Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
И аз това щях да се оплаквам от моето ГМО чаве. Давам му морков от градината, леля и специално за нея го даде, нИ ще и толкова. Купих пюре на хип от морков, яде и се хили доволно. Направо генетично деформирани си се раждат май ooooh!.
Картофа го комбинирах с кърма и мина номера (и той домашен), тиквичката я яде нищо че е домашна, броколи опитах, ама не и хареса, пък и три пъти пълни памперса после, та го отложихме за по-късен период.
И да споделя как я захранва батко и. Допипал синковеца една близалка от някъде и я помъкна към детската, след малко отидох да проверя колко и къде е омазал и гледам малката се облизва доволно, смее му се щастлива, той като ме видя и малко на зад отскочи. Ясно захранил я с близалка. След три дни раздавам сладолед, отивам до балкона връщам се, тиквичката пак прекалено доволна физиономия има, този път татко и я захранил със сладолед, много жално го била гледала  #2gunfire.
Айде хубави разходки и ящни бебета.

# 391
Здравейте,

Захранването ни- вече сме на броколи с ориз,много ги харесва,но го отчитам на това че и аз докато бях бременна редовно ядях броколи. Разбира се винаги пробва и от нашите ястия,днес вчера опита лимон  hahaha Joy Много смешна беше с тази кисела физиономия

Утре ставаме на половин годинка и ще си правим "мини" парти у нас,а аз съм се зарекла,че ще правя торта,та приемам идеи за лятна лека торта по възможност с малини,боровинки или подобно newsm78

Зъбите- тази сутрин забелязах че долните венци са си променили формата,та и ние почваме с тормоза растеж на зъби

Спането- много неспокойно спи,защото се опитва да се обръща,буди се и не може да заспи по корем,а не иска и по гръб

Вече имам Бънджи,но все още не знае какво да прави в него,така че реших да поизчакам с него...

Отчетох се,хайде лека,отивам да правя ябълков щрудел/кекс...

# 392
  • София
...та приемам идеи за лятна лека торта по възможност с малини,боровинки или подобно newsm78

marinels, предлагам ти да направиш чийзкей, върху който дасложиш въпросните плодове. Ако ти допада идеята, кажи и ще ти изпратя рецептата на ЛС. Освен това аз го правя без яйца и печене и става много бързо. Даже си имаме в момента в хладилника:)

за захранването реших! Отивам да купувам картоф на Хип. Ако и него го откаже, прекратявам с картофа, за да не го намрази детето и да го откаже изобщо. След време пак ще пробвам.

# 393
p.atanassova, ние ходихме в Магурата миналата пролет. Имаше екскурзовод, но той ни пусна сами да се разхождаме с думите, че няма къде да се изгубим. Предварително бях чела в нета, че такава им е практиката, но не знам от колко време е така. Останах с впечатлението, че на екскурзоводите не им се прави такава дълга обиколка  Rolling Eyes

# 394
Ние ходихме на Магурата когато Каролинка беше на  2 месеца , май месец тази година и на касата ни казаха или да побързаме да настигнем групата или да чакаме 1 час за следващата. Сами не дават да се обикаля. Екскурзовода следеше постоянно дали някой няма да се отдели от групата и ги викаше.Simple Smile

# 395
Здравейтеее! Grinning
Завърнахме се от морето. Малко, но толкова. Тати е на работа. Разнообразихме се и баткото е доволен, а аз не бих казала/ то покрай притесненията с кърмата и безсънието не усетих почивка/, но с деца на море е така. Crazy
Скреч, мерси, мила, че се включи и ти. HugЕдинственото, което не съм правила е да се масажирам, но вече мога да се похваля, че всичко е ок, беба суче доволно, даже като направи пауза от 4 часа днес и гърдите ми се наляха. newsm68 newsm68
Катилиас, мерси и на теб за подкрепата. Всички сте страхотни, момичета! Hug
Ева вече седи самостоятелно, но за кратко и залита нанякъде. Laughing Много сладко бърбори и бабите се умиляват. На кой му се причуло "дяди", на кой"тати"...голям смях пада. Mr. Green
На болничките-бързо оздравяване, а на неспящите-спокойна нощ! Ха дано и за мен! Praynig

# 396
Гу!

Два дни правих основно почистване на къщата + разместване. Хареса ми как стана  Peace

След 1 час заминавам на почивка ... (за 2 дни) в Пловдив  smile3534 newsm68
Това е един от любимите ми градове.  Party

Новото при нас е , че след като направих равносметка какво съм дала и какво не, излезе ,че съм му предложила всички основни зеленчуци и плодове. Та реших да дам и пилешко. Много му хареса. Сега редувам един ден зеленчуци на обяд, един ден пилешко с зеленчуци. Плодово за десерт. Опуква пюре и половина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Другата седмица мисля да му предложа заешко, пуешко или телешко. Не съм решила още. А пък и не съм се информирала достатъчно.
Вече седи доста стабилно (както видяхте на снимката във Фейсбук) и се изправя хращаики се на борда на количката.

А за въпросчетата:
1.Къпете ли бебчетата под душа?
- Къпала съм го, но беше доста в началото.
2.Давате ли да пие вода от чаша-за възрастни ,а не тези детските?
- Давала съм, в малка чашка слагам съвсем малко вода, колкото една глътка, естествено се олива  hahaha

Ще се включа пак , след като се върнем.  Hug

# 397
Дано отидем и ще ви пиша как е било и при нас. Ена4, добре дошла! Сега като се прибрахте дано да си починеш. Аз още се подмятам с пране от нашата почивка  Tired

# 398
И аз това щях да се оплаквам от моето ГМО чаве. Давам му морков от градината, леля и специално за нея го даде, нИ ще и толкова. Купих пюре на хип от морков, яде и се хили доволно. Направо генетично деформирани си се раждат май ooooh!.
Картофа го комбинирах с кърма и мина номера (и той домашен), тиквичката я яде нищо че е домашна, броколи опитах, ама не и хареса, пък и три пъти пълни памперса после, та го отложихме за по-късен период.
И да споделя как я захранва батко и. Допипал синковеца една близалка от някъде и я помъкна към детската, след малко отидох да проверя колко и къде е омазал и гледам малката се облизва доволно, смее му се щастлива, той като ме видя и малко на зад отскочи. Ясно захранил я с близалка. След три дни раздавам сладолед, отивам до балкона връщам се, тиквичката пак прекалено доволна физиономия има, този път татко и я захранил със сладолед, много жално го била гледала  #2gunfire.
Айде хубави разходки и ящни бебета.

Laughing ами децата най-добре знаят какво е любимо. А ти си тръгнала броколи да даваш Simple Smile))))

# 399
  • София
p.atanassova, промяната, жегите, новите изживявания, твърде силните емоции... сума неща може да повлияят на някои жени временно да започне по-трудно да се спуска млякото, но както забелязваш, децата компенсират с по-често сукане. Може пък и цикъл да е. На мен такова нещо ми се случи, когато детето беше над годинка вече. Хем бях изчела толкова информация и бях убедена, че гърдите не "пресъхват" в един момент, толкова нищичко не усещах да има в тях, че и аз започнах малко да се замислям.  И не помня колко време се задържа, но нещата се оправиха. Точно тогава се оказа цикъл. Макар вече година да си ми идваше редовно, без каквато и да било промяна в кърмата, точно тогава имаше намаляване на млякото.
ena4, радвам се, че вече е отминала кризата и се чувстваш спокойна!

Ех, само аз ли няма да почивам това лято  Tired Дано поне на бесеинче да отидем още един път, преди да е дошла есента.

# 400
Леле, с какви темпове се захранвате! Моят още не съм почнала всеки ден да му давам твърда храна, щото бяхме на гости на баба му и дядо му. Там му взехме една готова оризова каша, но в нея имаше толкова много неща освен ориз, че ще е я ползвам догодина по това време. Нямам доверие на нещо, в което са набутали желязо и поне 5 витамина. Ще му давам домашно сварено оризче. Той милият си умира от желание да яде всичко наред - чинии, мушами, играчките на батко му. Вече е опитал дори и риба, защото зад гърба ми леля ми го захранила педагогически с малко шаран. Беше на път да му набута и хляб да дъвче, но това вече ми дойде в повече. Все пак трябва да има известен ред. Вярно, че сме големи, но предпочитам по-плавен преход да  има.

# 401
  • Лондон
Здравейте,
аз цяло лято не съм писала, нямаше време от срещи, плаж, пътувания, детски рожденни дни и т.н. Дано ме помните.  Hug

Обаче лятото свърши, върнахме се на дъждовния остров.... Утре мисля да започна да захранвам и дойдох да погледна при вас как е. Нямам време да чета всичко, погледнах само последните 2 страници, но май доста съм изостанала... всички ли сте започнали? Утре ще опитаме и ние ( с оризова каша), а после ще споделя.

Моето бебе също от прекрасно и супер спокойно бебе, се превърна в мистър каприз - не спи по много, иска непрекъснато на ръце и вечер се буди с рев. Притесних се, че млякото май не му стига вече (той е много голямо бебе) и му дадох АМ преди няколко дни. Хареса му сякаш - хапна си го и заспа спокойно. Ще видим утре как ще е с кашата. newsm78

# 402
Нямам доверие на нещо, в което са набутали желязо и поне 5 витамина.
  newsm10 smile3501 newsm10
eya Добре завърнала се!Повечето мами са захранили,да.Ние сме съвсем в началото с два въведени зеленчука.
И за мен няма почивка тази година,ама съм свикнала.Вече не помня кога за последно бях  Rolling Eyes

# 403
Скреч, благодаря ти за помощта. На мен лично още  не ми е дошло и когато Женичка предположи, че може и това да бъде си спомних, че има такова нещо  ooooh! . Обаче още не ми е дошло и кърмата започна да ми се увеличава лека полека. Преди не ми капеше от другата докато суче, а сега гледам малко прокапва и се успокоявам. Дано да продължи да се увеличава.
За захранването-няма какво да се похваля, още не сме опитали нищо. Вчера рендосах домати за един сос и реших да му подам малко сок да видя как ще реагира. С една лъжичка, на която имаше 1 капка му подадох, но той със слюнката я изкара. Не му хареса. Подадох му и диня едно парче, да я осмуче, но и това не му допадна, той просто още не знае какво да прави с храната. Така реших да си чакам 6 месеца пълни и тогава лека полека да се пробваме, не ми се бърза.Днес ще ходим на консултация и ще видим колко сме пораснали, после ще мина да се отчета  Simple Smile

# 404
Гу! (специално за Пенмар)
Да се включа и аз, а!?
Не захранвам ОЩЕ, но малкият редовно си осмуква и ябълка, и диничка и пъпешче... Пробва и крастевичка така Simple Smile Кой като него! Не искам лятото да свършва...
А по въпроса с пещерите- моичкият в корема на мама е обиколил Ягодинската и Дяволското гърло Simple Smile За сега не ги е виждал, но догодина и това планираме!
И още един нов ритуал- не заспииваме легнали, а прави на рамото на мама... Няма оправия Confused
Много слънчеви усмивки от мен за всички бебчовци и мами! Особено за морските  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт