В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 23 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Китенце...  Hug Hug Hug Hug

Ани, благодаря ти! Значи и те около Памперс го докарват. Има ли малки разфасовки, да пробвам дали ще ми харесат, че с тоя Тужур си се натресох. Сега 56 памперса ще се чудя кога да използвам...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 00:36 от Vache

# 511
Ваче, той серклажа си ме държа до последно. Дефакто махнаха го и след два часа родих. Мен ме почнаха контракции, а на скоро четох че те започват, когато матката няма на къде повече да се разтяга. А аз имах проблем с шийката може би заради това, че скоро имах правен кюртаж. Там при механичното разширяване на шийката нали се отпускат мускулите и е възможно да не съм се възстановила напълно. Аз забременях на втория цикъл след кюртажа, при препоръчителни 6, но решихме да не се пазим. При следваща бременност е Божа работа какво ще ми се случи. По принцип при един път сложен серклаж, знам че и при следваща бременност пак се слага.
Иначе аз купих вчера 3-ка от тия Бейби лав - 50 броя за 15 и нещо лева. Абе цената им е като на Памперс.
Хелън, не се обвинявай, че Алекс е плакал. Аз нали цял ден съм сама с Йо и като се къпя съм на отворена врата. Понякога се случва да притичам да дам биба, но е рядко де. Сега я оставям да заспи на активната гимнастика и така влизам в банята. Тя и да се събуди си има занимание.
Инсайд, много неприятно. Лошото е, че повечето лекари изписват АБ като бонбонки - има, няма нужда дай да пие. На Йо й изписаха като излязохме от болницата. Обяснението беше - превантивно, за да не развие инфекция. Обаче аз толкова и давах де. Дадох първите два дни, коликите се усилиха. После намалих дозата и на четвъртия ден вече нищо не давах.
Относно трудните разговори - мен примерно никога не са ме лъгали за нищо. Винаги съм получавала истината насреща. Един ден смятам да казвам всичко както си е, но поднесено така, че детето да може да го асимилира.

# 512
От 4ката пакета е 42бр. Но Раличка сигурно ще е за 3ка. Там забравих колко бройки са, но са повечко. Тъкмо докато употребите Памперса и може да сте вече на 4ка.  Wink

# 513
Ани, Никола колко кг тежи вече? 4-ката не е ли доста голяма? От любопитство питам де, защото Йоана е още на 3-ка ама тя пък е 5 килограма и нещо, няма още 6.

# 514
  • София
От 4ката пакета е 42бр. Но Раличка сигурно ще е за 3ка. Там забравих колко бройки са, но са повечко. Тъкмо докато употребите Памперса и може да сте вече на 4ка.  Wink

Тя сега е на 3-ка памперс. Сигурно е около 6 кг и отгоре. Утре ще видим...

Деска, аз знам, че беше със серклаж, чудех се откъде се е появил проблема с шийката... физиологичен ли е или е случаен така да се каже. Аз също имах кюртаж март месец, а септември забременях, ама аз изчаках 3 цикъла и пробвахме. Стана на 6-7-ми, ама аз не съм в първа младост все пак  Twisted Evil Спокойно, няма да имаш проблеми прио следваща бременност.  Hug
Има ли вече в бремелинки юнска темичка? Ако няма Деска да пуска, че ти си ни късметлийката на темата с Йоанка  Hug

# 515
Добро утро!
Явно нервите ми вчера са били,защото е трябвало да съм в цикъл сега.Но все пак продължавам да съм недоспала и не знам докога ще издържа.Докато четях преди 1 час моето синче хапваше сладко,сладко и изведнъж само каза бум бум и така се наака,че и по мен имаше  Joy .Радвам се поне,че се освободи,но го измих веднага и се тревожа дали избързах,защото вчера към 17ч му била Синфлорикса и да не съм направила беля  Shocked .Ще има сега да го мисля цял ден.

Видях,че за памперси сте писали ние сега сме в процес на пробване и от памперс ще мина или на пуфис или на либеро.
Хубав ден...
Излизаме,че дяволчето се събуди и ще стане след малко данданията  #Crazy

# 516
Деси, Ники на два месеца беше 6.050кг. Още не сме ходили на консултация, но толкова ми тежи вече, че сигурно е стигнал 7кг. А 4ката са от 7кг. Малко са му големи, но като застъпя лепките са точно. 3ката можеше да му отеснее преди да ги изразходим и затова от 1 седмица съм на 4ка.
 Hug

# 517
здравейте

ПаО, много е кофти, че сте далеко  Sad

Бразилка, под мишницата, той мери за секунди.

3-ка памперси е до 9кг, как ще са малки?  Shocked

Нещо не съм в настроение, ще се включа по-късно.

# 518
Добро утро.
Ваче, с удоволствие ще пусна една темичка. Аз дори на скоро питах дали да пускаме. Ама днес Марти си е у нас, тъкмо ще имам време да се занимая.
Ох, силно се нядявам при втора бременност всичко да мине наред  Praynig
Тина, не си сгрешила. Няма да седи с наакано и неизмито дупе. По принцип е хубаво да се мият на течаща вода след ваксина, уж да не се замръси мястото и без препапарти де.
Ани, браво на Нико, и той се очертава голямо бебе май.
Чин, проблеми със Слав???

