Отговори
# 180
  • Варна
Лейди, роси09 не я трий. тя сега не пише, но беше доста редовна може да пътуватсега

ИИИ верно сетих се за Росито, не реагирах на ника. Аз затова ви ги написах, да ме подсетите. Кат и ние ходим на пръсти, не е притеснително, ще се научат. Искам и аз да видя снимки на Тереза пък  Crossing Arms

# 181
Лейди-Hris_ss, Raadinela, си ги спомням , но отдавна не са писали

Аник- благодаря , че ни мислиш.Във вторник беше зле дребният, вечерта стигна до 39,3гр.-бая ме уплаши , но от следващиЯт ден вече си е ОК.Какво беше това нещо , за една - две нощи само незнам.Казаха че е вирус и това Е- нищо му няма иначе , ното сополки, , гърло, уши всичко си е Ок-ПУШКА Е .Много ми е гадно , че не се видяхме , а така се бяхме настроили с Хипото, предният ден само за вас си говорихме и с голямо нетърпение ви чакахме #Cussing outти докога си в Шумен.Аз на 3-4 заминавам за Търговище и ако още си там мога да мина да ви видя.

Варна - уговорката за басейна остава, но не ми се ще да ги събираме децата точно в момента .Малчо е Ок , но все пак -да не вземе да лепне нещо и на другите бебчовци.Аз утре ще ходя към Морската и може да се видим , ама тоя път без налягане и целуване Joyа пък в понеделник ви чакам у нас- не мислете , че се скатавам, че и банички ще ви приготвям Joy
инфома- Hug

# 182
  • София
Аз съм от малцинството - НЕ мисля, че трябва да изтриваме мами от списъка - все пак има хора, за които това е голяма радост, че са "записани при октомврийчетата", а и редовно виждам непознати имена да четат темата, та има различни хора - може някои да са по-срамежливи и да не искат да пишат, но пък да четат, друг е въпросът и за сезона сега - много мами са я на море, я на планина или на село и в хубаво време не им се стои пред компа  Peace...
В крайна сметка "присъствието в списъка" може да е за някой радост, защо да им я отнемаме и не знам какво ви пречат толкова - нито ни дишат от въздуха, ни храна, ни вода искат... скролвате надолу първия пост и - готово!  Peace Както написахте - самите мами, дори и непознати сами са писали да ги добавим в списъка, което ме кара да смятам, че за тях това е вид "гордост"...

За имената, както и Краси е написала Роси09 пишеше редовно до към юни (покрай подаръците) вероятно си почива някъде и ето как щеше да стане "грешка" - да се изтрие някой, който всъщност е пишел до скоро ...
За останалите имена, познати са ми може би  newsm78 Popich, Rudka84, Milenaj,  Raadinela, Сandygirl, Nameli, Silvi@, Stamata, не знам от кога не са писали, но ми звучат познато...

# 183
Здравейте момичета, Stop
Вчера не можах да се включа, че имахме гости, сестрата на мъжа ми дойде за ден, пропътувала е 800 км само, за да види Ники. Освен това беше и на градина вчера. Пак не е минало добре, пил е съвсем малко мляко и е изял три лъжици пюре на обяд. Като го взех го заварих разсъблечен, така е спал навън в количката по памперс и тениска, то вярно, че е топло, но като заспи човек се отпуска. И реакцията веднага се появи, запушен нос и температура. Sad Цяла нощ му я меря и не мога да я сваля, сега пак сложих една свещичка и се надявам да спадне. По план пак трябваше да го водя на градина за няколко часа, но им се обадих и им казах, че предпочитам да си остане вкъщи. Егати и градината, детето ми никога не е било болно, те за няколко часа успяха да го разболеят. Не ми се мисли какво ще става по нататък, ама ако ще ми е постоянно болно детенцето, каква е ползата от тая ясла. #Cussing out
Ифома, много се надявам скоро да сте заедно и да забравиш този лош период.
Kat, Ник също стъпва на пръсти, и ги подгъва понякога, аз за всеки случай ще питам утре на консултацията, че свекърва ми каза, че дъщеря й си извивала краето по особен начин и било проблем, за щастие са го усетили на време и са го коригирали.
За списъка аз споделям мнението на Marvina, на мен лично не ми пречи да са в списъка.

# 184
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лейди, аз си спомням тези със сигурност: Silvi@, Popich, Gkpetrova и разбира се Роси.

# 185
Milenaj, Rosi09, Raadinela са ми познати. Отдавна не са писали обаче.

Silvi@ си пишеше тук, но май се оттегли от форума въобще.
Не знам какво стана.  newsm78

Другите нищо не ми говорят.

Марвина, верно може да има срамежливки, има и доста които поне са се представили и са понаписвали нещо. А други - въобще. Те може и да са забравили, че присъстват в този списък.
Като гледам някои са си неактивни от мнооого време.

Ох, за рд на Нико нищо още не съм планирала и мислила.
Сега се съсредоточих в този на Мила. По принцип мисля да е вкъщи( то тук нямам кой знае какъв избор), да поканя следобед няколко приятелки с децата на кафе и торта и това е.
Ще измисля декорация, почерпка и някаква тема евентуално и толкова.

Бобче, защо така при вас? Сега сте си заедно вече и то това беше проблема май.
Стискам палци и другите неща да си дойдат на местата. Hug

# 186
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила, ами то тава е последвано от други проблеми. Мъжът ми си загуби правото на престой и работа тук, сега пак пускахме молба. Нопреди догодина няма да я разгледат, което означава, че сме само на моята заплата. Никога в живота си не съм била толкова бедна. Ония ден, нямах пари да си сипя бензин и да отида на работа  Confused. Каква ирония само, а, живея в най- богатата държава в Европа и съм по- бедна от църковна мишка и децат ами няма какво да ядът, да не говорим, че и за дрехи няма. На йована също всичко й е умаляло  Confused

# 187
  • Сливен
здравейте
наденце знам мила,тези които само са се разписали да,аз говорех за тези които много не се включват и си казах мнението за картинките и украсата,защото някой мами и тях не харесват,все пак сме много хора и сме с различни мнения нали знаете "по вкус,и по цвет,товарищи нет "  Flutter
за рождения ден ще сме си у нас с този бюджет друго не планувам  ooooh!,тортата аз ще я направя (и това не е заради финансовата страна) вече имам няколко идеи  Whistling ,а гости- най близките,сестри,майки
ифома честита годишнина мила,желая ти само да сте здрави,да се съберете и никога да не се разделяте   bouquet Hug надявам се всичко да се подреди ,а за смектата в болницата ми бяха казали да я правя със съвсем малко вода да стане на каша,но Дени предпочиташе ентерол или хидрасек,давах ги с лъжичката направо от пакетчето,само капвах няколко капки вода
илка бързо оздравяване на децата
бобче  Hug ама и вашата хич не е лесна,няма помощ от никъде ей  #Cussing out
а защо не отидете другаде  newsm78
лейди
V.teneva след боя и делата не е влизала
с Milenaj  и Lolo7 сме заедно и в друга тема,но и там пишат рядко,за това казах да изчакаме да се застуди
Reiaa мога да я попитам,защото и с нея сме в другата тема
Jully1975 пишеше по едно време ( обърнала съм внимание защото е от Сливен)

марвина  Hug
flufffy  Hug бързо оздравяване на малкия

# 188
Елист, Титка, Легео  Hug благодаря.

Днес купих на Бори една топка, ама е крива и се търкаля в кръг.  Laughing

Притеснявам се, че няма достатъчно играчки, а от друга страна, като купим нещо ново и много бързо му омръзва... Чудя се дали вече не е време за кубчета.

Бобче  spoko

Лек и хубав ден от нас!

# 189
  • Варна
Бобче нещо временно кредит? Или някои родители да ви помогнат? Социални нещо?  Заради делото ли си загуби мъжа ти правото? Някаква работа нелегално?

# 190
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кредит неможе, щото няма как да се изплаща, а такъв с отложено плащане, тук не се дава. Социални- неможе, няма да дадат на мъжо разрешението за престой ако взема социлни дори един път. Родителите ни живи да ги оплачиш, а и българските или сръбски пари, тук са жълти стотинки. Абееее изобщо вързали сме я от всякъде. Най- кофтито е, че не се знае колко още ще продължава.

# 191
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бобче,  Hug само мога даси представя колко ви е тежко в момента! Силно стискам палци скоро нещата да се наредят някак! Няма ли как мъжът ти да си намери нещо нелегално или при вас е трудно и това?

# 192
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Някой да познава някоя от тези мами и да знае нещо за тях:

Rosi09,  Lolo7- за Роси ясно,Лоло отдавна не е писала,но се чуваме от време на време и от това,което ми беше споделила времето се явяваше фактор,тъй като в повечет случай се гледат сами с Боян,но е обещала да  се включи!  Peace, Milenaj,   Stamata,  K.mincheva, Slb83 - ми звучат познато,освен,че със Стамата бяхме заедно за раждането в болницата  Mr. Green

# 193
Ифома, силно се надявам с вашия тати скоро да сте заедно! И аз за съжаление ще се присъединя единствено с морална подкрепа. Очакваме добри новини  Hug

Да похваля моя син - вчера направи първата си самостоятелна крачка  Heart Eyes Разбира се, веднага след това тупна на земята, но това е начало Simple Smile Скоро очаквам да е усъвършенствал умението и да правим прощъпулник  Simple Smile

Връщам се да ви чета, че тия дни не сварвам  Blush

# 194
Бобче ,много искам да ти помогна .Лесно ли е да пратя на майка ти дрешки за децата ,а тя да ти ги изпрати ?

Силвия беше толкова редовно пишеща до раждането.Жалко постовете й бяха  интересни.В фейса й гледам снимките ,минало е кръщенето им.
Steneely ми пишеше често на ЛС ,тук въобще не е писала !

Общи условия

Активация на акаунт