- за да БЛАГОДАРЯ на госпожа Стихия за чудесната идея за приспиване в/у топката -аз все още чета в предишната темичка
не мога да ви смогна
. Нямам енергия да отговарям пак. Ще нахвърлям каквото по памет се сещам - планувано беше детето, искам още деца, но не знам кога. Предпочитам третото да стане случайно, но не знам защо. Случвало ми се е да оставя детето пред магазина, но то си зависи от магазина и от квартала. Винаги го оставям с баткото. Живеем само на мъжа ми и децата. Името го избрах трудно. Харесва ми значението - победител на народите.
В началото си виках:айде малка е,добре,ама вече е на близо 6 месеца и си мисля че ако не го махнем сега ще стане като брат ми,който до 4 години пиеше нощно време мляко с бисквити и мед разбито...

А и тя не е от недохранените. Момичета..., капризи и т.н. При нас може би иска да папа, за да си навакса пропуснатото гушкане и внимание през деня, когато брат и е на първа линия.
) , а вечер 220мл, и не се буди от 9 до 7. Един месец бяхме на 4 хранения, но сега огладнява много по-бързо, и откакто станахме на 6 месеца - пак се върнахме на 5 хранения - като обедното е голямо пюре, а следобед (не винаги, ако сме навън) давам малко бурканче банан или ябълка и допълвам с мляко до 200мл.
) Е, изпуска я от време на време, но не се сърди, а търси начин да я захапе отново бибата. Напоследък, заради жегите не иска цяло пюре, та добавям млекце.
по 120 мл и правя ... като и дам да пие и като го усети.....носим се,пеем,разглеждаме стаите и картините,та вземе да зацока....Много мами ми казват да сменя с Милумил....уж много го харесвали децата..... Та сега се чудя дали това НЕядене е от млякото...може да не я кефи нещо и затова да не иска да яде... Препоръчани теми