловдив
Нели, да. Ама Асу свърши тая работа. Все си мисля, че е оставила бебчето....Ама ако тя е видяла какво направи Мустафата....Ще видим как са я нагласили тая връзка, че и Мелтем е в триъгълника, а Селим - направо стана четириъгълник....

# 573
  • Хасково
На мен пък не ми се иска Муки да присъства на сватбата все ще изтърси нещо не на място и ще развали настроението на нашите гълъбчета. Но няма начин щом Рахми е там и тя ще е дано поне да има някаква промяна в нрава и.

# 574
Да си сложа пак любимата снимка

# 575
На мен си ми приличат на легнали.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 576
Отивам в ъгъла да се срамувам!  Joy

Честно отивам да гледам Bizim Yenge. В главната роля "Рушен" от "Брак с чужденец".

# 577
  • Пловдив

Те и така вече са готови за сватбата - в цял ръст.....интересно откъде излизат тези снимки. Някой ги е правил за след промо клипа сигурно и ни ги пускат....панталона на Енгин има кант в страни.....Страшен стайлинг....не е като в сериала....

# 578
  • Пловдив

Харесва ли Ви...На мен много. Ето тука ми прилича на тореадор....ама срещу него стои пинчер-нинджа...

# 579
  • Пловдив

Ами те много са се увековечили. Енгин на едните с ръце в джоба, тука не. Остава следващата да е с прегръдка...Липсва и герданчето, но на китката има тънка златна гривничка...

# 580
  • Пловдив

Ето, за сравнение - ръцете му...

# 581

Ами те много са се увековечили. Енгин на едните с ръце в джоба, тука не. Остава следващата да е с прегръдка...Липсва и герданчето, но на китката има тънка златна гривничка...

Много са красиви и поотделно,и заедно като двойка.Страшно си подхождат.А на горната снимка наистина само червения плащ му липсва-същински тореадор Heart Eyes

# 582
На мен пък не ми се иска Муки да присъства на сватбата все ще изтърси нещо не на място и ще развали настроението на нашите гълъбчета. Но няма начин щом Рахми е там и тя ще е дано поне да има някаква промяна в нрава и.

Касандричка,блажени са верующите.Даже и да е с гузна съвест,даже и добро да иска да направи-тя си е Муки-все ще оплеска работата и ще оплете конците Mr. GreenСамо си представи какви подмятания ще има за първата брачна нощ Laughing А пък ако си пийне и повтори танца с мятането на косите Joyще е просто супер Laughing
Незабравима гледка

# 583
Нета ми е безобразно слаб smile3511
За Мукадес- очакванията ми са за революционна промяна Naughty
Мукадес беше тартора- въртеше ги всички на пръстта си- но... Фатмагюл- петимна за топло човешко отношение ,намери подслон първо при Мерием ,а сега  и при  Керим...
Държеше в ръцете си Рахми- заплашвайки го ,че ще го напусне Naughty...но вече няма алтернатива,наречена Салих Mr. Green  ,бременна е а и Рахми не я иска- и къде ще иде ...надявам се да се завърне този път  с наведена глава...
Защо искам революционна промяна- за съда Peace искам да отвори голямата си уста,но този път "в полза роду" Grinning и да насмете както тя си може Яшаранови и Мюнир пред съда Crossing Arms

# 584
  • Пловдив

Клипче от преди час....С рок музика....За сладурите е...
http://www.youtube.com/watch?v=ReHLjJbJqms

Общи условия

Активация на акаунт