В смях и гукане щастливо расте малкото ЮНСКО дете! - тема 4

• 23 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Шунка,Зизу, честити годишнини  bouquet

tzvetihc, моите съболезнования Hug

Ани, първото женско име си остава за когато имаме момиче, т.е.ще се казва Мария. Започваме винаги от началото на списъка и докъдето стигнем Joy

Днес Никола става на 2 месеца и по този повод направих мини тортичка. Мисля всеки месец да му правя по една. Искам да ви почерпя и вас  bouquet

# 451
Здравейте, момичета  Hug
Аз докато се натуткам да кажа, че Алекс има имен ден, вие всички сте се сетили за това  Hug. Но поне да ви почерпя:

Честит имен ден на Сашата - Ваче, да ви е жива и здрава, все така красива и много късмет  Peace
Честит имен ден и на Алекс на ПаО - мила, предай му от мен много здраве и щастие, много успехи и късмет Simple Smile
Зизу, ех, че много годишнини - пожелавам ви все така да се обичате и подкрепяте   bouquet
Цвети, моите съболезнования за бабчето ти Sad Дано почива в мир.....
Чинче, ние с моя мъж отскоро сме на "моци"  hahaha Joy. Сега ще кажа откъде идва - една приятелка беше постнала снимка на дъщеричката си във фейсбук - беше й направила много сладки опашчици и под снимката беше написала, че детето има много сладки "моцита"  hahaha. На мен много ми хареса думичката и се почна едно "Моци, дай ми..", "Моци, виж това..." и т.н. Иначе и "слънце" е често използвано Simple SmileИначе аз съм Елена, но нашите на галено ми казват "Елче" Simple Smile
Деси hahaha, Деско бейби мнооооого ме кефи, ама много  Mr. Green Heart Eyes. Мъжът ми нали се казва Живко и много мрази да му викат Живе  Joy. Аз като искам да го ядосам така му казвам Simple Smile
Къдрокоска, Хеберлеа Hug страхотни разказчета, а и имената, които сте избрали са страхотни, особено Вихрен - чудно име е. Сестра ми също много обича историята и предполагам нейните дечица ще са с хубави български имена. Дай Боже скоро да си имат бебче, нямам търпение да съм леля  Praynig Peace
А, забравила съм - Кити, честит имен ден на татко ти - много здраве и късмет му пожелавам  Hug
Тина, дано Краси вече сам се справя с акането  Praynig
Магнет, как си днес, пиши...

ПС - честити месечинки на Никола на brazilka и на Симонка на Цвети - много радост да ви носят бебчетата   bouquet

# 452
Здравейте от Априлци Hug

Успях да Ви прочета отгоре, отгоре.

Честит имен ден на всички именници  bouquet Да са Ви живи и здрави!
Честита годишнина на Зизу и Шунка. Много любов Ви желая Hug

За името - от 2-3 години си мечтаех за второ бебче и си мислех имена. Теодора ми беше любимо и си мечтаех, ако имам още едно момиченце, да се казва така. За момче се чудех много и не можех да реша. Когато забременях и говорихме с мъжът ми за име, той ми каза аз да избера. И така реших - за момиче Теодора или Елена, а за момче Боян. Елена също много ми харесва, но реших да се казва така, ако се роди на 21 май. В последствие разбрах, че всъщност Теди се е родила по старому на Св.Константин и Елена - 3 юни, но не съжалявам, че избрах Теодора. А желанието на Стефи беше да се казва Магдалена, което също ми харесва, но предпочетох това, което си бях избрала още докато си мечтаех за бебе Grinning.

Цвети, много съжалявам за баба ти Hug

Теди плаче, а аз съм сама, защото другите отидоха на поход. Изчезвам. Само ще кажа, че е много красиво тук Grinning

# 453
ЦВЕТИ, толкова съжалявам, и моята баба е много зле, а страшно много я обичам (тази, която си даде всичките пари ....)

Чесита 3-месечинка на Мони!

ХЕБЕРЛЕА, много хубав разказ  bouquet

ШУНЧЕ, ЗИЗУ, честити годишнини!

ЧИН, аз съм травиална- "мише", "мило" и това е.........

ВОВА, хубаво да си изкарате!

# 454
Цвети, моите съболезнования за баба ти!

Зизу, Шунка, честити ви годишнини.

И на всички месечинки днес , честит празник. Бразилка , страхотна е тортичката! Майсторка си ти!

Чин, ние също използваме съвсем традиционните обръщения - той ми казва мило, а аз дори се обръщам към него по име, но галено - Диде.

Днес след фитнеса, видях че са ми сложили скоби на колата. То там такава тъпканица, едва я намърдах, но явно не много добре. Че досега се разправях с тях.  Crazy

# 455
Шунче, това с физиономийките и Нико го прави. Първо предупреждава, че ще плаче, прави жална физиономия, обръща джуките и почва.
Честита годишнина, колкото сте се възпитали до сега, това е...първите 7 минаха Simple Smile

Деси, и аз понякога на Нико му казвам малък смешко, а баща му напоследък го оприличава на мекичка Wink

Хеберлеа, колко мило  Heart Eyes тъкмо днес докато разнасях Нико и той се беше гушнал в мен си мислих същото. Сега ме е яд на него, ядосвам се, боли ме кръста, ръцете, но като порасне, как ще го гушкам. Иска ми се да затворя в буркани от миризмата му и когато порасне да си отварям по мъничко Simple Smile

Бразилка, честита месечинка.

По повод на обръщенията, баба ми, която е много властна жена и в тях е матриархат, казва на дядо ми "сър"

# 456
  • Sofia
По повод на обръщенията, баба ми, която е много властна жена и в тях е матриархат, казва на дядо ми "сър"
Grinning
По-интересно ми е дядо ти как я нарича? Ваше сияйно величество?  Mr. Green

# 457
Grinning
По-интересно ми е дядо ти как я нарича? Ваше сияйно величество?  Mr. Green
Нещо още по... Гино!  Laughing

# 458
Нещо още по... Гино!  Laughing

hahaha Мале, много се смях  Joy... Тя Гина ли се казва?

# 459
Здравейте! Днес денят ми мина много бързо - първо ходихме да бият на Явор пентаксим, после бях в НОИ, взех си ПИН, взех и молба на баща ми за прехвърляне на пенсията - че досега трябваше да се взима от село и всеки месец са големи драми как да отидем да я вземем, после бях на кафе с приятелка, след това да видя едно бебче (Явор се е одрал от рев на баща си през това време, а баща му не ми е звъннал да се прибирам бързо, щото е въпрос на чест  Confused), догледах "Убийства в Мидсамър", кърмейки, а сега готвих пълнени чушки, докато баща ми забавляваше малечко и дори успя да го приспи. Дечко към момента  се държи нормално, ще видя като се събуди за температура, засега не е много топъл.
Цвети, съжалявам много Sad А Симонка каква реакция направи? Честита месечинка, да я цункаш от нас!
Честита месечинка и на прекрасния вече голям Никола!!!
На всички именници  - честито  Hug
На Шунчето и Зизу, честити годишнини!

За имената - Румен е кръстен на дядо си, свекър ми - хареса ми името и нямах много фаворити сред  мъжките имена, та реших така, и то в болницата. Свекърите бяха доста изненадани - то и ако бяха настоявали, със сигурност нямаше да кръстя детето на тях  Mr. Green Явор, Ясен и Лазар също ми бяха фаворити. Интересното е, че и аз по едно време сериозно се чудех и дали да не кръстя малчо Никола, без да знам, че това ще е темата на Николовците - на покойния ми дядо по бащина линия, който, въпреки че имаше много внуци, така и не беше подновено името му. Казвала съм ви, че имах много причини да не кръщавам сина си на баща ми, но пък това можеше да е реверанс към моя род. Както и да е, отказах се - Ясен отпадна, защото Стефан познавал някакъв Ясен, който бил не знам какъв си, до последно се чудехме между Лазар и Явор. Видя се на кое име се спряхме Simple Smile
Как си казваме със Стефан - той ми казва Бибче, аз го наричам различно - пиле, зеле, злато, Стеф, Стефче, мили Simple Smile

# 460
  • Добрич
Леле, Ани2, какъв уплътнен ден си имала. Браво, свършила си много работа!  Hug
Чин, аз му казвам най-често: "мило", другите са: "слънчице", "любов моя", "душко" и Насе. Той: "зайче" или Ели.  Laughing Пък баба ти Гина ме кефи с това обръщение: "сър" към дядо ти. Това бабата и дядото дето трудно са те приели ли са?

# 461
Здравейте,
днеска ни е важен ден, понеже бяхме на вторите ваксини. ..добре прие боцкането, плака малко само докато го убодоха, после си беше кротичък. Сега е доста успан, но явно се натрупва и влиянието на фенистила, понеже нали той е противоалергичен, пък и те така действат успиващо...гледам го цял ден за температура, дано нещата са наред и довечера.
С мерките и теглилките сме доста напред, втория месец е качил 1500 гр. и е 6300, 62 см. Мислех, че направо ще ни сложат на диета Simple Smile, но ми казаха, че за височината си бил съвсем добре..което си е така де, той е доста дълъг и не е пухкав Peace
За нежните имена, ние се обръщаме основно на бейби и любов моя един към друг. Преди и на бебчо, но сега бебчо е друг Simple Smile)) Embarassed

Да не пропусна да честитя именниците!
Зизу, Шунка, честити годишнини на вас, бъдете винаги влюбени и обичани!

Цвети, съболезнования!

Спокойна и тиха нощ на всички желая!!

# 462
Здравейте момичета.
Тъкмо се прибрахме от разходка, изкъпах Йоана и тя спи доволно. Дано не се събуди. Не съм ви чела, защото бързам да споделя с вас първата ми по-сериозна изява с писането. А именно Историята на Йоанка. За когото представлява интерес може да хвърли един поглед.
Сега отивам да обърна внимание на Марти, че днес излизахме без него и не сме се наприказвали още. После ще се включа пак.

# 463
  • София
deskatta   историята е много,как да намеря подходящите думи...много силна,много истинска,много ме разчувства Heart Eyes  
И БРАВО АПГАР 9!!!!

# 464

Общи условия

Активация на акаунт