Отговори
# 195
Lady, пускам само като информация-

nina.petani- последно е влизала във форума началото на март, а при нас май не е писала въобще
Fenchurch- няма публикации при нас
V.teneva- последно се е разписвала през април
Иренас- последно е писала при нас на 25. 09. 2010
Soni4ka- юни 2010
Popich- доста по-активна преди, от декември не е писала
Rudka84- и тя така, от февруари насам не е писала
dessska- не е писала никога при нас
Hrisi_g- от ноември 2010
Nona2804- последно е влизала януари
Ivelini- последно писала март 2010
Mikka j- не се сещам да е писала
Petiaaa- януари 2011
Raadinela- октомври 2010
Vivi_ana- няма публикации
Лоло7- октомври 2010
Tzveteto89- не е писала никога при нас
Сandygir- не намерих такъв потребител

Milenaj, Maci, Reiaa,Silvi@ ги помня, но май не са писали скоро.
Роси 09 не си я давам да я триете Heart Eyes, нали ми е съгражданка, рядко се разписва, но все пак го прави.

Спирам до тук, че отивам да си шия гоблена докато Ани спи Flutter

Рорче, честита първа крачка Hug, нека скоро станат все по-уверени крачетата на малкия юнак и крачките все повече

# 196
Аз Staneely я засичам доста често да чете. Но не пише. За останалите - щом не са активни профилите им дълго време, значи не са влизали във форума, т.е. не са наобикаляли скоро "гордостта" си, която очевидно не е чак от такова значение за тях, следователно няма защо да са в списъка.  Peace егати и изречението дето навързах:)

Бобче, много кофти положение! И аз се сетих за някоя нелегална работа за мъжо ти! Сигурно има такава.. newsm78 Добре, че ти поне работиш, не че нещо, но поне една заплатка влиза вкъщи.. Дано скоро се пооправите. Tired

За РД, брей, само аз не съм се запритеснила, нищо не планувам. Сигурно ще сме у нашите, че е по-широко, ще присъства родителското тяло, сестра ми с нейните и така... И сигурно ще е следобедно парти, така че нищо чудно малчо да си спи, а ние да празнуваме  hahaha

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 13:55 от bubolechence

# 197
Аз съм от скоро при вас  и не мога да дам мнение как ще реагират мамите, чийто имена бъдат заличени , но според мен не би трябвало да е такава драма. В крайна сметка ако някоя отново се включи предполагам няма да е проблем да бъде добавена отново на 1-ва страничка.
А Lady явно е обзета от творческо вдъхновение  Party Ами давай, развихри се, като гледам никой няма да е против. Може цялото оформление да смениш - разнообразието винаги е полезно и вдъхновяващо  smile3521 newsm10 И никой да не обърне внимание поне на теб ще ти е забавно
На Светлозар фонтанелата е колкото монета от 10 ст. Мисля, че на тази възраст няма нужда да се притесняваме за затварянето - още са си малко малчовците.
А ходенето - ту на пръсти, ту на цяло стъпало. Аз май не познавам дете, което да не е ходило на пръсти. Явно си е особеност на новите поколения - заради проходилките ли, нещо друго ли ... но като поизрастнат и започнат да разбират не е трудно да се научат как се ходи. Така поне става с тез по-големи вече дечица, които аз познавам.
Mishana Честито зъбче! Дано сега се насладите на малко спокойствие преди следващото. Пък може другото да израсте без да усетите. При нас последните две направо не съм усетила как са се появили. Пожелавам същото на всички малчовци и техните майчета  Hug
На мамите, които кърмят малки вампирчета  Hug дано намерите разрешение. На мен кърмата ми спря още 4-я месец, но не знам дали ранното спиране е по-голям проблем или такова болезнено кърмене. А наистина много силно хапят тез малки зъбчета  Mr. Green да не повярва човек
Рождения ден мисля да е следобедно-вечерен , че таткото ни е на работа, а някои от гостенчетата са на градина. Мисля, че ще има достатъчно време за празнуване преди да им се доспи на малките.
rorrr честита първа крачка!
Бob4enka каква е таз черна серия при вас  Hug Ами познавате ли някой по-близък , който да е по-отдавна  там и може да  знае някакви вратички- може да има някакъв вид помощ, която да предлага държавата в подобни случаи, а ти да не знаеш за това  Naughty

Болничките бързо да оздравяват!

