Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ок, езерото с лилиите в 10ч   Peace То беше нагоре от езерото Ариана/входа/ нали? Или аз нещо се бъркам  newsm78 Я ми пратете един тел. на лични за всеки случай  Praynig Аз не се сетих, че четвъртък е 15.09 нали си нямам още ученичка  Hug ама догодина и аз ще съм в трепетно очакване  Hug

Да добре го измислихте за двойната среща  Hug

Anduli В количката още се опитвам да не го държа напълно изправен. Но иначе си седи стабилно на дупето. Някак си изведнъж седна.  newsm78  и то без да се подпира.  newsm78 Като се измори си поляга на възглавниците  Laughing

Uinen Аз и по мързеливо го давам  Laughing след първото събуждане и хоп при мен та да не ставам по 100 пъти  Whistling

# 616
  • София
Привет, момичета!
Предлагам аз една двойна среща за утре. За тези, които са за Южния парк и не могат да отидат до Борисовата градина. Предлагам да е следобяд, примерно в 17 часа. Така, ако има желаещи, могат да дойдат и на двете.
Предлагам пак в новата част откъм Нишава. Пада се някъде по средата, така че е най-удобно за всички. Ако някой има друго предложение за мястото и часа, да казва.

Да добре го измислихте за двойната среща  Hug
Така или иначе част от нас не могат в Борисовата, друга - в Южния парк, а пък ако има ентусиасти и за двете, ще е най-добре:)

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 00:31 от redreny2000

# 617
  • София
Anduli, ако се пробвате да забелвате пишлето, вероятноста да се получи истинска сериозна фимоза е по-голяма, както и инфекции, прищипване на главичката и лошо кръвоснабдяване. Физиологичната фимоза доста я обсъждахме в темата и общо взето нямаше човек, който да сподели, че специалист е потвърдил да е нещо необходимо забелването.

Аз утре имам ангажимент от 11 до към 13 часа и изпускам срещата в Борисовата. за Южен парк не знам дали ще съм свободна, но ще звъня, ако ще идвам.

# 618
Не мога да не го споделя с вас, нищо, че е 2:00  Rolling Eyes

Какво е майчина любов
Малкото момче отишло една вечер при майка си в кухнята, докато тя приготвяла вечерята и малко притеснено й подало лист хартия, на който старателно било написало няколко реда. След като майка му си подсушила ръцете с кърпата, тя го прочела. На него пишело:

•За подрязването на храстите в двора – 5 долара;
•За това, че съм си почистил стаята тази седмица – 1 долар;
•За ходенето ми до магазина вместо теб – 50 цента;
•За наглеждането на малкото ми братче, докато ти пазаруваше – 25 цента;
•За изхвърлянето на боклука – 1 долар;
•За окосяването на поляната пред къщата – 5 долара;
Общо: 12.75 долара
След като го прочела, тя го гледала продължително време без да каже нито дума. Момчето можело да види как спомени преминават бързо през съзнанието й! Тя взела химикал, обърнала листа на другата страна и написала следното:

•За деветте месеца, през които беше в мен, растейки – не ми дължиш нищо!
•За всичките нощи, през които съм бдяла над теб, лекувайки те и молейки се за теб – не ми дължиш нищо!
•За всички сълзи, които си ми причинил през годините – не ми дължиш нищо!
•За всички нощи, изпълнени с ужас и притеснения, които знам, че ми предстоят – не ми дължиш нищо!
•За всички играчки, дрехи, храна и дори за издухването на носа ти – не ми дължиш нищо!
И така, когато събереш всичко, получаваш цената на моята любов. Тя е безплатна!
Когато момчето прочело това, което майка му била написала огромни сълзи изпълнили очите му. То погледнало право към майка си и й казало:

“Мамо, сигурен съм, че те обичам много!”

След което взел химикала и с големи букви написал: ВСИЧКО Е НАПЪЛНО ИЗПЛАТЕНО!

Поуки, които този разказ ни носи:

•никога няма да разберете колко струвате за родителите си, докато сами не станете родители;
•бъдете даващи, а не искащи, особено що се отнася до родителите. Има толкова други неща, които можете да им дадете, освен парите!

# 619
Добро утро!
Много ми е тъпо, че винаги се разминавам с мамите от Южния, ама няма как да ида до там сама Sad Днес в 10, ще гледам да сме на Езерото с лилиите, а другата среща ще пропусна Sad
Хубав и ползотворен ден и да се щракнете Южни мами   newsm03
Penmar, много е хубаво!

# 620
Добро утро,за съжаление аз ще пропусна този път срещата,тъй като ми възникна ангажимент Sad

# 621
добрютру,
една сутрешна доза макиато от мен

ще дойда в Борисовата, но ще закъснения, че Марти сега заспа, така че вероятно ще се включа към 10,30
За южния нищо не обещавам още, макар че трябва да се видя с редрени.... ще се постарая поне за малко да дойда.

