Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 22 883
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не само тече, ами и нищо не печелим - при гейовете очи пълни, ръце празни...  Naughty
Така ли?
Защо ли във форумския ни случай нещо не виждам разликата в това дето имаме на ръце? newsm48

Значи да ти кажа ако е само форума - да, обаче, ако сънуваме съответния елемент вероятността да ни награби и да прави интересни неща с нас (различни от разговори за модерни обувки) клони към нула! А сънищата се оказва са доста важни...

# 166
Не само тече, ами и нищо не печелим - при гейовете очи пълни, ръце празни...  Naughty
Така ли?
Защо ли във форумския ни случай нещо не виждам разликата в това дето имаме на ръце? newsm48

Значи да ти кажа ако е само форума - да, обаче, ако сънуваме съответния елемент вероятността да ни награби и да прави интересни неща с нас (различни от разговори за модерни обувки) клони към нула! А сънищата се оказва са доста важни...
Абе да ти кажа мен не ме е спирало...
Да знаеш какви неща правя насън на Уентуърт Милър или на Джон Бароуман, особено на Джон...  newsm03

# 167
  • София
Аааааа, Уентуърд да не е гей  #Crazy #Crazy #Crazy само не тойййййййй!!!!!

# 168
Аааааа, Уентуърд да не е гей  #Crazy #Crazy #Crazy само не тойййййййй!!!!!

http://www.whosdatedwho.com/tpx_2429/wentworth-miller/

# 169
Аааа, няма да се разберем така  Crossing Arms! Долу ръцете от Бароуман  Naughty! И на сън не го давам.

# 170
Аааа, няма да се разберем така  Crossing Arms! Долу ръцете от Бароуман  Naughty! И на сън не го давам.

Ееее недей с лошо, като видях си подвих скромно опашчицата

# 171
  • София
Не! Не го вярвам!!!!!  smile3506

# 172
Е няма страшно... В някоя паралелна вселена сигурно е хетеро-  newsm10

# 173
Хм, вече нищо не ме учудва ooooh!

# 174
  • София
Ама това е бягащия от затвоооорааа! той не може да е гей! Добре, че не го сънувам... иначе в сюблимния момент "Ми сори, ама съм гей няма да та цалИвам"

# 175
Хм, вече нищо не ме учудва ooooh!

Нещо пропускам, какво трябва да учудва???

Ама това е бягащия от затвоооорааа! той не може да е гей! Добре, че не го сънувам... иначе в сюблимния момент "Ми сори, ама съм гей няма да та цалИвам"
Ееее това е несериозно в съня ти диктуваш условията и той няма много къде да мърда  newsm62

# 176
  • София
мммм, тъй де! подсъзнателно знам, че е гей и няма да ме награби...

Я да ви постна аз един зъл, зъл, зъл вампир, че докато Джо я няма съм с пълна власт над него.

Една приятелка ми каза, че участва в брит сериал Док Мартин или нещо такова, много ми го похвали, ама нещо не мога да го иткрия по торентите...

# 177
мммм, тъй де! подсъзнателно знам, че е гей и няма да ме награби...
Хахаха  hahaha не бъркаш ли пода и съзнанието?
Ама айде да не длибаем там, че да не стане едни Широко затворени очи

пс Готина снимка и не само  Mr. Green

# 178
  • София

Хахаха  hahaha не бъркаш ли пода и съзнанието?
Ама айде да не длибаем там, че да не стане едни Широко затворени очи
smile3532 smile3532 smile3532
Може и да ги бъркам... и без тва с тая руса тиква ми е трудно!

# 179
Boomer, имах предвид, че никакви такива "новини" вече не ме учудват. Ако се вярва на всички клюки, 2/3 от готините мъже трябва да са гейове.
Абе не вярвам, докато не пробвам и ми откаже, един вид Mr. Green (Мечтии Whistling)
Не знам дали ме разбра, че нещо ми куца изразяването през нощта...Mr. Green

Влязох да кажа, че Златиното момче много добре се представи в X-men. Гледах го сега. Страхотен! И не е само хубав, ми и отличен актьор!

Общи условия

Активация на акаунт