# 198
БОБЧЕ, пробвах да ти пусна ЛС, ама ти е пълна кутията...

# 199

А ходенето - ту на пръсти, ту на цяло стъпало. Аз май не познавам дете, което да не е ходило на пръсти. Явно си е особеност на новите поколения - заради проходилките ли, нещо друго ли ... но като поизрастнат и започнат да разбират не е трудно да се научат как се ходи. Така поне става с тез по-големи вече дечица, които аз познавам.
[

Александър никога не е стъпвал на пръсти....., но си права , че може да е от проходилките.Ние не ползваме такава

Хипото се е тръшнала болна  и май е бая зле, хич не звучеше добре.Влади се оправя, но пак си подрисква #Cussing out

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 15:03 от tini_pini

# 200
Ние ползваме проходилка, но малкия не стъпва на пръсти, ходи си на цяло стъпало, само ако иска да види нещо и не го достига, се надига на пръсти. според мен си е до детето и ако не е някакво изкривяване на крачето и т.н. не мисля, че е притеснително.

А аз се чудя защо различните доктори препоръчват различки видове обувчици като първи обувки - при нас и педиатърките и ортопеда ни казаха да вземем обувки с твърда подпетка и твърда пета и височки да обхващат глезена, а тук бях чела, че са ви препоръчали меки обучки. иди ги разбери тези доктори  Crossing Arms толкова малко неща има, за които са на едно мнение...

# 201
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И Георги, и Стоян също никога не са стъпвали на пръсти. С Георги ползвахме за малко проходилка след като проходи за ограничаване, със Стоян не ползвам.

# 202
Йоана също стъпва на пръсти повечето време, според педиатърката ни не е проблем
Блурмоа, и аз честно казано се обърквам от различните съвети на лекарите ooooh!

Бобче, кураж и дано скоро се справите с финансовите трудности!

Пашик, измислихте ли решение за столчето?

За рожденния ден май последно се спряхме на варианта да отидем на село на двора да празнуваме, селото ни е на 10-тина км. от Ст. Загора и има чудно дворче, хем племенниците ще тичат на воля, хем пък ще празнуваме на чист въздух, ще напалим барбекюто и така. Ще е обедно-следобеден най-вероятно. Дано само времето не ни изненада неприятно.

# 203
Благодаря за отговорите момичета  Hug Малката имаше проходилка,но спрях да е слагам,тъй като слезнеше ли от нея и започваше да влачи едното краче. Но се оправи след като спрях да е слагам. Ще питам педиатърката за ходенето на пръсти,но има време до консултацията. Ние ще кръщаваме малката на рожденния ден и сигурно ще празнуваме обедно-следобедно,а на другия ден мисля да поканя само дечица следобедно,но да видим какво ще стане. Хубав ден!

# 204
  • Варна
И двамата ми ползваха/ат проходила и то доста време, единия не е стъпвал на пръсти, другия направо си ходи на пръсти. Не е от нея. Знам деца без проходилка да стъпват на пръсти. До дете си е и доколкото знам не е страшно.
Бобче кураж! Ти си силна, знам, че някак ще се справите, най важното е, че вече сте си заедно  Hug
Не съм не виси във форума, а бягай да се видиш с туптящата Точка   Mr. Green
Хипо оздравявайте по скоро  Hug Аман от тези вируси вече  #Cussing out
Обърках те ме както винаги с мнения за списъка, предполагам, че ще се водя от мнозинството. За сега почвам да си разннобразявам шаренийките. Мамам-ам много си права голям ми е кеф. Днес събрах рамки и елементи за фотошоп и............ ще има колаж  Mr. Green Но смятам по хубаво да го изарам, поне ще се пробвам, така че ще ми отнеме доста време. После ще създам папка за снимки и ще ви пиша.

