Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 22 912
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Уентуърд Милър също. Слънчо, кво против имаш него   Thinking

Абсолютно нищо против нямам, споделих че не си падам по анаболни типчета  Grinning

# 196
  • София
Ама не е анаболен. В Призън брейка беше в перфектна форма... не помня да е бил издут.
Виж Вин Дизел е друга ракия!

# 197
Да, Вин Дизел определено е от тях  Confused

# 198
Аууууу! Не! Мечо си е мъж, моля...

Уентуърд Милър също.

hahaha hahaha hahaha
Ама никой не е казал, че не са мъже...
Казвам(е), само че са мъже които правят секс с мъже...

Зарежи ПР-ите, поне две от мацките с които РП официално е излизал са поне БИ- да не казвам по-силни определения...
Та холивудската (и не само) терминология за такива двойки е Beard-Merkin  Mr. Green

И щом Тим има РД позволете да постна снимка на една от любимите ми хетеро двойки  Laughing

Бум, съвсем отгоре сканирах това на Фрай, но не съм в дълбока грешка - това не е рев. Ако можеш да откриеш едни излияния на Елтън Джон пак в Comment is free, ще видиш разликата. Просто има добри и лоши начини да се каже нещо си.
ПП Сега видях, че това не е в comment is free, ама ме разбра, пак в Гардиън беше дращил и оня мазняр.

Да бееее, разбирам те напълно, сър Елтънчо не ми е от любимците и на мен.
Но това не променя фактите, а те са че мнозинството винаги прецаква малцинствата  Mr. Green
Виж един сър Йън е съвсем друго тесто, но и той вече не си траe, за разлика от едно време...

# 199
Ми то е неизбежно това за мнозинствата и малцинствата. Мнозинство=норма, това е положението.

Боже, сега да не се окаже, че Пръчката си пада по жени? Не е пък обратен, пък.  Crossing Arms Ако е, ще ми е мъчно.

Сега гугълнах beard merkin-а, много добър термин.  Mr. Green

# 200
Merkin не беше ли интимна перука?  Crazy

По въпроса за Beard Wikipedia казва:

Other Uses:
In the novel Darkly Dreaming Dexter, the titular character refers to his girlfriend, Rita, as his beard. He uses his relationship with her as camouflage to hide from those around him that he is a self-professed monster and serial killer.
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 12:33 от Поля от слънчогледи

# 201
 hahaha hahaha hahaha Всичко е взаимосвързано, от сериалите, до дегизираните гейове!

Merkin не беше ли интимна перука?  Crazy

Тъй, тъй.  Joy

# 202
# 203
Ти сега какво искаш да ни кажеш, че в Холивуд е пълно освен с цял куп гейове и с цял куп серийни убийци ли???  hahaha

пс ако съдим по сериалите и филмите са хиляди  Thinking

# 204
Не, това е в графа Other uses  Laughing Тук повечето сме фенки на Декси, затова го постнах  Flutter

# 205
Тук повечето сме фенки на Декси, затова го постнах  Flutter
Доказателство за добрия ни вкус...  Blush Heart Eyes  Joy

# 206
# 207
  • КиТ
Ти сега какво искаш да ни кажеш, че в Холивуд е пълно освен с цял куп гейове и с цял куп серийни убийци ли???  hahaha

Ми то си е така бИ hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy

# 208
Влязох да кажа, че Златиното момче много добре се представи в X-men. Гледах го сега. Страхотен! И не е само хубав, ми и отличен актьор!
Благодаря, благодаря!  bowuu Такъв си ми е.

Хапсолютно все тая ми е кой е гей и кой - не, стига да правят добри роли в хубави филми. Виж за серийните убийци ще дам ресто.  Mr. Green

# 209
  • срещу двата комина :)))
минавам само да кажа хелоу  Hug почивам активно и утре бягам в планината, че от тая жега полудЕх  Crazy
и да кажа : мъжо на Гея ( Ричард ) е върха, а аз съм се родила в грешна епоха  Joy

Общи условия

Активация на акаунт