# 519
Чин, проблеми със Слав???
аз не му говоря още от събота. Той се опитва, за някакви общи неща. Отпуска е, а всеки ден е на снимки  Twisted Evil
Няма как да ме закара при наще, мислех с един приятел да пътуваме, че на ме не ми се тръгва сама, но и там се провалиха нещата.
Не знам дали на него му пука, че не ми се стои тука и искам да се прибирам де...

# 520
Много неприятно така. Пробва ли да си поговориш с него? Оф и на Марти пъпа му е хвърлен на работа, ама от днес е отпуска и съм казала, че го искам у дома. Не се ядосвай, че Нико усеща всичко.  Hug

ПП. Пуснах тема за новите юнски мами дано скоро се напълни там с бременлинки.

Темата

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 11:09 от deskatta

# 521
Деси, и аз мислех да им правя, но си ме изпреварила. Май е рано още, аз мислех да я пусна в края на септември, мисля, че тогава видях + теста си.
Всеки случай, браво! Много е хубава  Hug

# 522
                                                    Привет, колежки.

След посещението при док в понеделник, който каза, че всичко при мен е перфектно, вторник получих масивен кръвоизлив.Посетих разбира се спешното, установиха, че това се случва, защото съм забравила да си пия няколко дни контрацептивите.Явно, че трябва да съм сериозна, и да ги пия редовно, ама пусто като нямам навик...Сега съм скапана, хемоглобина и желязото ми паднали, но не ми изписаха нищо.С хапване на подходящи храни ще се справя.На всичкото отгоре и кърмата ми намаля заради това, та пия лактогонен чай.

Шофирам сама с бебето, ама взе да става по-трудно.В началото тя веднага заспиваше в колата и нямаше проблеми, ама сега се разцърква понякога, аз се разсейвам, изпадам в стрес, което ме прави опасна.По принцип, а и така е правилно, я слагам на задната седалка, но напоследък за да ме вижда, я слагам отпред, което си е  направо безотговорно.Не мога да изключа въздушните възглавници, а и постоянно очите ми са в нея.

На Даниела и сложиха първите две ваксини миналата седмица-за пневмококи и смесената коклюш, тетанус и дифтерит.След два месеца ще получим следващата порция ваксини.Тука БЦЖ не слагат след раждането, а и явно много след това.Иначе много рева детенце, но без да вдига температура.

На три пъти посещавахме спешен кабинет с девойката, заради факта, че носа и се запушва, не може да диша и настава страхотна истерия.Баща и е по-зле и от нея в такива моменти. Mr. GreenОбяснението на нашата педиатърка е, че въздуха в Швейцария е много сух, за това се получава това.Решението-много физиологичен разтвор и чистене на сополките.

За името-дядото на мъжа ми се е казвал Даниел.Бил е много силен и добър човек, за пример.Когато се чудехме как  ще се казва бебето, първото предложение на мъжо беше за Андреа, но аз моментално правих асоциация с нашата певачка, и категорично отказах.Второто беше за Даниела.Съгласих се от раз.
 А ние на галено си казваме бейб.В началото на връзката ни беше бейби, но аз после си го съкратих на бейб.Въобще не се наричаме по име.И това навика е гадно нещо.Когато работихме заедно миналата година, имахме клиенти, и мъжо сериозен, говори ми на име, и аз на него, до момента, в който забравихме, че сме на работа и както си знаем.Малко конфузно се получи, ама...

Памперси ползвам 3-ка на Памперс.Още Даниела като се роди, баща и отишъл и купил 3-ка на Хъджис-е няма по-отвратителни пелени.Твърди и неудобни.Директно ги изхвърлих, въпреки, че бяха 100 броя.В Португалия като бяхме, купихме едни пелени-казват се Додот.Тука ги няма, но мога да кажа, че това са най-добрите пелени, които някога съм ползвала.И се чудя, как вие минавате на 4-ка. newsm78Нали 3-ката са от 4 до 9 кг.На Дани са и много добре.

Ваче, направо искам да я нагушкам Саша.Страхотно хлапе е.Да я нацелуваш, заедно с Ралка.

Чин, много гадно значи постъпва Слав.И ММ ми обеща като се върнем от ваканция, да ползва още две седмици отпуска, ама не.Пъпа му е хвърлен в тоз хотел.Беснях яко, ама цар далеко, Бог високо...

За сега толкоз от мен, пак ще се включа.

# 523
Чин, понеже и Ваче предложи и затова я пуснах темата. Мислех си, че може да имаш желание, ама пък си викам, сега на момичето не му е до това  Hug Иначе да, рано е и то доста, ама пък сега почват да бебеправят тия които ще бъдат с термин 1.06.

Пеперудке, много си се напатила и ти.  Hug

# 524
  • София
Пеперудке ще ги намачкам и двете!
Моля за стиснати палчета.. отиваме от 14:00 ч. на ваксини Confused Confused Confused
Много ме е страх... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт