Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
П.атанасова, благодаря за включването - то досега аз просто не можех да си представя изобщо да давам тази вода, но ето че ще размисля, и ще приложа някои ваши идеи. Мур, страхотна идея - пипкава, но със застраховане от всякъде! Wink Ще я опитам с новата кана. Като ви говоря за утайка, никак не хиперболизирам - доста си е, и е видна от всеки - не , че аз се взирам, заради бебето. Какво прави сладурът Момчил Перчемков ? Hug

Браво, Катуолк  Hug

# 436
sirence, радвам се, че съм ти помогнала с инфо Hug
Перчемков, ако беше Перчемкова, щеше да е с кукуригу и опашки вече  Joy Малко го фризирах миналия ден по необходимост, че бретона започна да му влиза в очите. Иначе, се борим със захранването, но по му е лесно и вкусно да си цуцка  Crazy

# 437
  • Русе
И при нас е така захранването- 2 пъти й предлагах пюренце - отказва категорично... прави едни муцунки, едно грочене, плюе го, смесвам с кърма, ама пак ефекта е нулев....

Две нощи не сме спали, най-накрая й изби зъбчето! И темепратура вдигна... Педиатърката ни предписа ампулки Калций и ампули Вит Ц, някой от вас дава ли за по-лесно пробиване на зъбчетата и има ли ефект?

# 438
Ох, че жега днес! Flowers Sunflower И ние с децата до сега навън. Rolling Eyes
Днес отказа малката да ми яде тиквичките с картоф на Хип и предложих броколи. Май повече и харесаха, но да видим какво ще мисли утре. Laughing
Преди малко се размислих за заглавия на нова тема и ето някои предложения:
1.МАРТенче вече стабилно седи и всичко с полед следи.
2.Мама дава с лъжица на МАРТенче вкусна храница.
3.Иска МАРТенче да хапва сладко от храната на мама и татко.
4.Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои.
5.Половин година вече радва ни МАРТенското човече.

# 439
redreny2000,  и аз започнах вчера да захранвам с пюренце от картоф. Първият ден без примеси, само хубаво пасирано картофче. Много се лепеше по лъжицата и предполагам по небцето на бебо и  видимо му се повдигаше! Целият се втрисаше горкият! Днес добавих малко кърма, ама съвсем малко и май беше мъъъъничко по-ентусиазиран. Иначе никак не му харесва туй картофче. Мисля обаче да продължавам опитите до края на седмицата и тогава да мина на морков. Трябва време на детето да свикне с новата консистенция и лъжичката Simple Smile Какво направи ти с шофьорските курсове?!
Mur, пуснах на мама да види клипчето с Мартенчетата и тя вика: Ауу, браво и едно пънкарче си имате! Много му хареса косата на Момчи! Дано не си го остригала много Simple Smile

# 440
Мур и Момчил  Hug
Адриана, честито зъбче !

Ена4, на мен ми харесва: "Мама дава с лъжица на МАРТенче вкусна храница", и като гледам, повечето сте на този етап.

Мами, не си хабете парите за тиквички и картофи на Хипп - на Бейбилав е същото, пак Био,  дори е 190гр вместо 125гр и с  около 30ст по-евтино. Малкият много го харесва - днес излапа цяло! Wink

# 441
  • София
Какво направи ти с шофьорските курсове?!
racholina, благодаря, че попита:) Към края съм. Имам още 4 пъти. То е ясно, че след това ще има доста уроци, ама е по-интересно дали ще си взема изпита. Ще докладвам!

За пюрето, аз го разредих доста днес и пак едва едва му набутвах по малко. Утре ще видим дали ще има по-голям интерес. Явно е наистина консистенцията и лъжицата, защото вчера си изпи моркова с мляко от шишето без проблем.
Въоръжаваме се с търпение и смело напред!!!

# 442
Мами,дайте  съвет с какво месно пюре да започна....в голяма дилема съм пък педито е в болница и няма как да се консултирам с нея

# 443
Категорично пилешко, Весето, или най-много пуешко. Но пак си го давай постепенно.

# 444
Мами, не си хабете парите за тиквички и картофи на Хипп - на Бейбилав е същото, пак Био,  дори е 190гр вместо 125гр и с  около 30ст по-евтино. Малкият много го харесва - днес излапа цяло! Wink
А вкусно ли е , или е същият бъркоч като на Хип?

# 445
sirence а трапезна вода не става ли,тук има една EVIVA-Tabel water,виж я дали е подходяща.
veset0 аз бих започнала с пуешко.

# 446
migeio , точно това купих токущо:) На хипп тиква с пуешко,само дето никаде немога да видя дали съдържа глутен...

# 447
veset0, от местните пюрета, първо се започва с по-леките меса - пиле, пуйка, заек , а по-късно се въвеждат телешкото и рибата.
Ето едно предложение и от мен за новата тема:
Мартенчето вече с лъжичката се запознава и вкусовете опознава!

# 448
veset0 и да има глутен не е проблем на 6 месеца, то нали и той все някога трябва да се въведе

# 449
migeio , точно това купих токущо:) На хипп тиква с пуешко,само дето никаде немога да видя дали съдържа глутен...

http://www.hipp.bg/index.php?id=6&a=2     Ето таблицата с отметки - пише че няма глутен!

Общи условия

Активация на акаунт