В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 23 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Днес е било много пусто в темата.Надявам се всички да са добре.Да ви кажа моят син са ми го сменили,от вчера като почнах да му давам Бочко за никнещи зъбки е друго дете.Плаче/не реве/ само като огладнее или се стресне.
Отивам да вечерям,че тъкмо го преспах.
Лека и спокойна нощ  Hug

# 541
  • София
Чинче, благодаря! Наистина прилича на Саша. Нямам време сега да седна да направя колажче. Но ще трябва да си пусна принтове в един сайт, та ще се позанимая със снимки  Wink

А докога да очаквам да вдига Т от ваксината? В смисъл, че досега всичко е ОК. Биха й я в 14:00. Мерих в дупето преди половин час със живачния... има 36,9. Обаче е много неспокойна и като не мога да я изкъпя и става още по-гадно  Rolling Eyes

# 542
Добър вечер Simple Smile
Ваче, дано Ралка изкара спокойно нощта  PeaceИскам и аз да видя нейна снимка  Flutter
Чин... знам какво е родителите да са далеч когато имаш нужда от тях.. Аз не изтрайвам без сестра си, много ми е мъчно, че е на толкова голямо разстояние(във Варна), тя много обича Алекс, но рядко го вижда Sad
Тина, на малкия да не му растат зъбки вече?!?!
Ани, благодаря, че ме подсети... на Алекс също много му стискат на крачетата, май следващите ще са четворка  Peace. Искам и аз да пробвам Бейбилов, ще ида до ДМ...
Пеперудке, бързо оздравяване  Hug
Днес ми липсва Ани2, а и тия дни съм се сетила за Василиса.. не е писала отдавна, дано са добре с малката Simple SmileГачони се разписа във фейсбук, те са ок Simple Smile Момичета, какво стана с Елдра, защо така изведнъж спря да пише  newsm78, някой чувал ли я е?
Абе замислила съм се за липсващите момичета тия дни...  Simple Smile

# 543
  • София
Хеленка, качих в албума снимки двечки  Grinning Много се двуомих дали да се показвам и аз, ама показах се.. 88 кила  Twisted Evil

Аз също се чудех какво става с Елдра. А Гачони защо не пише? Обидила ли се е нещо?

# 544
Добро утро.
Днес явно аз съм първата. Лори май почна да поспива и Бюти не е толкова ранобудна.
Ето този път аз да сервирам закусчица.

Цвети,  Hug Как е Дани?
Ваче, Ралка как изкара ноща? Дано не е вдигала температура. А Гачони писа в групата във фейса - няма време от малкия Тодор за почти нищо май.
Хелън, Раличка наистина е много хубаво дете. Дори сега сутринта пак я показвах на Марти, защото съм влюбена в очите й. Много исках Йоанка да е със сини очи, но уви - ще се радвам на Раличка.
Е пък наистина, много момичета липсват. Може би защото все пак е лято и всеки е хукнал на някъде. Я само да се застуди и ще се напълни пак темата според мен.

# 545
Добро утро.
Деска,чудна закуска си ни направила. Hug  bouquetНие с Жожо се гушим,а кака още спи.Той се събуди със запушено носле,мн.сухи секрети има.Та рано-рано вкл.прахосмукачката. Mr. Green(аспиратора за носле)Отивам да чета.
Кажете за този фейсбук.

# 546
Добро утро - то вече към ден минава, ама..
Дес, благодаря за закуската  Hug
Инсайд, дано бързо се оправи човечето  Hug А антибиотик наистина обикновено не се изписва веднага при вдигане на висока температура, да не говорим по телефона  ooooh! - в повечето случаи много високата темп. е знак за вирусна инфекция и за нея АБ нищо не помага - но понеже вирусните инфекции минават бързо, смята се, че ако се поддържа повече от три дни, вероятно все пак става въпрос и за бактериална. Не се ядосвай за миналото - каквото си дала, дала си, важното е да се оправи детенце. Имай предвид, че от АБ чревната флора се повлиява кофти и е възможно акитата да станат отново зелени, експлозивни, пенести. Затова е добре и пробиотик да се пие, но мисля, че ти си даваш така или иначе. Ще мине и това  Hug
Аз трудно се добирам да пиша, чета ви, но ако не спи, Явор иска 100% внимание, а и вчера ходихме с баща ми да се разправяме отново с неговата пенсия, та отиде половин ден. Отгоре на всичко ни чукнаха колата, моята врата е нагъната, за първи път, откакто имаме кола, имаме и инцидент...виновен е другият шофьор, но Левинс едва ли ще дадат много Sad
Августа, от какво тези секрети? За фейса - пиши на Деската, ще те включи в групата.
Ваче, как е Ралица Прекрасна?
Хелен, Кити Hug
Цвети, дано бързо му минава на Дани!  Hug
Пеперудке, какво ти е дошло до главата  ooooh! А усети ли намаляване на млякото от противозачатъчните?
Мая, супер си е наддало детето, той си върви едричък. Само ръцете да са ти здрави.
Тина, какъв е този крем за зъбки? Какво съдържа?

# 547
Здравейте от мен,аз съм от тези които четат,но не пишат:))Моето момиченце се роди на 06.06, 3560гр.,50 см.Много сте ми полезни всички с темите които разисквате.Пожелавам ви прекрасен ден!!!

# 548
  • София
Добро утро! Днес поспахме до обяд  Grinning
Раличка е добре. Не е вдигала Т. Беше много кисела на заспиване, но като заспа си беше добре. Пипах я, не е била топла повече от обикновено. Аз мерих Т само един път, после я пипах. И да е вдигала нещо не е било драматично, но мисля, че не е... Призори се размрънка за цица и я взех при мен. Всичко си е както обичайно  Grinning Благодаря за стиснатите палчета  Hug

# 549
Как го правите този номер да спите до обяд?
Днес при нас в последния момент се оказа, че баткото ще си е в къщи и отиде целия ден..
Имах желание да посвърша нещо, да уча ама.. няма да е днес

# 550
  • Варна
Аз пак съм ви отървала, имахме нов бум на колики и 2 последни кътника на каката и стана весело.
Ваче, аз често имам такива спадове в кърмата, поне привидни. Отделно онзи ден се мъчих да цедя, дълго време опитвах - нищо. Малчо взе, че писна по-рано от предвиденото и доста време го чувах как си цока и гълта от същата гърда. Та дано всичко си е наред и при теб  Hug   А Саша ......  Mr. Green  Не ти е скучно и на теб.
m-g, Калоян също беше с подобни размери на 2 месеца. Моята педиатърка ме успокои, че после щял да намали темповете и засега няма от какво да се притеснявам. Аз започнах да храня от едната гърда, като го усетя, че се глезоти го махам. Той мрънва, но като го подържа и уригна, се успокоява и спираме дотам. Ако обаче реве за още, си му давам. Ето, и аз се чудя дали да не го минавам на Памперс 4-ка, а каката още е на 4+  Mr. Green
Орикс, аз карам с бебето отзад от самото начало. И с двамата така. Имала съм няколко случки да се дере или да ме притесни с някой звук, но в града поне все се намира къде да спреш скоро. А и те и двамата обикновено се унасят като ги возя. Калоян понякога реве на всяко спиране, докато заспи -  тогава е по-кофти, а вие в София повечко висите в задръствания. Но карам, все някога заспива. Понякога люшкам колата на място, за почуда на околните и смърт на съединителя ми  Mr. Green
Рао, как точно не ви се изкълчва езика на карака.......че  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ох, много смешно и сладко.
За имената - Ния си е измислена мнооого преди да се роди. После уж обмисляхме и други, но си остана така. Сега чак се чудя защо търсихме варианти, но то като е за твоето дете, май в един момент нищо не е достатъно прекрасно. Тя пък си се роди Ния - чернокоса, черноока, смугла Simple Smile Идва от героинята на Талев, де - да поясня. Имам си и второ момичешко, но не смятам да потретвам Simple Smile За малкия пак беше подобно. Бяхме си говорили, че Боян и Калоян само ни харесват, аз се колебаех най-вече заради умалителното, но мъжът ми отказа за Боян,  защото познавал някого си..... и така, уж до последно обмисляхме, но си остана Калоян. А как им викаме - Ния (лелките в яслата са я научили да се нарича Нийка и ние откачаме просто  Twisted Evil , а за съжаление баба и дядо й измислят и други обръщения, които не ме радват.) и ..... на него всякак май.  Отделно са котета, мечета и т.н.
Ох, няма да успея да ви дочета. Днес става на 3м. моят дребосък - пожелавам си край на коликите и спокойно, усмихнато момче оттук нататък. Поздрави на всички ви.

# 551
  • София
Деска, другото ще е синеоко!  Hug Hug Hug

Мая, не знам как се получава, ама бебата спинка до обяд понякога. Е, напоследък ставаме около 9, но днес се отплеснахме и спахме до 11:30. Ама голямо значение има, че Саша е на 8 г.   Wink Тя сама си се оправя, изобщо не ме бута за това и онова. Топли си мляко на микровелето, слага си да закуси. Ако беше по-малка нямаше да е така...

Бухта, и аз така цедях два пъти, ама после четох статията дето Ана даде и разбрах, че при регулирана лактация се цеди трудно ако бебето е на гърда. Аз усещамтя като посуче и кърмата слиза осезаемо. С помпата не се получава, някак не задесйва механизма, може би е на психическа основа дори  Wink

Момичета ИКЕА идваааа  Grinning
Видяхте ли каталога?
http://onlinecatalogue.ikea.com/BG/bg/2012/IKEA_Catalogue

# 552
Честито на днешните месечинки!  Hug

# 553
Момичета, здравейте!

Напоследък Дара е много нервна, та неми остава много време!

ЧИН, Бургас е фантастичен за малки деца, а и на мен ми се отразява добре

Да ви се оплача- купих на Дара активна гимнастика на Фишър прайс за 90 лв!-е, много съм разочарована, толкова е просто това чудо, че въобще не може да задържи вниманието дори на 3-месечно бебе, ужас, възмутена съм..............................

Честито на малчовците днес!

# 554
Привет на Юнските мамчета от мен-Вили. От скоро съм регистрирана във форума но с интерес следя темите и съветите ви откакто забременях.
Малката Кристиана се роди на 30.06. тегло-2940гр. ръст-54см. Нормално раждане.

Общи условия

Активация на акаунт