# 205
здравейте мамитаа Heart Eyes

Бобче в държавата в кооято сте знам че е най социалната в Европа, та няма ли найстина някакви п;омощи, незнам де ти самотна майка ли се водиш или не...? При положение че мъжа ти няма как да работи, как ще ти откажат помощ с две дечица...
/незнам просто се замислих и хич не ти е лесно/

относно прочистването на темичката съм на мнението на марвина, аз също не съм от редовно пишещите/просто защото не винаги има какво/ но си следя ,, а и да ви кажа като бях бременна  си четях но от суеверие ли от какво и все отлагах да се записвам. луда работа #Crazy

и мойта Еми чат пат стъпва на пръсти, взех уолкъра ами да ви кажа все още няма никакво желание да го ползва по предназначение, само иска да играе с него а не да го бута Crazy
според вас вярно ли е че добре лазещите бебета прохождат по бавно от нелазещите????

ЗА РД нашия ще бъде седобеден/мисля градинско парти да е с много балони и украса/

Хубав следобед мами  bouquet

# 206
Мишанче, да ви е честито зъбчето.

Бобче, много ми е мъчно, че така се случват нещата... От сърце ти желая всичко да се нареди възможно най-скоро!

За мамите, дето искат да са на първа страница, а не пишат- ми да вземат да се включват понякога.

Мартакели, ти пък от къде намери толкова време да видиш вс. профили, хаха, да взема да те пратя у нас да поизчистиш, че да не ти е скучничко, хихи ::

# 207
Здравейте!  Hug

Ние сме общо взето добре - лудуваме, по разходки и така. Моето буболече упорито ходи, хваната за мебелите - така и не й омръзва. Скоро може и да проходим, живот и здраве.  Grinning Танцува и се забавлява на музика. Все с повече неща ме изненадва.

Аз съм "ЗА" идеята да се премахнат неактивните потребители. Но да не вземете да ме махнете... Naughty Вярно, че рядко пиша, но моето е по други причини и все пак често си ви следя - ако нямам възможност тук, то във фейса.  Grinning  Hug

Искам да попитам някой по-вещ в това отношение: каква декларация е необходимо да попълня за втората година майчинство и от къде да си я сваля? Понеже работното ми място е в друг град и да си подготвя нещата ако може... Благодаря предварително!   bouquet

Много прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 208
Здравейте
Честити месечинки и поводи на всички празнуващи   bouquet
Хипо  Hug скорошно оздравяване
Нинче, Ани страхотни снимки  Hug съжалявам че не сме се засекли, явно сме се разминали някъде.
За анкетата по повод храненето- 5 хранения: сутрин 8:30 кърма
12:00- 12;30 супа със сухари или попарка
16-17 десерт- кремче или плод и бисквидки
19;30 основно - готвено от ДК/ обикновено нещо с месо- пилешко,пуешко,тлешко , заешко със зеленчуци или с ориз / абе каквото ни наготвят, а понякога и аз му готвя. Най вече е фен на заешкото с картофи и морков.
21:00- 21;30 кърма и после сън.
Давам му и сокче след хранене много ги харесва на Теди
За другата анкета - според мен не е добре да се отписва който и да е , нека те сами си решат ако искат да се отпишат. Това че някой не пише не означава че не се интересува и не влиза има доста мами ,които само четат и понякога се вписват , но както решите .

# 209
  • Stavanger,Norway/ Varna
Моми4ета, благодаря ви, много сте мили. ^6те се опражим, ама да жидим как. Тук помо6ти мога да взема веднага, но направя ли го, няма да дадат на мъжо право на престой. След като немога един вид да го издържам, то няма да му дадат. Ето затова не търсех и последната година, не търся и сега. Но докато преди да се върне той бяхме само с децата и аз можех някой ден да не ям, за да има за Йована, то сега няма как.  Rolling Eyes
На 4ерно не искаме да работи, 6тото хванат ли го, изхвър4а от тук моментално и минимум 5 години няма да му позволят да се върне. Не искаме да рискуваме, тъкмо се върна  Confused
Ло6ото е, 4е заплатата не стига и за сметките и ве4е съм в дългове, кой знае колко време трябва да ги изпла6там като си стъпим на краката  Sad

Както и да е, просто се оплаквам, друго е като си изпла4е мъката 4овек. Важно е да сме здрави, 6те се оправим.

Какви са тези вируси дето са ви натръ6кали. Вси4ки болни да се оправят   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт