Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
marinels Аз друга рецепта за попара не знам, кое по-точно в рецептата те притеснява?
Има, има-с прясно мляко и яйце. Mr. Green Баба ми  я правеше като дете.

# 601
татарчето , бебчето на маца83 също малко преди нас изкара варицела и тя ми препоръча едно гелче Вирасут.Аз не успях да го открия тук по нашите аптеки и мазах първо с Галена Алба,ама много плачеше мишона...тогава звъннахме на един лекар,той лекува и с билки много и ни каза ракия,вода,захар и сода бикарбонат...ама беше с определено съотношение....ако проявиш желание с това да го мажеш кажи,че много мами тук едва ли биха се доверили на бабини девитини,но на Ванеса наистина и подейства много облекчаващо,не я болеше и пареше като я мазах и много и помогна...Ако решиш да го приложиш ще проверя какво точно беше съотношението....
[/quote

Ще се радвам ако може да ми я дадеш - аз също търсих това кремче и тук го няма.

# 602
  • Кукуландия
За колектора на мен педи ми каза да го сложа 1-2 часа преди прегледа, отгоре памперса и като отидем тя ще му го свали.

# 603
И ние се върнахме от консултация. наддали сме 300гр. и 2 см. 7700 и 70см. Явно сме от по стройните мъже   Joy  След ваксините е спокоен и му купих една играчка на детето за доброто държание  Heart Eyes
И на нас ни дадоха направление за кръв и урина и ние ще се борим явно  Rolling Eyes

Според анкетата повечето са за Борисовата утре, а в колко часа 10-11ч.  newsm78 за мен няма значение, ставаме рано от няколко седмици  Tired

sirence ядене на домати е много силно казано  Laughing само трохички е опитвал, но определено му харесва  Peace а прасковите съм си го плавила аз и тъй като понякога беше много раздразнителен му давах и той много доволен си ги смуче от ниблера  Mr. Green още повече че са и хладни и явно добре му действа.
А пък за попара...... много ни е далечно още  Mr. Green нашия се оказа много придирчив  Joy ние още на зеленчуците им се чудим  hahaha

И ние до сега сме си с непрекъснато нощно хранене мин. по 2 пъти, ама все си мислех че може да го понамалим  Whistling ако не да си замине  Rolling Eyes

jozyy  Mr. Green ама и ти един късмет  Sunglasses

# 604
  • Кукуландия
И ние до сега сме си с непрекъснато нощно хранене мин. по 2 пъти, ама все си мислех че може да го понамалим  Whistling ако не да си замине  Rolling Eyes
И ние и ние  Tired Толкова ми се спи вече, че дори ме мързи да стана да го извадя от кошарата и ако е по-близо до мен го изваждам както съм си седнала ( а кошарата е на около 45см. от леглото  Laughing).

# 605
Момичета, утре кои сме за Борисовата? Аз, janica25, migeio, mama_vessy, lilyrose (вероятно), jozyy?

# 606
  • София
Момичета, утре кои сме за Борисовата? Аз, janica25, migeio, mama_vessy, lilyrose (вероятно), jozyy?
Може ако ме искате и аз да дойда Simple Smile Към колко часа го мислите?

# 607
в 9.30ч. рано ли ви е,че нали на обяд се захранваме и да имаме повече време Simple Smile

# 608
Предлагам в 9.30ч. на пързалката-слон Simple Smile

# 609
  • София
Предлагам в 9.30ч. на пързалката-слон Simple Smile
Ох, къде беше тази пързалка?

# 610
Аз по-рано от 10,00 едва ли ще се класирам. Не е ли по-добре на езерото с лилиите - там има повече пейки и е по-спокойно...

# 611
  • София
Привет, момичета!

Предлагам аз една двойна среща за утре. За тези, които са за Южния парк и не могат да отидат до Борисовата градина. Предлагам да е следобяд, примерно в 17 часа. Така, ако има желаещи, могат да дойдат и на двете.

Ние днес бяхе на кръщене. Прибрахме се преди малко. Виктор беше такава послушна дущичка цял ден:)

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 23:23 от redreny2000

# 612
  • София
Здравейте мамчета!

Да се запиша и аз в темата. Отново доста време ме няма и не успях да пиша или изчета всичко, но виждам, че имаме същите проблеми и това разбира се е нормално Simple Smile

Виждам анкетка за кръщенетата и за среща в Борисовата. Не знам дали ще успея да дойда там, но може да го обмисля и да ви намеря.

Кръстихме Теодор на 29,08. Държа се юнашки и не плака изобщо. Свещенникът има голяма заслуга за това. Млад, много усмихнат и го предразположи. Оказа се, че има малки момченца и той та така мина гладко и успяхме да се насладим на ритуала, който беше много хубав и задушевен. Отецът се казва Лазар и е в църквата в Горублене.

Днес Теди прави 6 месеца и искам да почерпя, но както съм казвала и преди, не знам от къде намирате онези хубави картинки с кафенца и сладкиши.

Днес също минахме на консултация - 8 020 гр. и 70 см - в групата на стройните се нареждаме до мама Веси Simple Smile На ваксината изплака но бързо се успокои. Даде направление за кръв и урина. Как ще  нацеля момента с пишкането не знам ...

И ние се будим нощем, но не за храна ... Зъбките за явно в комбинация от топлина и пълнолуние Simple Smile
Има лигички, но не е страшно ...

Захранването върви добре. От зеленчуците не съм дала грах, спанак и домат. Има и други, но за тези се сещам. С домат аз съм се обринала като малка около устните. Била съм на 7 месеца. Няма скоро да го дам. Каза ни да започнем с каша след обяд и 1/2 жълтък през ден. Аз ще карам едно по едно. Първо кашата. Жълтък мисля да дам 1/4 веднъж едната седмица, втората 2, третата 3 пъти и после по 1/4 през ден до края на 6 месец. В 7-мия по 1/2.

Зеленчуковите пюрета ги яде, но не съм заменила изцяло храненето, дохранвам си с млекце т.к. той си го иска и цяло пюре от 190гр не може да изяде. Най-много да хапне 100-125гр. Разреждам ги или ги сгъстявам с АМ в зависимост от консистенцията.

Маринелс, попарата не е ли към 8-ми месец????

И накрая, οπитаха се да го забелят ... Аз нададох жален стон и и казах да спре, но все пак малко го оголи, но наистина много малко и той не разбра дори, че нещо му направиха .... Каза в коритото да го започна лекичко за да се открие за да се мие и постепенно да се забели. Мен ме е страх и ако мъжлето не беше по-смел ще си останем незабелени ...

Да ви питам, мамчета, как сте със стоенето на дупе, в шезлонгите и количките? На каква степен са  облегалките? Стабилни ли са вече вратлетата на бебчетата ви? Ако е обсъждано ме извинете, ще се върна назад да чета ако е така.

Спокойна нощ на всички!

# 613
Ок на езерото с лилиите в 10ч.

# 614
Предлагам аз една двойна среща за утре. За тези, които са за Южния парк и не могад да отидат до Борисовата градина. Предлагам да е след обяд, примерно в 17 часа. Така, ако има желаещи, могат да дойдат и на двете.
Аз подкрепям предложението, че ми е по-удобно и като място и като време.
Мамите от сутрешната среща в Борисовата градина са поканени следобед в Южния парк  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт