Момичета благодаря за милите думи
,по-добре сме вече да чукам на глава.Кити,честит рожден ден
Да си жива и здрава и много щастлива. 
Августа,честит рожден ден на патерици.Нека се сбъднат всияките ти мечти

Инсайд,стискам ти палчета и те чакам да се отчетеш с хубави резултати

Чин,Магнет радвам се ,че сте си изкарали хубаво на сватбите.
Ана 2 много сте хубави

Ние също изкарахме добре на сватбата.Имахме нужда с ММ да останем за малко самички и да сме заобиколени от романтика.Свекърва ми добре се справи с гледането на малкия,но и той много кротък е бил.Аз се прибирах на всеки 3 часа да го храня и дори си го изкъпах аз.Беше прекрасна вечер и успях за малко да се отърся от негативни мисли и емоции.
Ние засега отлагаме ваксините за един месец,защото бебчо беше на антибиотик в болницата.Другата седмица заминаваме за Плевен на очен,ортопед,невролог и ще пуснем и изследвания за хемоглобина и белтъка на малкия.Дано всичко мине добре

Хубав ден на всички

Честно казано и аз се притеснявам какво ще се случи след спиране на кърменето. Ани, а поувисват ли 
.Това лято го пропуснахме,но догодина се надявам да отидем.Така и не се научих да слагам Краси в слинга,но пак ще пробвам изглежда много удобно.

. През живота си не съм била толкова дебела... Опитвам се да правя упражнения, но намаля ли храненето, веднага намалява кърмата. Но се надявам да ги махна някой ден, щото ще се побъркам
. Засега успявам, но да видим дали ще се получат нещата. Нямам намерение да го оставям да реве, просто го залъгвам с биберон, но пък той много го плюе, хич не го иска - като не пуска нищо