В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 23 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ваче,стиснати от мен и Мартин.Дано Раличка не им реагира.
Шунче,на скайп сме всяка вечер откакто тя е там.Сега се сещам,че Деската мисля беше разказвала за нейната племенниичка,че като чуе за леля си и се оглежда аз лаптопа  Mr. Green И ние ще сме така.Майка само повтаря "Не знам какво са правели бабите едно време без скайп" : )

# 526
ЧИН,  Hug Heart Eyes, дано си намериш транспорт за при мама...мисля, че тогава на Слав доста ще му пропука...

ВАЧЕ, хайде споко, чакамда пишеш как е Рали!

ПЕПЕРУДКЕ, какво се е случило с теб? Сега всичко наред ли е?

СИМПЛИ уж щеше да пише от Истанбул, ама ....

Момичета, и аз не съм много на кеф, покрай баба и бабата на ЦВЕТИ много се разстроих Cry

# 527
  • София
Моля за стиснати палчета.. отиваме от 14:00 ч. на ваксини Confused Confused Confused
Много ме е страх... #Crazy
Стис,стис, мене ме е страх също а сме утре...дано Раличка ги понесе добре Praynig

# 528
На Ники краченцата са с по дебелички бутчета и памперс 3ка много му се отпечатваше. Затова минах на 4ка. А и с Иван никога не съм гледала до колко килограма са, а от колко са. Нека да му е широчко.

# 529
Да ви кажа и на нас май са ни малки 3ката памперси, не за друго, ами защото са плитки някакси, и лентичките прерязват през "бутчетата" .
Деси, много е хубава темичката на юнки 2012, ей чак ми се прииска и аз да съм от тях... ама е много рано още, май, а и както съм като изцеден парцал..лел леле!!! Simple Smile Embarassed

# 530
  • София
Върнахме се.. Биха ваксините. Тя плака миличката. Сега спинка  Confused След час ще й дам 2 мл панадол и после ще я следя за Т. До 38,5 е ОК ако вдигне. Ако е нагоре да се свържа с педиатърката. Аз й казах, че много ме е страх точно от тоя прием и тя вика, че повечето деца реагират не на този, а на втория. Но че на 10 деца едно реагира.
Иначе Малка Ралка вече не е толкова малка... 6300 гр. и 62,5 см. Каза ми, че мога да давам вече сокче от ябълка, но аз смятам да почакам. Следваща консултация ни е на 13 октомври.
 Та това е... сега чакам...  Embarassed

# 531
ПЕПЕРУДКЕ, какво се е случило с теб? Сега всичко наред ли е?

Оправям се вече, благодаря, че попита.Ама аз съм си виновна.Трябва да си пия хапчетата всеки ден, а аз забравям-и ето ти резултат.

# 532
Привет и от мен  Hug Отдавна не съм писала и прегледах само последните странички.
Днес водих Йосиф на ваксина - прие го мъжки. Сега спи. Станал е 6 850 и 66 см  Shocked Очаквах, че вече ще се поспре малко ама още не
Започна много да заглежда батко си и той като изчезне на някъде се сърди. Много мило ми става  Heart Eyes
За памперсите - като бяхме във Варна взех 4ка и са му ок. Тук има още половин пакет тройка и после мисля да вземам вече 4ка.
Деси - чудна тема  Peace
Отивам, че уж уча за изпити. Ще гледам по-често да се разписвам. Хубав ден на всички  Hug

# 533
Много големи ми се струват тези памперс 4, аз от каката има цял пакет, че тя последно такива ползва, а беше на 2 години. Ползвах ги само през нощта, не пропускаха, но като се замисля те си бяха сухи. А Йоана е висока и Вени върви така. Ние сме на Памперс 2 и са добре. Сега имаха на промоция в Кауфланд Пуфис, взех един пакет да ги пробвам, за сега са добри, не са пропуснали. Преди  1 седмица Вени беше 5 кг и 58 см.

За имената, за Йоана не сме го мислили много. Бяхме гаджета още с моя мъж и на идея си нямахме за деца, сватби и тем подобни, но си бяхме казали, че първото ни дете ще е момиче и ще се казва Йоана. Харесваме имена, които си имат и имен ден. Свекър ми е Йордан, и е много хубав човек и страшно много го уважавам, на него е кръстена. Според моя мъж ще имаме 3 момичета. Имахме големи премеждия с Йоана и затова изчакахме малко с второто дете, а и за никой името не беше от значение, само искахме да е живо и здраво детето. И двамата си бяхме казали, че ако е момиче ще е Виктория или Виолета (на моята майка тя е Величка и е прекрасен човек, за много неща съм и благодарна и най-вероятно цял живот няма да мога да й се отплатя), но за име на момче така и не харесахме с  "В" та ако беше момче щеше да е Петър, име което харесва и на двама ни.
Няколко дни преди да родя ходихме да си подновим застраховката на колата и пак спорихме за името на детето. Нещо като забременях започнах да не харесвам Виолета и Виктория, нещо не ми звучаха, акто името на моето дете, а и много често се срещаха напоследък. С Йоана не беше така, тя просто си беше Йоана и като я видях за първи път не можех да си представя, че ще се казва по друг начин.
Застрахователката ни се казва Венета и е много борбен човек, моя мъж нещо ме подразни тогава , не си спомням за какво и му казах, че ако продължава така детето ще е Венета. И като се роди бебето така го записах. Много и отива според мен. Другите две имена, на които първоначално се бяхме спряли нямаше да й подхождат.

