А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 794
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • у дома
Благодаря на всички за поздравленията  Hug
Голямото ми момче сега чете тази

# 572
  • Пловдив
svetlaem, голямо браво на твоето момче, много късмет и успехи във всичко!  Hug
Ние четем тази   http://www.fiut.bg/book/otkude-idvat-neshtata Получи я за рождения си ден, като тя сама си я избра в книжарницата и изобщо не бях сигурна, че ще е интересна. Много е хубава, чета й аз, защото е малко разхвърляно написано и сама й е трудно, но много ни харесва и на двете (и батко й дори слуша).

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 11:15 от *Буб*

# 573
# 574
# 575
Здравейте,
Ами аз пуснах мухата в главата на дъщеря ми в началото на лятото, като и свалих всички книги на "Хари Потър" и сега непрекъснато ги препрочита и само това прави, само за това говори и само за това мисли. Опитвах се да я насоча към друго през лятото - безуспешно, а сега учебния процес поглъща почти цялото време и... дано и тази мания отмине.

# 576
Опитай с Пърси Джаксън (в читанка има първите 2 книги), ако е 5-ти клас поне ще научи древногръцките богове и ще и е полезно.

# 577
  • у дома
Здравейте,
Ами аз пуснах мухата в главата на дъщеря ми в началото на лятото, като и свалих всички книги на "Хари Потър" и сега непрекъснато ги препрочита и само това прави, само за това говори и само за това мисли. Опитвах се да я насоча към друго през лятото - безуспешно, а сега учебния процес поглъща почти цялото време и... дано и тази мания отмине.
Има подобна поредица,нос главен герой момиче- Маговетри  http://www.helikon.bg/author/65731/...
Моето е чело и Хари Потър и Маговетри-харесва ги и двете поредици  Peace

# 578
# 579
Сам си чете "Приключенията на Саламури", запазена от моето детство.

# 580
  • у дома
Последните две прочетени и тази
-голям фен е на тази писателка,много харесва книгите й,освен тази имаме още две,чел ги е по няколко пъти...

# 581
Често ходим да яздим кончета. Детето ни е на 6 години и също му харесва контакта с конете. Вече се понаучи да чете доста добре. А в предучилищната, на обяд  като не му се спи, му разрешават понякога да си чете. За това когато намерихме книгата:

Остахме много доволни, винаги съм смятала, че човек когато има хоби е хубаво освен да го практикува и да се информира и образова за него. Мисля, че с тази книга създавам навици в тази насока.

Паживьом, увидем  Laughing

# 582
  • в огледалото на живота
В момента е на първата от трилогията на Сюзън Колинс ''Игрите на глада"
Отдавна не беше чел фентъзи младежа,сподели,че му харесва:

# 583
  • София
"Баскервилското куче" А.К.Дойл

# 584
  • Там, където ме обичат
Аз си я купих за мен, на френски.  Laughing

Общи условия