Отивам да вечерям,че тъкмо го преспах.
Лека и спокойна нощ

Искам и аз да видя нейна снимка 

. Искам и аз да пробвам Бейбилов, ще ида до ДМ...
Гачони се разписа във фейсбук, те са ок
Момичета, какво стана с Елдра, защо така изведнъж спря да пише
, някой чувал ли я е?

Как е Дани?
А антибиотик наистина обикновено не се изписва веднага при вдигане на висока температура, да не говорим по телефона
- в повечето случаи много високата темп. е знак за вирусна инфекция и за нея АБ нищо не помага - но понеже вирусните инфекции минават бързо, смята се, че ако се поддържа повече от три дни, вероятно все пак става въпрос и за бактериална. Не се ядосвай за миналото - каквото си дала, дала си, важното е да се оправи детенце. Имай предвид, че от АБ чревната флора се повлиява кофти и е възможно акитата да станат отново зелени, експлозивни, пенести. Затова е добре и пробиотик да се пие, но мисля, че ти си даваш така или иначе. Ще мине и това 

А усети ли намаляване на млякото от противозачатъчните?
Благодаря за стиснатите палчета
А Саша ......
Идва от героинята на Талев, де - да поясня. Имам си и второ момичешко, но не смятам да потретвам
За малкия пак беше подобно. Бяхме си говорили, че Боян и Калоян само ни харесват, аз се колебаех най-вече заради умалителното, но мъжът ми отказа за Боян, защото познавал някого си..... и така, уж до последно обмисляхме, но си остана Калоян. А как им викаме - Ния (лелките в яслата са я научили да се нарича Нийка и ние откачаме просто

Тя сама си се оправя, изобщо не ме бута за това и онова. Топли си мляко на микровелето, слага си да закуси. Ако беше по-малка нямаше да е така... 

Препоръчани теми