Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета!
Почерпете се за здравето на голямото ми момче, което рано сутринта стана на 5 години!
(тази торта ни е почерпката за градината)

# 661
Бетта съжалявам че няма да мога да ти помогна по този въпрос, нямам особено мнение, прочела съм много неща за и против микровълновите и все пак в къщи ползваме този уред.
За Крум не го ползвам не защото е вреден или убива някой от полезните вещества в храната, а защото приготвям зеленчуците на момента  и нямам нужда да затоплям.
В нета има много ифо, ще трябва да вземеш решение сама  bouquet

marys Честит ти рожденик, много светло ти е детенцето, много хубава енергия.

# 662
  • Пловдив
Marys, честит празник на Ники!  Hug Много здрав и щастлив да расте!   bouquet

Бетта, благодаря за отговора   bouquet

# 663
  • София
Привет, момичета!

Днес заформяме една срещичка в Южния парк в 17 часа в новата част откъм Нишава.
Засега сме аз, lilyrose, Mur и Anelisa.
Хайде, има ли още желаещи?

Marys, честит ти рожденик!!! Да е жив и здрав и много послушен батко! Тортата е много интересна:)

Така, за нашето захранване да ви кажа, че ние спряхме да починем малко. След това ще го пробвам с оризова каша. Ще пробвам и с нимблера дали няма да има интерес. Явно това за готовността си е напълно вярно. Когато ядем нещо, Виктор няма никакъв интерес, но как само следи чашите ни. И тъй като се заговорихте тук за пиенето на вода от чаша, вчера пробвах да му дам. Ами, че детето си пие много добре, направо онемяхме.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 14:26 от redreny2000

# 664
  • Кукуландия
Здравейте!

Честит рожденник на Марис!
Честита годишнина на патерица и на сиренце!

ена4, наистина, бързо растат и се изменят малките сладури. Гледах снимките от кръщенето на Ева - станала е малка госпожица с  голяма хубава коса Grinning

skrech, Димитър повече от месец застава на 4 крака, но досега само се клатеше напред назад, а от няколко дни вече мести крачетата, останаха само ръцете и ми отиде на кино и малкото останало спокойствие  Laughing Но пък досега не се е опитвал да се изправи и да седне. За сметка на това онзи ден ме ритна в носа, докато се навеждах да го взема.  Crazy

И третото зъбче излезе, сега подозирам, че четвърто го мъчи, защото много настървено си дъвче ръцете и каквото друго успее да набута, но не все още не се вижда къде точно ще е това зъбче.

И ние имаме проблем с кърменето, ако таткото е наоколо, а за заспиване и дума не може да става. Навън е същото, но за щастие не ми се налага често, така че няма проблем.

Ау, 3 часа го пиша този пост, малчо е много нервен и само мрънка. Забравих какво още щях да казвам...
Както и да е, отивам да достягам багажа, изчезваме за седмица.  Peace

# 665
marys, да ти е живо и здраво порасналото момченце  Ники и много щастлив и горд батко  bouquet
А това е за гордата мама на трима юнаци:)

# 666
АУУУУУ сиренце честита годишнина! Много да се обичате!    smile3525 сори че нещо те пропуснах  Embarassed

marys Честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много да ви радва! newsm51

Има ли и друго бебче дето да седи  newsm78 Днес една моя позната, ми се накара че съм го оставяла  седнал и съм го била научила преди той да бил готов и щели да му се деформират костите  Shocked А как разбра че не е готов, не знам  newsm78  А всъщност не съм го учила  newsm78

Е лека вечер и поспаливи малки сладкишчета!

# 667
marys честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много щастливо детство! newsm51
Има ли и друго бебче дето да седи  newsm78 Е лека вечер и поспаливи малки сладкишчета!
Мама Веси и Ади си седи вече, без да съм я учила. Ето я на люлката

Тук пък си играе в кошарата. Аз все гледам права да я снимам, седнала не ми прави впечатление.
А за поспаливите малки сладкишчета завиждам на тези, които ги имат. Ади снощи заспа в 4.30. Тази вечер още е в стихията си, незнайно докога. Чудейки се къде да потърся идеи как да й променим режима, ми хрумна да прочета за детето Риби в книгата на Линда Гудман "Слънчевите знаци на зодияка". Ми не ми даде много идеи да ви кажа, ако е права авторката май така ще е и занапред: "И най-дипломатичните родители удрят на камък, когато се опитат да въведат някакъв режим, към който да се придържа отрочето им Риби...Режимите и навиците са негови естествени врагове и то с богатото си въображение ще измисли какво ли не, за да не ги спазва. Бебетата, които обръщат нощта на ден и деня на нощ, са много често родени под знака на Рибите... Ако го насилвате да яде, да спи или да играе, когато това не му се прави, ще ви съсипе живота... Не си мислете, че ще водите своята нептунова рожба за носа или че ще можете да я моделирате както пожелаете...Детето ви ще се инати докрай, подобно на ревливото и червендалесто връстниче, родено под знака на Овена; или пък на капризното, царствено бебе Лъв, или пък упорития, вироглав малък Телец. Единствената разлика е, че то ще потигне своето, като ви омае до припадък, като ви удави в сладки усмивчици, с една дума - като ви се качи на главата."

