Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 22 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Их, с жирафче.  Heart Eyes Много му отива тоя период, искам го в екранизация на Фицджералд.  newsm18

# 136
Их, с жирафче.  Heart Eyes Много му отива тоя период, искам го в екранизация на Фицджералд.  newsm18

Да. Много му ходи. И двата филма, "Вода за слонове" и "Запомни ме" са много хубави. Аз като видна ревла се скъсах от рев на втория. При това порядъчно, няколко пъти. Като започна, та половин час преди и след филма не ми мърдат. Ама на другия ден съм дехидратирана.
 За Водата... първия път като го пуснах не успях да го изгледам. Даже казах, че не ми харесва. После му дадох пак шанс - ей, трих си пепел на главата и си връщах всички обидни думи назад. Много добър. И в двата Роб е повече от добър.

# 137
  • Ænima/Albuquerque
Да иляди Фрайчо, сладур неземен!  Heart Eyes

# 138
Аз пак ще се пробвам, страх, не страх. Ама не мога да я пропусна, а гледам, че никой не се е сетил още за нея - Наташа МакЕлоун

Сарки, аз и друго ти бях приготвила за подкуп, ма ти тъй бързо ме отсвири, че ще си го пия сама довечера  smile3534

# 139
  • КиТ
И Скот харесвам, но о, Крис! О, Холдън! О, Райд! Кино... задължително... с близалка в ръка (особено ако има по-разголени сцени, или пък е по латексово облекло  Blush Crazy)

Ако Крис не е в ничий списък - искам, искам, искам. Особено след една определена сцена в "Изгубено момиче".

Ммммммммм,чудно тъкмо се засилих да ти казвам,че е мой ма не го намирам в списакО  Thinking  Mr. Green,дай да го делнем Flutter Flutter Flutter

Честито подмладяване на Фрай и се присъединявам към пожеланието на Пуци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да иляди и да изкара цялата азбука с QI му желая аз.

И да продължа с опити към заплюване на някой субект от Устоите,плюя мощно върху Eddie Redmayne,нИ гу видях никъде,дано е свободен  Rolling Eyes Mr. Green

# 140
И Скот харесвам, но о, Крис! О, Холдън! О, Райд! Кино... задължително... с близалка в ръка (особено ако има по-разголени сцени, или пък е по латексово облекло  Blush Crazy)

Ако Крис не е в ничий списък - искам, искам, искам. Особено след една определена сцена в "Изгубено момиче".

Ммммммммм,чудно тъкмо се засилих да ти казвам,че е мой ма не го намирам в списакО  Thinking  Mr. Green,дай да го делнем Flutter Flutter Flutter

Съгласна. Делнат.

# 141
Аз пак ще се пробвам, страх, не страх. Ама не мога да я пропусна, а гледам, че никой не се е сетил още за нея - Наташа МакЕлоун
Страхотен избор и като спомена нея, аз да включа в отбора си и

Ms Claire Forlani

# 142
Брутру. Как, как, как изпуснах Клеър Форлани, не ми е ясно. Така е като се правя на скромна. Да ти е честита, БумърMr. Green

# 143
Брутру. Как, как, как изпуснах Клеър Форлани, не ми е ясно. Така е като се правя на скромна. Да ти е честита, БумърMr. Green
Мерси!
За краткото си време наоколо разбрах, че скромността е противопоказна,  hahaha
НАЗДРАВЕ

# 144
Прозорлива си.  Mr. Green А наздраве, то се е видяло, че днес от рано ще почваме. Пък и четвъртък е, в реда на нещата си е.

# 145
  • Разпиляна във въображението
и това и това Whistling

# 146
Клеър Форлани сме изпуснали?  Shocked Значи скоро не съм гледала "Баския". И "Да срещнеш Джо Блек" също не съм гледала  Crossing Arms Уф. Мрън.

Снощи се присетих за една моя детска либофф - Шотландския боец Ейдриън Пол  Blush
Брит е и дори в списъците на свръхнаглите не го откривам  Mr. Green
Мой, мой, мой  Laughing

# 147
Твой, твой.  Mr. Green

Клеър Форлани сме изпуснали?  Shocked Значи скоро не съм гледала "Баския". И "Да срещнеш Джо Блек" също не съм гледала  Crossing Arms Уф. Мрън.

Така е, като сме кухи лейки...  hahaha

Айде, оядохме се... Joy

# 148
Не сте бе
просто сте лекинко разсеяни  Laughing
и затова ще ви подсещам от време на време за още някои пропуснати  Joy

# 149
Аз ти казах, че те бива в ухажването  Mr. Green От "кухи лейки" ни трансформира в "лекинко разсеяни"   Mr. Green  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт