В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 24 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен  Hug
Момичета благодаря за милите думи  Hug,по-добре сме вече да чукам на глава.

Кити,честит рожден ден  bouquet Да си жива и здрава и много щастлива.  bouquet
Августа,честит рожден ден на патерици.Нека се сбъднат всияките ти мечти  bouquet

Инсайд,стискам ти палчета и те чакам да се отчетеш с хубави резултати Hug

Чин,Магнет радвам се ,че сте си изкарали хубаво на сватбите.

Ана 2 много сте хубави  Hug

Ние също изкарахме добре на сватбата.Имахме нужда с ММ да останем за малко самички и да сме заобиколени от романтика.Свекърва ми добре се справи с гледането на малкия,но и той много кротък е бил.Аз се прибирах на всеки 3 часа да го храня и дори си го изкъпах аз.Беше прекрасна вечер и успях за малко да се отърся от негативни мисли и емоции.

Ние засега отлагаме ваксините за един месец,защото бебчо беше на антибиотик в болницата.Другата седмица заминаваме за Плевен на очен,ортопед,невролог и ще пуснем и изследвания за хемоглобина и белтъка на малкия.Дано всичко мине добре Praynig

Хубав ден на всички Hug

# 76
Имам един въпрос към Анни2 и ЛЛЛ
Да представя картинката - кърмим се на около 3 часа, редувам гърдите на всяко хранене. Диляна суче максимум 5 минути, като се пусне и леко хвана ареолата от гърдата ми още струи мляко. От известно време забелязвам, че отказва да яде от дясната гърда. Ядосва се, реве, крещи, блъска, и суче около 2 минути само. В момента, в който я сложа на лявата млъка и засуква. До преди 3 седмици някъде дясната ми гърда се препълваше два пъти повече от лявата, беше по-буцеста, с по-силна струя, но сега са абсолютно еднакви. Непрофесионалното ми мнение е, че са напълно регулирани, мляко има, струята е еднакво силна и на двете гърди. Да, но малката упорито реве от дясната. Вечер като спи я прилъгвам и суче горе-долу добре, но през деня е голям зор. Сменям пози, да не би да не и е удобно нещо да лежи на тази страна, но няма ефект. Опитвам се да я взема за люлка и я насочвам към лявата гърда, като отвори устата веднага бутам дясната и я изплюва. Не ми се иска да минем само на една гърда. Не вярвам да я изяжда до край и да се нерви, че е мека и празна, защото мляко продължава да излиза. Какво да я правя?
Отделно с акането главоболията продължават. Последно направи 4 пълни денонощия пауза, но поне този път успя да се изака сама, без да и давам Лактулоза. Като последните две денонощия е една постоянна вътрележка от пънене, повръщане, плачене, нервене, пръцкане и т.н.

# 77
Китиии, честит рожден ден мила. Да си жива, здрава и много щастлива. Много хубави мигове да имаш от тук насетне и усмивката никога да не слиза от лицето ти.   bouquet

Ани2, след малко ще разгледам и аз снимките.

Вова, ти от Аспарухово ли си? Аз съм от там. Не сме планували кога ще си ходим във Варна, но като сме там задължително ще ти се обадя да се видим, ако искаш  Hug

Аз днес взех пример от Теди  Hug От сутринта сме с Йо и кучето пред съседния блок на една пейка. Кучето се разхожда, Йоанка в количката, а мама учи. Сега в 14 след като хапне пак изчезваме на същата пейка. Кити, и на мен не ми се учи, ама няма как. 3 изпита ми останаха, не бива да ги зарязвам.
Йоана вече я храня или в сънено състояние или полу заспала. То иначе е мисия невъзможна. Гука с пълна уста и после се дави, иска постоянно да говори, върти се, клюкари и яденето се проточва по 1 час и затова съм с тази тактика. Като са разбуди веднага давам да яде докато е сънена.

Оф имах още да пиша ама току що насметох свекито по телефона и се ядосах и всичко ми изфиряса.  #Cussing out

# 78
  • Sofia
Здрасти!

Августа, Кити, честити рождени дни! Много да сте здрави, щастливи и обичани!  bouquet

# 79
Simple Smile Честно казано и аз се притеснявам какво ще се случи след спиране на кърменето. Ани, а поувисват ли  Tired

Laughing За щастие моите след едногодишно кърмене не поувиснаха и грам. Дано и сега да си запазя формата. Че единственото нещо което си харесвам много са гърдите ми. Стегнати са, често ходя без сутиени, а на плаж никога не ползвам горнища. Ако поувиснат мъжа ми сигурно ще е много щастлив, защото ще си слагам горнище на плажа!  Mr. Green Имам едно само за снимки се ползва, но тази година установих че и то отесняло.

# 80
Здравейте!
Честит рожден ден на Августа и Кити   bouquet !Много здраве,любов и щастливи мигове  с любимите хора!
Вова,бих дошла с удоволствие,обаче с двойната количка от Възраждане до морската ще ми е зор,а и баткото хич не мога да го задържа на едно място за съжаление и само в квартала за по половин един час излизаме.
Ани2 страхотни снимки,радвам се че сте си изкарали добре,изглежда супер  Hug .Мъжът ми е родом от Смолян и мин. лято обикаляхме и ние Родопите за малко  Grinning.Това лято го пропуснахме,но догодина се надявам да отидем.Така и не се научих да слагам Краси в слинга,но пак ще пробвам изглежда много удобно.
Хубав ден на всички!

# 81
БЮТИ, много си мила Hug Heart Eyes

ВОВА, мерси за цветенцата  bouquet няма страшно за кенгуруто, стига да има за държане на главичката Simple Smile

СИЛВЕ- набор 78 съм Simple Smile

Момичета, благодаря за пожеланията Hug Heart Eyes Нека на всички ни се случват преобладаващо хубави неща!

# 82
Кити, много здраве, щастие и любов ти пожелавам, а най-много разбирателство.

И аз пращам каката утре на море с баба си. Мъжът ми ще ги закара. Много ми е мъчно още от сега. Трябваше и аз да отида, но ме спира това да сменям пак обстановката за Вени, а и тя свикна към 8 и нещо да я къпем и в 9 да ляга. На морето по това време се излиза на разходка. Сега отивам да и приготвя багажа, че от 2 часа приспивам ту едната ту другата.

Аз реално нямам да свалям, но корема още не ми се прибрал и се дразне. Никога не съм имала корем. Толкова години спортувах и сега на стари години ме мързи. Но съм се замислила за фитнес уред. Нещо съм се зарибила по пазаруването по интернет и да видим къде ще му излезмне края. Получихме си доставката от спортдирект, много готини неща има, пак съм почнала да пълня кошницата.

Бюста след кърменето на голямата малко явно ми се увеличи, защото така и не  ми станаха старите сутиени и си купувах по голям размер, сега ще видим как ще е.

# 83
Кити, Августа - честити рожденни дни!   bouquet  bouquet
Много любов и щастие да ви дарят най-близките ви! Здрави и послушни бебоци  Hug

Ани2 - хубава екскурзия сте си направили : ) Благодаря за сладките снимки от любимите ми Родопи - точно в този край доста време се подвизавах : ) Трябва да се науча и аз на това връзване на слинга, че сега го нося с простото кръстосано връзване, но взе да натежава и да се изплъзва. Знаеш ли че Яворчо, прилича доста на Оги... Wink

А моя мъж не може събота и неделя да си седи дома (София). Не че и аз не обичам да пътувам, но с 2 деца и малка кола си е изпитание...Дано Оги скоро свикне с колата, че иска все в ръцете ми да е. Бела я научихме. Милата като бебе и се наложи да мине хиляди километри...но и нея запалихме по пътуванията. Simple Smile

# 84
  • Добрич
Кити, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, емоционален баланс, мъдри решения и много сбъднати мечти!  Hug

# 85
Кити, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве и любов миличка Simple Smile

Момичета, благодаря ви за милите думи за моите дечица  Hug  bouquet Hug  bouquet

Ана2, извинявай че те занимавам, но имам един въпрос относно кърменето, но не за мен. Извинявайте, че използвам темата за други нужди, но наистина ми е спешно за нея.  Една позната преживя голям стрес и 5 дни не кърми, пуши цигари и пи два три валидола. Всичко сега се оправи при нея и се чуди дали да възстановява кърмата. Казали и, че не било хубаво спряна кърма да се възстановява, но аз не вярвам. Нейната дъщеричка е на 4 мес и половина, кърмеха се много успешно, тя може и да цеди, всичко....но не е сигурна дали си струва усилията да започва да връща кърменето? Много ти благодаря предварително!!   bouquet

# 86
  • софия
Кити влизам специално да те гушна за рождения ти ден и да ти пожелая цялото щастие на този свят
Анн2 добре завърнала дано бебчо се адаптира по бързо у дома
Ние сме още на вилата но на Симона трябва да и се бие ваксина но в тези жеги се чудя
Целувки от нас

# 87
Здравейте, майчета  Hug
На първо място искам да честитя рождените дни на Августа и Кити  bouquet - момичета, да сте живи и здрави, много щастие, любов и късмет ви желая от все сърце Simple Smile
Чин, радвам се, че си изкарала страхотно. Важното е , че Нико е добре след намесата на баба му  Peace
Ани2, страхотна екскурзия, браво  Hug. Има ли причина Явор да е по-нервен откакто сте се прибрали, горката ти...Иначе сте направили страхотни снимки когато кърмиш  Peace
Симпли, леко да ви е пътуването, чудесно да си изкарате в Истанбул. Чакаме локум и мноооого снимки  Hug
Вова, ех, и аз живеех във Варна, но се преместих заради мъжа ми в Пловдив.... Обожавам го тоя град, още ми липсва  Hug А и много често ходехме на плаж в Аспарухово  Peace
silvia77, ти имаш 13 за сваляне, аз имам 20  Tired ooooh!. През живота си не съм била толкова дебела... Опитвам се да правя упражнения, но намаля ли храненето, веднага намалява кърмата. Но се надявам да ги махна някой ден, щото ще се побъркам  Sad ooooh!

Аз пък упорито се опитвам да давам на детето да яде на 3 часа, защото той с това кърмене на поискване наистина яде много често...  newsm78. Засега успявам, но да видим дали ще се получат нещата. Нямам намерение да го оставям да реве, просто го залъгвам с биберон, но пък той много го плюе, хич не го иска - като не пуска нищо  hahaha
Имам и въпросче - дечицата ви вече държат ли си главичките стабилно? Питам, защото педиатърката каза, че по-едрите бебета били по-мързеливи и Алекс вече трябвало да бъде по-стабилен. Той я държи главата, но предпочита да се опре на мен  Wink. И колко често ги слагате по корем - нашия много се нерви и стои със забит нос в леглото докато почервенее целия и се разреве  Simple Smile

# 88
  • София
Момичета, мина драмата с Гармастана и вече всичко е наред и Никола е добре. Благодаря ви за подкрепата Hug

Днес бяхме на ортопед и слава Богу нямаме никакви проблеми. Лекарят беше страхотен и ни обясни всичко много подробно, особено за шезлонги, кошчета за кола, позицията на крачетата, гръбчето и т.н. vova, на нас пък ортопедът ни сподели, че вече можем да носим Никола в кенгуру.

В сряда за пръв път ще пътуваме с детето за по – дълго и ми е едно притеснено…  Confused Искам да ви попитам, вие возите ли се на задната седалка, до кошчето на детето? Аз имам проблем от малка и не мога да се возя отзад, дори на кратко разстояние и няма как да съм при детето по време на пътуването. На мъжът ми пък му става лошо ако карам аз ooooh!

Кити, аугуста честити ви рождени дни! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи  bouquet

Роси, прекрасни са ти децата Grinning

Чин, не е рано за хормоните. Пусни си едни изследвания за твое успокоение. Аз имам хипофункция от няколко години и по време на бременността следяхме хормоните всеки месец. Ендокринологът ми каза да отида на 45 ден след раждането, а при теб са минали даже 3 месеца.

Ани2, чудесни снимки. Благодаря ти, че ги сподели с нас Hug

helen 30, Никола я държи стабилно, но от време на време я замята, защото се уморява.

симпли, приятно изкарване в Истанбул Peace

# 89
Бразилка, аз засега сядам при децата отзад заради Ники, но след 5-6 месец вече ще си сядам отпред.

Хелен, Никола си държи главата изправена още от самото начало. Като не му харесва на Алекс по коремче, не го слагай още! То всички дечица по различен начин се развиват и не мисля че има парична за притеснение!

Общи условия

Активация на акаунт