Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Bub, сигурна ли си, че е запек  Thinking? Все пак има изхождания  Rolling Eyes. Като не си въвела плодовите пюрета пробвай някой зеленчук с регулиращо действие - примерно пащърнак. За това пюре от круша, което споменаваш е и с оризово брашно - т.е. цели 2 нови храни. И ако, не дай си Боже адашка реагира, няма да знаеш точно от коя храна. Затова за препоръчване е в началото да се дават монокомпонентни пюрета. Това е което знам, успех  Hug. И пиши какво става.  bouquet

# 151
браво, Racholina, аз не мога дет се казва едно копче като хората да зашия, а ти цял слинг - направо се възхищавам на хора с подобно хоби. И сега съм помолила свекито да ми покаже как се шие на машина - барем един ръб да мого да направя  Joy.
Bub_, Атанас така се беше запекъл и много го болеше корема и моята докторка, която по принцип е против всякакви химии ми изписа Лаксатив сироп (бил като захар) и на нас ни помогна, също знам, че повечко водичка помага, а и масаж на коремчето (това, ако не помага поне на бебока му е хубаво). Simple Smile
Uinen, скорошно оздравяване Simple Smile, а за дрехите и аз така - нищооо не ми става   261uu,което ми напомня да попитам (макар че има друг подфорум за това) Вие как се справихте с килограмите след раждането и кърменето!?! На мен ми е голям проблем Cry
Lasko, и ние не сме се захранвали, мисля да е като навърши 6 месеца или след една две седмици не съм решила (по едно време бях се забързала, ама докторката ме поспря и сега не мога да тръгна)  Mr. Green
Приятна вечер на всички  и утре всички да са се наспали Wink

# 152
Момичета, искам да ви питам нещо....
Дара нещо се е запекла.....вчера съвсем малко ака, а днес това, което изходи беше на малки топчета Sad На бояд й дадох домашно картофче, домашна тиквичка и смесих с тиква на Хипп. Още нямам резултат. Дали да дам плодово пюре от круша на Хипп? Досега сме били само на зеленчукови пюрета. А пък в това на Хипп пише, че има оризов грис и оризова скорбяла, та не знам дали няма да има обратен ефект и да не се разхлаби  newsm78 Моля ви дайте съвет  Hug

Bub, тиквата по принцип е разхлабваща храна. Изключи картофа и моркова временно, а после ги давай в комбинация с разхлабващи зеленчуци. Ето една хубава табличка със запичащи и разхлабващи храни - цък.

# 153
Една приятелка ми даде слинг
От начало хич не ми беше удобен, все нещо не можех да го направя както трябва
От скоро обаче му хванах цаката и всичко е ОК
Много удобно нещо
Ходя до магазина без проблем
https://www.babaslings.com/shop/index.php?currency=EUR&cPath … df0351db02b60602e
Ето такъв е нашия

# 154
Tasha много готин ми изглежда... без халките, които да убиват на рамото Simple Smile Мерси за идеята!

# 155
Uinen, аз съм накапвала по 2 капки сребърна вода в ноздра. На всички болнички-скоро да сте 6! Hug
Бенчолино, с килограмите се справям като огранича сладкото, ама не го ограничавам. Mr. Green И , разбира се, от недоспиване и умора също свалям. Малко ми трябва, ама от къде тая воля?! Whistling
Женичка, мерси за старанието да разнообразиш темичката с нови идеи. Hug
 И аз като Рачолина съм се залисала Crazy-мерси на всички за поздравленията за кръщенето. Hug

# 156
  • Видин
Пратете ми паролата  Praynig

# 157
и аз моля за парола за албума...мерси

# 158
женичка, sorry ама не разбрах къде е тази табличка  newsm78

# 159
Момичета, благодаря ви за съветите!
Слава Богу, Дара си свърши работата  Peace
Ще направя както Marys казва, ще изключа картофа и моркова за известно време и ще й давам само регулиращи или разхлабващи зеленчуци. Благодаря и за таблицата!  Peace

Следващата седмица сме на консултация и ще видим какво ще ни каже педи да включим...каша ли, плод ли....че нещо това за хранване ми е мъка  ooooh!

Ейййй този слинг е страхотен! Значи забелязала съм, че Таша винаги е с оригинални идеи и неща!  Peace

Хайде лека и спокойна вечер от мен!

# 160
И аз не разбрах за табличката  Blush.Моля обяснете за неразбралите  Simple Smile

# 161
Bub на мен ми казаха да опитам с тиква и сега тъкмо я варя.Утре Елица е на тиква,че ака милото ама голям зор.Ако искаш опитай и ти,дано помогне.Иначе досега съм й давала тиквички,моркови,тиква,но все смесени с картоф,а той няма спор- запича.Утре ще пробваме как ще ни повлияе тиквата.

# 162
Bub на мен ми казаха да опитам с тиква и сега тъкмо я варя.Утре Елица е на тиква,че ака милото ама голям зор.Ако искаш опитай и ти,дано помогне.Иначе досега съм й давала тиквички,моркови,тиква,но все смесени с картоф,а той няма спор- запича.Утре ще пробваме как ще ни повлияе тиквата.
Същото правя и аз - смесвам с домашен картоф, за да е малко по-гъсто. Но каквото такова - ще го хапва малко по-редичко Wink

Относно табличките - те са на 1-ва страница.
Май за да се попълва трябва да се вкара паролата каквато е и за аблумчето ни Wink

# 163
  • Стара Загора
Ей,вятър ме вее на бял кон  ooooh!
Съжалявам,момичета,че съм забравила да пиша имейла. BlushВече го има точно под връзките за табличките.За да влезете в табличката трябва да натиснете "ВХОД" в горния десен ъгъл.Направих я с парола,за да не може "външни" да си играят с данните ни  Sunglasses
Надявам се,че всички ще се запишат вътре  Hug
Днес малката ми вдигна 38.2 градуса и се шашнах-не знам от зъби ли е или е хванала вируса от батко си,дето го изкара миналата седмица ooooh! Сега съм в чуденка да давам ли антибиотика,дето доки изписа,или да не давам.Изобщо не искам newsm78 Утре пак ще я водя на лекар и ще решавам-ако са чисти гърдите изобщо няма да я тровя Sick
Лека и спокойна нощ на всички,Дано се наспим  Tired

пп:табличките се намират на първа страничка, под снимката на бебето в кантар.Едната е "МАРТЕНСКИ МЕРКИ И ТЕГЛИЛКИ",а другата "ДНЕВНИК НА НАШИТЕ МАРТЕНЧЕТА"  Peace

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 23:34 от Женичка

# 164
  • София
Добър вечер и от мен Grinning
Минавам набързо да се разпиша, че Андреа е много кисела тази нощ.
Момичета, видях снимките от срещата ви вчера, много сте сладки, а бебоците са големи сладкиши Heart Eyes
 Ще се радвам при следващата среща и аз да се включа Peace
Magica de Spell, и аз се радвам да те "видя" HugМежду другото като се видим ще искам една от красотите който правиш Wink
Женичка, много неприятно, оправяйте се бързо и дано не стигате до антибиотик.
Буб, аз взимам пюренца и на bebevita, това което ми харесва при тях е ,че на опаковката си пише какво е влиянието върху стомоха-разхлабващо, регулиращо, запичащо... и така преценявам.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 00:09 от maiski3

Общи условия

Активация на акаунт