# 622
  • Пловдив
Добро утро!
Добре дошли на завърналите се от почивка мами Hug. В тази връзка, до колкото си спомням Госпожата Стихията е в Мирамар, и нея ще чакаме отпочинала.
Мигейко, Маринелс за попарата - всеки си решава кога да даде, но аз да се изкажа за соевото сирене - имайте пред вид, че соята е много много силен алерген, а се съдържа в почти всички продукти за големи, така че, момичета, моя съвет е ако се дава сирене, да е от мляко. - вече има сирена по БДС, които са отлежали, така че няма страшно. В противен случай, направи ли алергия към соята, проблема  е голям. Другото е, че соята има голяма вероятност да е ГМО, независимо,че в Европа ГМО са забранени. Тя се внася предимно от щатите, а "забранена" означава да не е над определен процент, тоест винаги е възможно да има в нея ГМО, независимо, че на етикета пише друго. Така че, внимавайте.
Ами пожелавам лек, спорен  и усмихнат ден на всички мами  Hug

# 623
Люба Hug ,
 на моя приятелка детето имаше многосилна алергия към белтъка на кравето мляко и към всякакви други храни почти нищо не можеше да яде.Млякоро му беше някакво специално изписваше се с рецепта,та тя му даваше соево сирене и соев кашкавал иначе не знаех,че соята е алерген,може би като цяло като зърнена култура

# 624
  • София
Момичета,

Май органиацията за следобедната среща в Южния парк позакуца. Така или иначе аз и Mur ще сме там. Ще се позавъртим към 17 часа откъм Нишава. Предния път си дадох телефона на повечето, така че ако някой дойде да ми звънне.

# 625
То много ясно,че е тъпо да си храниш детето с китайско сирене при наличие на хубаво българско краве,козе или друго,но го споменах за в случай че се налага да се избягват.Попарата си е супер,но в някакъв по-късен етап към годинката,поне така мисля

# 626
Опс сега прочетох,че соята е алерген след мляко,жито,яйца и е алтернатива при алергия към белтъка на кравето мляко,Люба Hug че писа,че тук много хора четат и не ми се ще да стане някоя беля Simple Smile

# 627
Ето ни и нас, прибрахме се Mr. Green

Много добре се разходихме и си побъбрихме  lalalala добре че беше Рачолина та да имаме фото  Whistling аз иначе си ходя с моето ама днес  Blush Много са ни пораснали бебоците и всичките се държаха много прилично. А бе добре сме си ги възпитали  Joy  Хайде другата седмица пак. Може като варненките да си определим един ден и час в който да имаме среща и който може идва.  Peace Какво ще кажете? 
А каква жега беше по обед  ooooh! колата беше като пещ, при все че съм с климатик и пак  af

lilyrose  Hug  сега си го пия

За соята, за съжаление е права Люба повечето е с ГМО. Ама то вече какво ли не е  ooooh!

Като се прибрахме Вики си изяде кашата е още не сме с пълна порция ама... колкото толкова  feeding

# 628
Мдаа, три начина имам , за да приспя щерка ми:на гърда, в количката по неравен терен и на ръце , докато танцувам на денс парчета/около 9-10 трябва да са ooooh!/. Голям фитнес му дръпнах преди малко, вир вода съм. Вече доста тежи госпожицата. Rolling Eyes
А сега гледах снимките ви от срещата-мнооого сте готини! И бебчетаата са пораснали , и вие-свежи...браво! И тука днес е 34 градуса. Shocked Трябва да излезна за цветя, че нали започва новата учебна година, ама в тоя пек не ми се мърда. Whistling

# 629
Здравейте мами Simple Smile
Благодаря на всички които отговориха на запитването ми  bouquet
mama_vessy, Самуел по същият начин прави, ако съм го кърмила в 6 сутринта до 12 на обяд не мога да хвана Laughing  Големи паузи, взе да прави, все гледа нещо да рита, блъска, хапе, впечатлява се от всяко трептене във въздуха, а пък аз съм тръгнала да му губя времето с кърмемне Laughing При нас кърменето премина изцяло на поискване от негова страна, когато аз му предложа например преди да излезем от къщи категорично ми отказва Crossing Arms и след 15 минути решава, че му се яде. И аз започвам да търся пейки или кафета с тераси, за да хапне, напълно забравила накъде съм тръгнала Joy Вчера например за цял ден е ял само 6 пъти и ми направи нощна пауза от 9 часа Shocked Иначе си хапва стабилно, а и е едричък та не се притеснявам, че не му стига. Между другото видях във фейса, че имаме общ приятел Simple Smile ей малък е светът.
Видях снимките от днешната среща, добре сте си прекарали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт