Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Sirence и Miqeio, малко късно се включвам, но дано ви помогна. Ние къпахме малкия в Средиземно море, тогава той беше на 4 месеца. Водата беше топличка но и доста солена, дори на мен често ми щипеше по кожата, притеснявах се как ще се чувства бебо, че кожата му е много бяла и нежна. Но никакъв проблем, винаги си носехме шише с топла вода и после го отмивахме, кърмехме се и си заспиваше като откарваше по час и полвина, чудесно му се отразяваше морския климат Grinning Голямо удоволствие му беше, дори когато морето беше спокойно „плуваше” с пояса дето някой от нас ги имаме. Имам качено видио във фейса,ще ви пратя покана да ме приемете и ще го видите. Heart Eyes Единственото което нямаше как да избегна, че ръцете му вечно бяха в устата и голямо близане на солената вода падна, а още офицялно не е захранен, но нищо му нямаше. Тук педиатрите препоръчват къпането в морето на бебето винаги когато е възможно, все пак морската вода е богата на минерали и микроелементи, полезна е за всеки. Много прегръдки от нас и да си прекарате добере. Hug

# 406
Здравейте!
Идвам да почерпя,защото днес моето малко ошарено мишленце става на половин годинка

Честито и на всички бебчета,празнуващи днес половингодишнина:)))

# 407
  • София
Момичета,

Днес пробвах с морков. Пак никакъв интерес. Не знам какво да го правя това дете. Споделете как са приели вашите бебета първите лъжички пюре. Вече започвам да си мисля, че му е рано и не е готов и да спра за известно време Thinking

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА ПОЛОВИН ГОДИНКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 408
Ехооооо  Hug Ето ни и нас не сме се запилели  Mr. Green
 10-те дни на море много добре ми се отразиха даже не ми стигна.  Joy  В началото бях малко притеснена от пътуването, че много далеч решихме да ходим до Дуранкулак. Но малкия се държа геройски по пътя  Hug  Направихме 2 почивки като втората беше във Варна и решихме да отидем в Делфинариума. Мислех, че малкия няма да издържи,заради писъците на делфините на моменти чак на мен ми идваше в повече, но той ме изненада  Mr. Green гледа ги много съсредоточено до края  Laughing Тази година решихме да направим разходка по северното черноморие много се радвам че го направихме страхотно беше. Скали, безкрайни плажове, тишина и спокойствие  newsm10 Нашето моряче/ то между другото го направихме на морето  Laughing / го потопихме цялото в морето и той много се кефи, не искаше да излиза  hahaha А бе дай му вода и пясък и не го търси  Joy
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2350540968388&set=a.2 … ype=1&theater
И аз започнах да го захранвам.  Simple Smile Вчера ни беше първи ден. След като се потрисаше в началото  newsm62 после си го изяде. Дадох му го в ниблера и днес пак ще дам. Започнах с картоф.  Grinning

Опитва се да седи и само да скача по земята и вече не иска да лежи  Mr. Green  
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2350604809984&set=a.2 … ype=1&theater
Сега отивам да ви чета  Hug

# 409
  • София
Момичета,
Днес пробвах с морков. Пак никакъв интерес. Не знам какво да го правя това дете. Споделете как са приели вашите бебета първите лъжички пюре. Вече започвам да си мисля, че му е рано и не е готов и да спра за известно време Thinking

Момичета,
Да ви споделя какво ме посъветва педиатърката. Каза да разредя много пюрето с мляко. Да стана като нектар. Ще пробвам и ще ви кажа дали има резултат...

# 410
  • Бургас
Гу и от мен  Wink Нещо уморена се чувствам напоследък и не ми се пише, а и от дни не съм сядала на компа.
На 30-ти мин. месец бяхме на консултация и Преслав се оказа наедрял с цял килограм  bowuu Беше точно 7 кг. тогава, сега се надявам да е повече.
И аз не съм започнала захранването, мисля да пробвам след няколко дни. Ще започна с картоф.
Честито на бебчетата, които днес стават на половин годинка, да са живи и здрави   bouquet

# 411
Здравейте, минавам само да се отчета. Вече сме 7330 грама (качил е само 300 грама) и сме 68 сантиметра (1 сантиметър о горе). Като цяло успокоил топката и наддава по по-малко. Лек ден Simple Smile

# 412
Здравейте от слънчев Созопол. Тук времето е чудесно. Вече 10 дни сме тук, но от 2-3 дни имаме малко проблеми с дрискането. Малкия ака по 3-4 пъти на ден. Консистенцията е малко редичка, няма промяна в цвета, Денис е много жизнен, но на мен ми е малко притеснено. Дайте съвет-да му давам ли нещо за разстройство? Ние сме изцяло на кърма. Апетита му даже се е увеличил... Да се обаждам ли на педиатърката? Между другото и зъбките малко ни мъчат, мажа с Gengigel и съм много доволна!                Честито на тези, които днес стават на 6 месеца!!! Да са живи и здрави! Ние също днес имаме половин рожден ден!

