Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 24 223
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 Hug

София Майлс ми е много позната. Къде участва? Да не е в Spooks?

# 481
С цел увеличаване на колекцията ми от австралийски блондинки
Заделям
Ms Tabrett Bethel

По-позната за следящите фентъзи като Кара  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 14:09 от Boomer

# 482

Аз я помня в една съвсем епизодична роля, като майката на Оливър Туист   Flutter Смятайте колко ме е впечатлила, струваше ми се перфектно красива тогава  Sunglasses Сега виждам, че е играла в Ъндъруърлдите, там не съм я отбелязала изобщо  Whistling

# 483
Сега виждам, че е играла в Ъндъруърлдите, там не съм я отбелязала изобщо  Whistling

E как можА.  hahaha Тя е единствената друга мацка от първия филм

# 484
Честно казано, не съм ги гледала задълбочено, пък и ги пусках само заради Кейт  Blush По онова време не бях облъчена с вампирската мания - някой спомня ли си изобщо какъв беше света преди Здрач и всички вамп-сериали?  Crazy  Joy

# 485
пък и ги пусках само заради Кейт  Blush
Не само ти Wink
някой спомня ли си изобщо какъв беше света преди Здрач ?  Crazy  Joy
Имам пълна резистентност към Здрач, за разлика от ИК Laughing

# 486
Имам предвид, че Здрач отприщи световната вампиропоклонническа вълна  Crazy Аз лично, като дете ужасно се страхувах от филми с вампири, а след блещукащия Едьо, никой вампир вече не може да ме уплаши  Joy  Joy

Аз не съм резистентна към Сагата, дори бях зарибена за кратко  Embarassed С Пуц обмисляхме да създадем ФБ група с име "Чел/а съм Сагата и не се срамувам от това"  hahaha  Joy

# 487
mornin'

И няма пускане да знайш!!!
Джулия поглежда лошо по-този повод

Знаех си аз, че прекалено хубаво, да е истина ....
Ама като я няма у Списъко. Бумър, трябва да си правиш актуализацийка на всяка страница, май  newsm62

Сега виждам, че е играла в Ъндъруърлдите, там не съм я отбелязала изобщо  Whistling

И ей тука играе. То май единствената и главна роля  Thinking

# 488
"Тристан и Изолда" не съм го гледала  Blush

# 489
Имам предвид, че Здрач отприщи световната вампиропоклонническа вълна  Crazy Аз лично, като дете ужасно се страхувах от филми с вампири, а след блещукащия Едьо, никой вампир вече не може да ме уплаши  Joy  Joy

Да бе, целия жанр ми скапаха  smile3516

# 490
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

О, Здрач, О, Стефани! Моля ви върнете ни вампирите, които излизат само нощем и не се страхуват от тъмното!

Слънчо, ако направите групичката във ФБ съм първа в нея  Joy

# 491
  • срещу двата комина :)))
smile3532 smile3532 smile3532

О, Здрач, О, Стефани! Моля ви върнете ни вампирите, които излизат само нощем и не се страхуват от тъмното!

Слънчо, ако направите групичката във ФБ съм първа в нея  Joy
и аз ша са включа  Embarassed
само да добавя, че вампирите винаги са ми били любима тема, а Едьо не можах да го възприема като такъв, и туй то  Crossing Arms

# 492
София е главна и в Лунна светлина с Алекс О'Локлин, бре! Пак вампирщини.  Mr. Green

Ми айде де, Слънчо, то докато се наканим, светът ше забрави и за Стефка, и за Едьо, хеле след Бел Ами...  Blush

# 493
  • София
Светът няма да забрави за тях, а тийновете ще се сменят и ще припадат по само-един-Господ-знае-какво!

# 494
Не знам, публичната памет е къса. Макар че истерията покрай филмите беше наистина рядък случай, и тя се поизчерпа.

Общи условия

Активация на акаунт