# 668
mama_vessy и моята София си седи без проблем, нито се клатушка, нито нищо. Може да откара и по половин час седнала, после обикновено обаче си запраща някъде играчките, с които играе и някакси много смешно се претъркулва, без да си удря главата. Нито съм я подпирала, нито нищо, сама се е научила.
Марис , да ти е жив и здрав рожденникът.
Сиренце, и на теб честита ти годишнина.
Редрени, добре си решила да починете. Аз като стара свекърва да кажа, че хич не рабирам това бързане с яденето. Колкото - толкова, когато - тогава.
За кърменето - бе много малко ми се струва, че суче, но кантарът показва друго. С нейните 10 килограма, ама хич не ми пука колко яде. Дръпне, спре, поогледа се, ухили се, пак дръпне и така може до безкрай, ама аз след известно време си слагам цицте обратно в сутиена и колкото яла - толкова. Няма да я чакам с часове.
Толкова много хубави неща бях купила за София - ми не и стават, вчера се пробвах, да и обуя едни панталони, които са отбелязани за 12-18 месеца, е, познайте - не можах да и ги набурам на дебелите крака. Племенницата ми е на 17 месеца и и ги дадох - на нея са и големи, моето прасенце... Дано да не е така, като порастне.
Хайде, по живо и по здраво.

# 669
Катилас и ние сме така с кърменето, ако усетя че "хептен" прекалява с играта, крия "цоцето".
Мога само да добавя че когато на мен ми беше неудобно от това че се върти и показва гърдите ми на цял Пазарджик, тогава и той сучеше някак нервно, в момента в който си казах "Я да си гледат работата тези които не одобряват моята недискретност" Крум спря да нервничи, просто цока-плюе-пак цока- пусне, огледа  се, гърдата ми "сиди" разголена, той се върне пак захапе и така мирно се наяжда.

# 670
katilias, честита ти именница. Да ти е жива и здрава  Heart Eyes

Честит имен ден и на всички мами и бебчета, които празнуват днес
  bouquet

marys честит ти рожденик със закъснение  Embarassed. Прекрасен е  Heart Eyes

Лъки, Ади е страхотна, как самоуверено си седи в люлката  Heart Eyes

Бедствие, сподели дали си консервирала/замръзявала нещо напоследък, че ще имам малко свободно време следващата седмица.
Аз слагах пюре от сини сливи и пасирани тиквички във фризера и малко тиквички и фасул в бурканчета за blw
от понеделник се почваме, колкото и да ме мързи  ooooh!

# 671
lilyrose вчера  обелих и нарязах круши на 6 части, сложих ги в буркани и на пора за 35 мин и ги затворих.

# 672
Здравейте и Честит празник на Софиянки   bouquet

Честит имен ден на София на katilias и на всички именници! Да сте живи и здрави!

katilias, Лъки Много ви благодаря. Успокоих се,  Hug

Лъки и мен снощи не ме остави да се наспя,  Tired  но не чак като вас.  Shocked Той започна от 4:30 та до сутринта  Crazy  Лошото е че кака му е Овен и тя ни се води , ни се кара Whistling  и от сега ми е ясно на какви номера ще го учи  ooooh!  Аз все се надявах, таях една мъъъъничка надежда, че рибките са по добрички  hahaha  Whistling

katilias А аз си мислех, че Димана е била дебела на 1г. когато беше 12кг.   Mr. Green Ама то си е до ген. Ако такатото или ти сте едри, няма как тя да е малка и слаба.  Peace Важното да е жива и здрава.

# 673
Честит празник на софиянки, на всички именници и понеже не се сещам за друго детенце , празнуващо днес, специално поздравявам София на Катилиасbouquet Да расте здрава и щастлива госпожица!
Мама Веси, и Ева седи вече, но не много дълго. След няколко минутки залита нанякъде. Не съм я насилвала, тя сама се хваща за количката и сяда. Като омалее се обляга. Аз пък точно питах джи пи-то дали вече може да седи и тя потвърди. PeaceЛъки, Марис, много са сладки децата! Heart Eyes
Ние днес бяхме на празник на градинката/12 години от основаването/ , но моето диване не искаше да гледа куклен театър. Взе си няколко балона и " Хайде да си ходим" ooooh! И малката маймунка беше на същото мнение, та само дето се приготвях цяла сутрин да се стегна малко за пред хората. Laughing

# 674
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен, както и на всички столичанки    bouquet
Искам да попитам мамите, които дават сокче какъв биберон ползват, че аз още съм от тези 0+ , но сокчето не изтича то него, а си мисля, че ако е по- голяма дупчицата ще се задавя бебка newsm78 (по-скоро не смея да опитам след едно задавяне с мляко) Sad

Общи условия

Активация на акаунт