# 413
  • София
котенце 1, може да е от зъбките. Ние се подсякохме за първи път преди седмица и според педи е от зъбките. Ако те притеснява обаче, по-добре си звънни на педи за твое спокойствие.

# 414
Благодаря! Сега ще й звънна... и после ще споделя.

# 415
Педи не мивдига... Сега сложих да сваря малко ориз за да направя оризова кашичка. Кажете как да я направя? Да намачкам ориза и да добавя малко кърма ли? newsm78 HELP!!!

# 416
По изчетох ви малко  Mr. Green

Честито на всички навършили 6м. Да са ви живи и здрави! Ние ги навършихме на морето  Mr. Green

Къпим се под душа от морето и много му харесва направо пищи от кеф.  hahaha
Не съм му давала да пие от чаша.  Peace Но на каката и дадох да пие по това време и се справи.
Топнахме го в морето и не съм се притеснила. На него мнооогооо му хареса. А аз си мислех че ще му е студено  Laughing

Илиана и аз си мисля че е много бързо това захранване  newsm78 защо трябва така да се препуска  newsm78 За благото на майката или на детето  newsm78
Аз на виктор му давах само да опитва диня, пъпеш,грозде, хляб  Mr. Green Но определено е готов за ядене. Посяга към всичко "яде" и лъжици и чинии  Joy Вече не може да се храним спокойно пред него. Снощи докато се хранихме му дадохме да си дояде картофа в ниблера и го изяде а преди това му се мръщеше. Може и вие да пробвате така. Явно като ни гледа че и ние ядем му се дояжда  Laughing

На всички болнички бързо оздравяване.  Praynig Весет0 къде я пипнахте тази варицела  newsm78
Ена4 Дано всичко да се е нормализирало, знам колко  е неприятно и как се панираш. Стискам палци.

Еххх не мога да ви изчета

котенце 1 Може и само ориз да пробваш, но ако не сте се захранвали сложи и кърма ако можеш а и по лесно за него ще е  Hug Може да е от зъбките, а и ти казваш че е добре и няма признаци на болен  newsm78 Значи не би трябвало да е проблем. Може и от твоята храна да е  Peace

# 417
Весето, котенце 1 -честити ви половин годинки! Party
Редрени2000, измъчи се с това захранване. Confused Наистина се иска много търпение, явно му трябва повече време да свикне с новите вкусове. И аз днес пробвах тиквички с картоф на Хип/до сега е яла морков, тиква и картоф/, но се намръщи. Опитах го и наистина е много гадно. Sick Ако и утре не го иска- няма да и го предлагам повече.
Мама Веси, браво за хубавата почивка!Ама как не му е студено на Вики в морето?! newsm09 На мен самата ми беше хладно/остарявам вече явно Mr. Green/, а Ева се размрънка като и топнахме крачетата. Rolling Eyes

# 418
  • София
ena4, явно ще сме така, поне в началото. След обяд му направих 2 лъжици морков с 30 мл. мляко. Стана доста рядко и затова го сложих в шишето. Учудващо, го пи. Утре пак ще разредя повечко пюрето, но ще давам с лъжичка.

Или консистенцията ни притеснявам, или ще сме злояди. Е, все нещичко ще си харесаме накрая:)

Май не съм тоговаряла на въпросчетата.

Къпете ли бебетата под душа Да, когато не сме вкъщи, но определено повече му харесва в коритото, защото там си се плацика.

Давате ли вода от чаша Досега не съм давала вода от чаша, но съм поръчала бебешка чаша с накрайник 6+. Мисля да го уча сега да пие от такава чаша.

Спокойна вечер на всички Hug

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 21:21 от redreny2000

# 419
  • Бургас
Момичета, днес следобяд  ми се поду лявата гърда. Правих горещ душ и компрес, но няма ефект. Детето сука, но не получих облекчение. За първи път ми се случва. Дали е запушено каналче? Какво да правя ?

Общи условия

Активация на акаунт