Това моето дете днес трябва да го впиша за рекордьорче-спи от 8:15,а вече е 10:30 не правил друг път така,ама да видим какви ще ми ги сервира през останалата част от деня

Това за капачката и гърдата е идея 

Добре, че се обозначи, че дсе бяхме притеснили вече. 

за жълтото, до болка ми е познато.

Ти си вземи решение, разбира се, но знаеш колко скептична съм за витамините в сокчетата - и по-точно за вит. Ц, де. Ако искаш, погледни този материал за хранителните вещества в кърмата. Иначе захранване на 4.5 месеца на мен ми звучи приемливо, макар че аз ще захраня по-късно вероятно, но не по-късно от шести навършен.
А за голямото дете, аз имам подобна драма.
Аз много често чета и ви се радвам (а и често взимам полезна информация), но някак напоследък не мога да вляза в крак и да пиша своевременно адекватни неща - затова си трая...
Бяхме на море за две седмици, ходихме и на плаж с бебето - само първите два дни не я водих на плаж, а после, като видях, че може да се тегли количката по пясъка - и ходихме всеки ден до края.
)) В морето се осмелих да топна само краченцата й. Бих я топнала и цялата, но мъжът ми не разреши!:))) Иначе бебе Кали от повече от месец си спи цяла нощ - заспива между 22:30 и 00:00 часа и се събужда чак между 5-6-7 часа сутринта. Много по-лесно е да пътуваш където и да е с бебе, когато кърмиш. Голямата щерка Гери я кърмих само един месец и после започнах с шишетата - всъщност шишетата са проблем при пътуване май... Разбира се, всяко нещо си има и плюсове и минуси.

Ти си вземи решение, разбира се, но знаеш колко скептична съм за витамините в сокчетата - и по-точно за вит. Ц, де.
Сега, обаче няма да давам преди 3 навършени. 4,5-5 м ми се виждат ОК за пюретата. Аз и преди съм казвала. Захранване след 6 м. ми идва пришорено. Много по- начесто се въвеждат храни. На Саша дадох пюре на 3 месеца, сега ще дам по-късно, ама няма да съм на горната граница.
Препоръчани теми