Най често си говорим по име , като се замисля моя мъж никога не се обръща към мен с цялото ми име , само ако говори на някой за мен, иначе ми казва Кика, бебче а двамата си казваме гарджо, идва от малко гардже, не си спомням как тръгна това обръщение. Аз на галено му викам Диде. (той е Данаил).

Шофирам сама с децата и двете са отзад. На нашата кола не и се изключват въздушните възглавници, а има доста доколкото знам, то да не се налага да разбирам.

Изчезвам да стягам багаж, за почивните дни заминавам е за Търново, този път мисля да не изнасям къщата.  Mr. Green

Чин, не се ядосвай мъжете са така, и моя тази седмица е в отпуска, направо се е срастнал с дивана в хола и дистанционното на телевизора. Като е на работа не излиза с ме и с децата, защото бил много изморен, това и събота и неделя, а сега като е в отпуска от какво се измори, че пак не идва с нас #2gunfire,  все си викам ,а кто съм си го избрала, ще си го търпя, пък хич не съм от тия дето си мълчат, ама той по-инат от мен излезна.

# 534
Милата Раличка..

Въобще не съм се замисляла за гънките. На Нико не са му плитки, но ластиците си личат по крачетата му. Днес той е ужасен меко казано, в момента, в който седна и той ревва. Току що заспа, а аз закусих. Няма шанс да уча просто.  Close

Кити, как ти се отразява Бургас и морето?

ПаО,  и ние се чуваме по скайп. Много ми е мъчно, а когато не се разбираме вкъщи и се сетя колко далече ми е семейството и вместо да съм с тях, седя тука... направо ми идва да се  #2gunfire

Села Ви и на нашата не се изключват възд. възглавници, а сега като катастрофирахме се отвориха и на двете врати. Може би нямаше да ми има нищо ако ги нямаше, с тях при отварянето ни удариха в ребрата и след това си бях насинена.

# 535
Целувки на Раличка.
Пао, племеника. Снощи дори затанал пред компа и викал леле леле. Сестра ми ме набра, ама аз пък в този момент не можах да вдигна. После като разбрах и яд ме хвана, ама нищо. По едно време беше свикнал да хапва там и леля да му дрънка нещо.
Ние бяхме на разходка до сега та съм малко уморена. Сега съм ги оставила да се приспиват да видим какво ще стане.

# 536
Момичета, минавам на бързо да ви видя как сте.
Прегръдки за всички бебенца след ваксина, дано не реагират с температурка  Hug Ние сме на консултация утре, и предполагам, че също ще ни боцнат.
Да ви се похваля , от два дни се родих. Ива спи като къпана когато е по корем. Даже се налага да я будя, за да я храна. Явно й се отразява добре на стомахчета и като не преяжда вече нещата са по добре. Досега не смеех да я оставя да спи така, но вече се престраших. Е аз съм при нея и не я оставям сама, но все пак си почивам и аз така. Защо не се сетих по рано  Cry!!!
За мъжете - аз непрекъснато му дудна на моя мъж, че искам да обръща внимание на детето си, да й говори, да може да се грижи за нея. Имам променлив успех, уж има желание , но някак не му идва отвътре какво да направи и как да го направи. Още я държи като някаква кукла , страшно непохватно, но аз няма да се откажа ..  Mr. Green

Благодаря за отговорите за колата , ще се пробвам скоро на по-кратки разстояние.

# 537
  • софия
Здравейте милички, още веднъж ви Благодаря за изказаните съболезнования Hug
Погребението беше днес, мина ми като на сън тъй като Тони беше отпред с децата за да можем да се сменим ooooh!, как съм шофирала на връщане също не знам.
Чин много ми е мъчно като те виждам да се тормозиш за Слав. Hug
Китенце съжалявам че съм те разстроила, аз някак си се успокоих днес като в видях така спокойна, дано твоята баба има още много години Praynig
Ваче стискам палци жс с Ралка да е ок.
За капак Дани е болен цяла нощ е плакал и ме е викал, минахме през доктора му , поне ме успокои че бебетата до 6 м. имат имунитет от родителите си. Мислех си да го дам на мама, но как да направя избора да си дам болното дете което има нужда от мен.
Съжалявам за негативните постове напоследък Sad

# 538
  • София
Цвети, милят Дани... да оздравява по-бързо детенцето. Ама и на теб ти се струпа...  Confused

Ралка поспа малко. Като че ли е по-киселка, но като цяло нишо особено. Дадох й Панадола в 16:00 ч. и ще видим какво ще стане. Надявам се ако мине нощта без Т да няма проблем.

# 539
Цветенце, бързо да оздравява Дани  Hug
Не ме мисли, моите са бели кахъри, всички имаме такива моменти на неразбирателство, ще мине. Ти гледай вие да сте добре и дечицата да са ок. Сигурно ти е много мъчно, но колкото и клиширано да звучи, с времето нещата се притъпяват.

Ваче  Praynig Ралка е мноооого красива беба. Прилича на Саша.

Общи условия

Активация на акаунт